1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij PMT Groep

PMT Groep

Samen maken we PMT Groep succesvol

Werken bij PMT Groep

PMT Groep is een dynamische speler in de snel veranderende wereld van de pensioenbranche. Voor een groot aantal levensverzekeraars, pensioenuitvoerders en pensioenadviseurs voeren wij met enthousiaste, hoogopgeleide en ambitieuze collega’s een keur aan projecten uit op het gebied van Operations Pensioen, Procesverbetering, ICT, Consultancy en Pensioenadvisering. Bij ons krijg je de kans om te specialiseren en je opdrachtniveau verder uit te bouwen. Persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en begeleiding hierin staan bij PMT Groep centraal.

Onze werkwijze is transparant, professioneel en met een positieve insteek. De lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen initiatief. Vanuit PMT wordt er veel georganiseerd om elkaar, naast het werk, nog beter te leren kennen. Dat varieert van een pub-quiz tot aan een stedentrip en van een sportevenement tot aan een gezellig diner. We zijn een niet per se een klein bedrijf, maar het voelt hier kleinschalig en vertrouwd. Echt een hele fijne werkplek!

De pensioenbranche saai…?! Zeker weten van niet!

Als er ergens een interessant carrièreperspectief te bieden valt, dan is dat binnen onze branche en bij PMT Groep! De komende jaren staan de stelselwijziging, robotisering, (data)migraties en procesverbeteringen uitgebreid op de agenda. Ter uitbreiding van ons bestaande team, zijn wij op zoek naar een aantal onlangs afgestudeerde HBO of WO-ers.

Beelden zeggen meer dan woorden:

werken bij PMT Groep

Contact

PMT Groep

Twan van der Poel
Operationeel Manager

Stationsplein 9 B
2801 AK Gouda
Nederland

0182-687545

Werken bij PMT Groep

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden