1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Gemeente Den Haag

Gemeente Den Haag

Op talentenjacht!

Werken bij de gemeente Den Haag

Voor het vernieuwde traineeprogramma van de gemeente Den Haag zijn wij op zoek naar zelfbewuste starters, die openstaan voor nieuwe ervaringen en ontwikkelingen. Jij brengt met jouw persoonlijkheid, achtergrond en talent nieuwe perspectieven binnen de Gemeente Den Haag. Zo draag jij bij aan de organisatie en de stad van morgen.

Ben jij maatschappelijk betrokken en wil je graag als trainee voor de gemeente Den Haag werken? Dan ben je vast benieuwd wat het traineeprogramma inhoudt. Je doet twee jaar werkervaring op binnen de gemeente Den Haag. Daarnaast volg je een opleidingsprogramma met je mede-trainees.

Je vervult in 2 jaar 3 verschillende functies die aansluiten bij je ontwikkelvraag. We dagen je daarbij uit om uit je comfortzone te treden en zo je talent te verdiepen en verbreden. Door werkervaring op te doen waar je zelf wellicht niet direct aan denkt, leer je jouw potentieel optimaal te benutten en ben je na het traineeship breder inzetbaar.

In het traineeprogramma ontwikkel je vele kanten van jezelf. Naast je reguliere werk krijg je de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en meer verantwoordelijkheid naar je toe te trekken. Je wordt uitgedaagd om binnen je functie veel uiteenlopende rollen op je te nemen en vanuit verschillende disciplines naar een vraagstuk te kijken.

Ben jij onze nieuwe trainee?