1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij PMT Groep

PMT Groep

Vind de uitdaging voor jouw talent bij PMT

Werken bij PMT Groep

Challenge Your Talent!

Vind bij PMT de uitdaging voor jouw talent! In de financiële sector, bij gemeenten of in IT. Kies voor een prettige werkomgeving met goed gemutste collega's. Ook in de zomer ;-) Want hard werken en plezier gaan bij PMT hand in hand. Vanaf dag één ben je volwaardig onderdeel van een team vol enthousiasme, gedrevenheid, humor en optimisme. De basis voor je ontwikkeling zijn jouw persoonlijkheid en talenten. Zo gaan we voor succes. Voor jou en voor onze opdrachtgevers!

Ruim 20 jaar bedienen wij opdrachtgevers bij hun uitdagingen door expertise op het vlak van proces, project, RPA en IT te combineren met sterke sociale vaardigheden en kennis van pensioen en het sociaal domein. Wij hebben het talent om het verschil te maken in de uitvoering binnen de pensioenbranche en het sociaal domein. Daag ons maar uit!

Ben je afgestudeerd, maar nog niet uitgeleerd? Vind bij PMT de uitdaging voor jouw talent. In de financiële sector, bij gemeenten of in IT. De basis voor je ontwikkeling zijn jouw persoonlijkheid en talenten. Samen gaan we op zoek naar de uitdaging die bij jou past.

Zin om jouw talenten bij PMT verder te ontwikkelen? Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij zijn ook benieuwd naar jouw verhaal. Onze Career Consultants helpen je graag verder!

Beelden zeggen meer dan woorden:

werken bij PMT Groep

Contact

PMT Groep

Twan van der Poel
Operationeel Manager

Stationsplein 9 B
2801 AK Gouda
Nederland

0182-687545

Werken bij PMT Groep

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden