Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Gemeente bij PMT Groep

Traineeship
Randstad
Bedrijf: PMT Groep
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Traineeship Gemeente

Werken bij een gemeente? Niet bij één, maar projectmatig bij verschillende gemeentes. Een unieke mogelijkheid om echt impact te maken! In de wereld waarin het werk van de overheid constant onder een vergrootglas ligt, kun jij echt het verschil maken door de complexe uitvoering weer menselijk te maken! Beleid, processen en systemen botsen regelmatig met de realiteit van de dag. Focus houden op het resultaat en het belang van de inwoners is een grote uitdaging. En juist daar, midden in die uitvoering willen wij het verschil maken. Doe jij met ons mee?

Al meer dan 20 jaar richten wij ons binnen PMT Groep op o.a. complexe uitvoeringskwesties, procesoptimalisatie, digitalisering en IT. Onze roots liggen in de financiële dienstverlening bij verzekeraars en pensioenuitvoerders. De dienstverlening van PMT is door de jaren heen uitgebreid en inmiddels zetten we onze expertise ook in bij de gemeentes. Dagelijks ervaren we dat deze expertise en onze mentaliteit uitstekend passen binnen de publieke sector. Daar zijn we trots op!

Onze consultants zijn actief bij verschillende gemeentes. Wat de aanleiding ook is –  procesinrichting, knelpunten in de uitvoering, systeemintegratie, nieuw beleid, wetswijzigingen, digitalisering, veranderde structuren – geen uitdaging is ons te groot! Elke uitdaging pakken we aan, onze mentaliteit: denken en doen. Wij blijven niet op de oppervlakte door langdradige adviesrapporten op te leveren die onderin de la verdwijnen. Wij draaien mee in het hart van de uitvoering met de rest van het team en vanuit daar kijken we verder dan alleen het uitvoeren van de reguliere werkzaamheden. Zo komen we tot de échte oplossingen die positieve impact hebben op de uitvoeringsprocessen van het team en uiteindelijk de klantbeleving. En dit allemaal met een flinke dosis positieve energie!

Het traject

Je begint bij begin. Stap voor stap maak je de complexe materie steeds meer eigen. Je volgt verschillende trainingen op het gebied van o.a. de Participatiewet, activerende gespreksvoering, Suite4Werk en Inkomen (systeem dat veel gemeentes gebruiken), Lean Six Sigma (denken vanuit de klant en procesmatig denken) en leert veel on-the-job tijdens je eerste opdrachten bij een gemeente. Je voert zelf de regie over het tempo van jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Vanuit PMT ontvang je volop begeleiding en ondersteuning voor alles waar je in het begin van je carrière mee te maken krijgt. En niet onbelangrijk: samen maken we veel plezier! 😊

Wie ben jij?

 • Denken en doen – staan bij jou niet los van elkaar
 • We leggen de lat hoog – en springen er gezamenlijk overheen
 • Groei – beweging is de enige constante
 • Plezier – goed gemutst ook in de zomer 😉
 • Onze Teamspirit – zou je eens moeten voelen!

Spreekt dit jou aan? Mooi! Nog een paar praktische punten die voor ons belangrijk zijn voor onze samenwerking:

 • Een (bijna) afgeronde hbo of wo-diploma. Jouw studierichting is voor ons minder belangrijk, we geloven dat jouw persoonlijke verhaal meer vertelt over de match tussen jou en PMT en de publieke sector!
 • Je woont in de Randstad en bent flexibel om te reizen (wij bedienen verschillende gemeentes(merendeels in de Randstad). Uiteraard houden we zo veel mogelijk rekening met jouw persoonlijke situatie.

Wat bieden wij?

 • € 2.250,- bij aanvang (o.b.v 40 uur), 8,33 % vakantiegeld, 25 vakantiedagen, plus 2 dagen bedoeld voor opleiding, kort verlof en calamiteiten en een reiskostenvergoeding;
 • Een jaarcontract met de intentie deze  snel om te zetten naar een vast dienstverband;
 • Mogelijkheid om parttime te werken;
 • Een intensieve interne opleidingsperiode waarin je de basisbeginselen van de Participatiewet en het sociaal domein worden bijgebracht;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget waarmee je ook na het interne opleidingstraject continu inspirerende en erkende opleidingen kan volgen;
 • De ideale mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen de publieke sector bij gemeentes;
 • Uitdagende opdrachten en projecten bij gerenommeerde opdrachtgevers.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden? Dan horen we graag van jou! Stuur je cv en een korte motivatie naar Laura Petersone via [email protected] (06-50840493) of naar Tessa Stegman via [email protected] (06-34127713). Mocht je nog vragen hebben… bel of app ons gerust!

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

PMT Groep

Laura Petersone
Operationeel Manager

Stationsplein 9b
2801 AK Randstad
Nederland

06-50840493
[email protected]
https://pmtgroep.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden