Narwan - P&O adviseur
Wo Master Trainee 2011-2013

Wo Master Trainee 2011-2013

Na mijn master Business Administration te hebben afgerond, begon ik in september 2011 als WO trainee bij de gemeente Den Haag in de functie van P&O adviseur bij de Bestuursdienst.

In mijn eerste jaar was ik actief in diverse werkgroepen. Daarnaast was ik dienstprojectleider voor de implementatie van het Haags Generiek Functiehuis. Het Haags Generiek Functiehuis is een middel om de gemeente Den Haag als organisatie flexibeler te maken, door specifieke functies om te zetten naar generieke profielen. Mijn rol als dienstprojectleider was het begeleiden van de Bestuursdienst bij de implementatie.

Niet alleen op inhoudelijk vlak was het een erg leerzaam jaar; het heeft mij ook als persoon verrijkt. Dankzij de trainingsdagen heb ik meer inzicht op welke punten ik mijzelf nog kan ontwikkelen.

Komend jaar ga ik naar een functie bij de dienst Stadsbeheer, om het Management Team van het Veeg- en Straatbedrijf te versterken. Deze functie is compleet anders, omdat dit een lijnfunctie is in plaats van een staffunctie. Ik wil graag beter worden in het P&O vak en vind het belangrijk om ook bekend te zijn met de klantzijde. Dit wordt dan ook een nieuwe uitdaging.

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Gemeente Den Haag

Spui 70
2511 BT Den Haag
Nederland