1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij PMT Groep

PMT Groep

Samen maken we PMT Groep succesvol

Werken bij PMT Groep

PMT Groep is een dynamische speler in de snel veranderende wereld van de pensioenbranche. Voor een groot aantal levensverzekeraars, pensioenuitvoerders en pensioenadviseurs voeren wij met enthousiaste, hoogopgeleide en ambitieuze collega’s een keur aan projecten uit op het gebied van Operations Pensioen, Procesverbetering, ICT, Consultancy en Pensioenadvisering. Bij ons krijg je de kans om te specialiseren en je opdrachtniveau verder uit te bouwen. Persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en begeleiding hierin staan bij PMT Groep centraal.

Onze werkwijze is transparant, professioneel en met een positieve insteek. De lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Samenwerken op basis van vertrouwen en openheid is belangrijk voor ons, want wij zijn ervan overtuigd dat dit essentieel is voor een prettige en langdurige relatie, zowel met opdrachtgevers als met collega PMT’ers. 

De pensioenbranche saai…?! Zeker weten van niet!

Als er ergens een interessant carrièreperspectief te bieden valt, dan is dat binnen onze branche en bij PMT Groep! De komende jaren staan de stelselwijziging, robotisering, (data)migraties en procesverbeteringen uitgebreid op de agenda. Ter uitbreiding van ons bestaande team, zijn wij op zoek naar een aantal onlangs afgestudeerde HBO of WO-ers.

Beelden zeggen meer dan woorden:

werken bij PMT Groep

Contact

PMT Groep

Lydia van der Hulst
Recruiter

Stationsplein 9 B
2801 AK Gouda
Nederland

026 355 22 17

https://pmtgroep.nl/

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden