Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Recruitment bij PMT Groep

Traineeship
Randstad
Bedrijf: PMT Groep
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Schiedam
Bedrijf: DSW Zorgverzekeraar
Bekijk deze vacature
Traineeship

Strategisch Trainee Team Alkmaar

Alkmaar
Bedrijf: Gemeente Alkmaar
Bekijk deze vacature

Traineeship Recruitment

Krijg jij energie van het in contact zijn met verschillende mensen? Ben je van nature nieuwsgierig, creatief aangelegd en kun je goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden, ook onder druk? Werk je graag voor een gezellig, kleinschalig bedrijf waar plezier de basis vormt voor succes? Maak je van elk gesprek wat je voert een feestje en maak je van praten graag je werk? Dan is PMT op zoek naar jou voor ons Traineeship Recruitment!

Ken je PMT nog niet?

Al meer dan 20 jaar gaat PMT geen uitdaging uit de weg. We helpen onze opdrachtgevers in de Pensioenbranche, Gemeentemarkt en IT met energie, leren elke dag en werken met plezier samen. Op een persoonlijke en betrokken wijze helpen we opdrachtgevers om grip te houden op deze toenemende complexiteit en tillen we met energie de uitvoering naar een hoger niveau en brengen we teams mensgericht in beweging!

Bij PMT houden we ervan om zaken net iets anders te doen als anders. Zo hebben wij geen traditionele recruiters of sourcers die alles op alles zetten om iemand te recruiten. In plaats daarvan gebruiken onze Career Consultants hun nieuwsgierigheid en oprechte interesse om achter het verhaal van kandidaten te komen en tot een passende match te komen. En heb je bij ons geen werkervaring nodig!

Wat doe je dan als Career Consultant? Veel! We kunnen niet alles noemen, maar hier volgt een kleine impressie:

Samenwerken is de basis voor succes

Je gaat met het Accountteam van PMT in gesprek om te achterhalen wat de lopende opdrachten & prioriteiten zijn om zo te bepalen wat voor kandidaten je nodig hebt en waar de nadruk op ligt. Je zorgt dat de vacatures op alle recruitmentkanalen actueel zijn en gebruikt verschillende kanalen om de juiste kandidaten te vinden en ze vervolgens te benaderen. De manier hoe jij in contact komt met de kandidaten is heel bepalend voor het resultaat. Je ontwikkelt je eigen stijl, volgt opleidingen en gaat op je gevoel af. Het kenmerkende voor ons team is een persoonlijke, enthousiaste en authentieke benadering die je vertaalt in de kennismakingsgesprekken met potentiële nieuwe PMT’ers.

Perfecte kandidaat gevonden! En dan?🕵️‍♀️

Als je een kandidaat hebt gevonden die PMT komt versterken zorg je ervoor dat de kersverse PMT’er zich welkom voelt in de periode voor de start. In de recruitmenttaal heet dit ook wel de “Onboarding”. Wellicht heb je daar ook nog ideeën over, hoe kan het beter? Ook verzorg je o.a. de arbeidsovereenkomst, contractbespreking en het in dienst dossier, zodat alles gereed is voor de start.

Onze recruitment-strategie staat niet stil

Hiernaast zijn we als team constant bezig met het bekijken of er nieuwe recruitmentkanalen zijn die voor ons interessant kunnen zijn. Ook evalueren we met de huidige partners de gang van zaken, ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en bepalen we of we op dezelfde manier verder willen samenwerken. Ook zijn er verschillende initiatieven die nog uitgewerkt moeten worden: verbeteren van onze onboarding, referral recruitment (aandragen potentiële kandidaten door PMT’ers zelf) en Campus recruitment. Help je mee om deze ideeën te realiseren? En om niet in onze eigen bubbel te blijven laten we ons inspireren door bijvoorbeeld naar de recruitmentevents te gaan (zoals Werf& Live).

We proosten graag op elkaars successen!

Kies voor een prettige, veilige werkomgeving met goed gemutste collega’s. Ook in de zomer! 😉 Want hard werken en plezier gaan bij PMT hand in hand. Vanaf dag één ben je volwaardig onderdeel van een team vol enthousiasme, gedrevenheid, humor en optimisme!

Wanneer zijn we een match?

  • Je hebt een (bijna) afgeronde MBO-4, HBO of WO studie; Studierichting maakt voor ons niet uit;
  • Je woont in de Randstad of bent bereid om 1-2x per week naar Gouda te reizen;
  • Je bent nog lang niet uitgeleerd, bent flexibel en zit vol positieve energie!
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat kun je verwachten als PMT’er?

Een startsalaris van € 2.500,- + min. € 300 verhoging na 1 jaar! Heb jij meer ervaring? Dan gaan we zeker met je in gesprek over een beter passende vergoeding.
Dit salaris groeit mee met de ontwikkeling van jouw talent. Je kunt hier denken aan de jaarlijkse procentuele verhogingen en de prestatieverhoging.

25+ vakantiedagen & vakantiegeld 🌴
Zo blijven we met z’n allen goed gemutst – ook in de zomer! Kom je niet uit met je vakantiedagen omdat je een wat langere reis wilt maken? We denken graag met jou mee in mogelijkheden.

Hybride werken heeft de toekomst.
Ga jij gezellig een dagje naar ons kantoor toe? Dan zorgen wij voor een reiskostenvergoeding. Werk je thuis? Dan ontvang je een thuiswerkvergoeding!

Ingerichte thuiswerkplek – check!
We zorgen dat je er comfortabel bijzit als jij de challenge voor jouw talent aangaat! PMT biedt de ideale balans tussen thuiswerken en een dynamische omgeving op kantoor.

Flexibiliteit - Parttime is ook mogelijk bij PMT!
Meer vrije tijd overhouden om te sporten, vrijwilligerswerk te doen of gewoon te chillen met je vrienden? Dan werk je in plaats van 40 uur toch gewoon 32,36 of 38 uur?

Pensioenregeling? Yes!
We laten jou niet in de kou staan op je oudedag!

We leggen de lat hoog – Spring jij er samen met ons overheen?

Zin om jouw talenten bij PMT verder te ontwikkelen en talenten voor PMT te werven? Plan een kennismaking in door te solliciteren of bel of stuur een appje/mailtje om eerst vrijblijvend bij te praten. Onze Career Consultants en toekomstige collega’s staan voor je klaar!

Ben je enthousiast geworden? Dan horen we graag van jou! Stuur je cv en een korte motivatie naar Laura Petersone via [email protected] (06 508 40 493) of naar Tessa Stegman via [email protected] (06 820 12 453). Mocht je nog vragen hebben… bel of app ons gerust!

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Management Traineeship Supply Chain of IT

De Kwakel
Bedrijf: FM Group
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship Adviseur Onderwijsprocessen

Deventer
Bedrijf: Omix
Bekijk deze vacature
Medewerkers aan het woord
Quirijn de Jong Consultant bij PMT Groep
De uitdaging is om mijzelf iedere dag te verbeteren. Die ga ik graag aan!
Boy Meuldijk Business Consultant PMT Groep
Het sociaal domein is ontzettend leuk om in te werken.
Suzanne Verhulp PMT Groep
Samenwerken op een persoonlijke manier

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

PMT Groep

Tessa Stegman
Career Consultant

Stationsplein 9b
2801 AK Randstad
Nederland

06 820 12 453
[email protected]
https://pmtgroep.nl/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden