Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Data bij PMT Groep

Traineeship
Randstad
Bedrijf: PMT Groep
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Traineeship Data PMT Groep

Wil jij graag de Data (analyse) kant op en in rap tempo groeien als het om jouw professionele -en persoonlijke ontwikkeling gaat? Als jouw antwoord hierop ‘JA’ is, kan het verder lezen van deze vacature de eerste stap zijn richting jouw droombaan! Dit kansrijke traject biedt jou namelijk een unieke kans om aan de slag te gaan met data vraagstukken bij verschillende opdrachtgevers in de verrassende Pensioen branche. Een baan met veel impact en veel data! En dat allemaal zonder werkervaring!.

Bij PMT sta jij op nummer 1

Als PMT'er sta jij op nummer 1. Jouw groei en ontwikkeling staan centraal. Maar we doen het samen. Want talent kan zich alleen ontwikkelen als we persoonlijk samenwerken en elkaar ondersteunen. Vanaf dag één ben je volwaardig onderdeel van PMT. PMT bestaat uit circa 120 PMT'ers vol enthousiasme, gedrevenheid, humor en optimisme. Met de meest verschillende studieachtergronden - van Toegepaste wiskunde en Biologie tot de Hotelschool en Geschiedenis. We leggen de lat hoog en springen er samen overheen. Zo gaan we voor succes. Voor jou en voor onze opdrachtgevers!

Wat ga je leren?

We bieden je veel trainingen aan om je data analyse skills op te bouwen. Denk aan data gerichte opleidingen zoals Requirements, SQL, Tmap en Power BI. Maar ook wat bredere trainingen zoals persoonlijke effectiviteit, procesoptimalisatie, Introduction to programming, Agile Scrum, Excel expert en Personal branding… You name it,’we've got it! Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je persoonlijke Challenge Manager helpt je om jezelf uit te dagen. Door dit traject specialiseer jij je versneld in een echte data-expert!

Wie zijn wij?

Als PMT richten we ons al meer dan 23 jaar op het ontwikkelen van talent. Je hebt nu al wel door dat we je willen uitdagen om je talenten te ontwikkelen. Maar we zijn daarnaast vooral een hecht team met leuke collega’s. Onze ruim 100 PMT’ers zijn actief bij tientallen verschillende opdrachtgevers en tegelijkertijd enorm verbonden met PMT. We organiseren van alles: jaarlijks PMT-weekend, borrels, inspiratiesessies, activiteiten, van padel tot een middagje op een boot; Zonder gezelligheid geen samenwerking! Zo kijken wij er in ieder geval naar. Dus, ben jij een optimist? Lach je graag? En vind jij een goede werk en privé balans belangrijk? Dan moeten we haast wel een goede match zijn en staat de deur in Gouda wagenwijd voor je open.

Wat bieden wij?

Een startsalaris van 2.500 euro (op basis van 40 uur) + minimaal 300 euro verhoging na 1 jaar
Je salaris groeit mee met de ontwikkeling van jouw talent. Jaarlijks ontvang je een procentuele- én prestatieverhoging. Perfecte match? Dan zetten wij jouw contract na 6 maanden om naar onbepaalde tijd!

25 vakantie dagen & vakantiegeld
Zo blijven we met z’n allen goed gemutst – ook in de zomer! Kom je niet uit met je vakantiedagen, bijvoorbeeld omdat je een wat langere reis wilt maken? We denken met je mee. Ook ontvang je 8,33% vakantiegeld.

Hybride werken heeft de toekomst
Ga jij gezellig een dagje naar je opdrachtgever toe? Dan zorgen wij voor een reiskostenvergoeding. Werk je thuis, dan ontvang je een thuiswerkvergoeding.

Ingerichte thuiswerkplek - check
PMT biedt de ideale balans tussen thuiswerken en een dynamische omgeving op kantoor. We zorgen er natuurlijk voor dat je er ook thuis comfortabel bijzit.

Flexibiliteit - parttime werken kan
Meer vrije tijd overhouden om te sporten, vrijwilligerswerk te doen of gewoon te chillen met je vrienden? Dan werk je in plaats van 40 uur toch gewoon 32, 36 of 38 uur.

Pensioenregeling? Yes!
We laten jou niet in de kou staan op je oudedag.

We leggen de lat hoog – Spring jij er samen met ons overheen?

Lijkt het je leuk om jouw talenten bij PMT te ontwikkelen en impact te maken? Maak je interesse kenbaar door je gegevens hieronder achter te laten of app/bel/mail met onze Career Consultant Mariam (06-26751650/[email protected]). Voldoe je niet helemaal aan alle eisen, schroom je dan niet om alsnog contact op te nemen. Onze Career Consultant Mariam staat voor je klaar!

Medewerkers aan het woord
Quirijn de Jong Consultant bij PMT Groep
De uitdaging is om mijzelf iedere dag te verbeteren. Die ga ik graag aan!
Boy Meuldijk Business Consultant PMT Groep
Het sociaal domein is ontzettend leuk om in te werken.
Suzanne Verhulp PMT Groep
Samenwerken op een persoonlijke manier

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

PMT Groep

Marian Nissan
Operationeel Manager

Stationsplein 9b
2801 AK Randstad
Nederland

06-26751650
[email protected]
https://pmtgroep.nl/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden