Orçun - Trainee Haagse Pandbrigade
Hbo Bachelor Trainee 2012 -2014

Hbo Bachelor Trainee 2012 -2014

Tijdens mijn studie Management, Economie & Recht heb ik stage gelopen bij de gemeente Den Haag, bij de dienst SZW. Toen al bleek de gemeente als werkgever mij erg aan te spreken.

Na mijn studie te hebben afgerond, merkte ik dat ik klaar was om te werken, maar had ik ook het gevoel nog niet helemaal klaar te zijn met leren. Mijn studie had me namelijk nog geen duidelijk beeld gegeven van waar precies mijn sterke kanten liggen. Ik verwacht dat ik bij het traineeprogramma de juiste ondersteuning krijg om dit te ontdekken en dat ik daardoor een goede young professional kan worden.

In mijn eerste jaar werk ik bij de Haagse Pandbrigade, bij de dienst Stedelijke Ontwikkeling. De Haagse Pandbrigade houdt zich onder andere bezig met de aanpak van ernstige onderhoudsgebreken aan panden en opsporing en aanpak van onrechtmatige bewoning. Het komende jaar ga ik werken aan het optimaliseren van de interne processen binnen de Haagse Pandbrigade. Door een model voor managementinformatie te ontwikkelen ga ik in kaart brengen op welke resultaten gestuurd moet worden. Vervolgens ga ik een plan opstellen om een bijdrage aan het geïntegreerd en informatiegestuurd handhaven te leveren.

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

Gemeente Den Haag

Spui 70
2511 BT Den Haag
Nederland