Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Finance Consultant bij PMT Groep

Traineeship
Randstad
Bedrijf: PMT Groep
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship in het (semi) publieke domein

Amsterdam
Bedrijf: Skyscrapers
Bekijk deze vacature
Traineeship

Management Traineeship Business Technology

Schiedam
Bedrijf: Facilicom
Bekijk deze vacature

Traineeship Finance Consultant

De pensioenbranche saai…?! Zeker weten van niet! Als er ergens een interessant carrièreperspectief te bieden valt, dan is dat binnen deze branche en bij PMT. De komende jaren staat er veel te gebeuren. Het nieuwe pensioenstelsel is in aantocht en om de dienstverlening te verbeteren wordt er veel geïnvesteerd in IT, RPA en procesverbetering. Ga jij samen met onze opdrachtgevers deze uitdaging aan?

Als junior consultant kom je bij verschillende verzekeraars of pensioenuitvoerders terecht. Denk dan aan bekende verzekeraars en pensioenuitvoerders als a.s.r., Nationale Nederlanden, MN, Visma idella, Allianz en Zwitserleven. Iedere opdracht en iedere opdrachtgever is anders. De ene keer ben je actief binnen een project en ben je binnen no-time projectspecialist. Een andere keer ondersteun je een afdeling van onze opdrachtgever en leer je hoe bepaalde wetgeving of beleid werkt.

Je start je loopbaan als junior consultant met een intensief opleidingstraject, waarin je veel gaat leren over het vakgebied pensioen, jezelf (persoonlijke ontwikkeling) en PMT. Vervolgens ga je aan de slag! Je werkt je eerste opdrachten ondersteunend mee in projecten of op afdelingen bij onze opdrachtgevers. Door het volgen van interne opleidingen zorg je ervoor dat je in eerste jaar al je vakdiploma’s Wft Basis, Wft Vermogen en Wft Pensioen behaalt.

Perspectief

Na je oriëntatie ga je je steeds meer specialiseren, bijvoorbeeld richting de actuariële kant, projectmanagement, consultancy of ICT. Je krijgt ook steeds meer uitbreiding van taken en verantwoordelijkheden. In deze fase komt het aan op je inzicht in de materie, waarin je bent opgeleid en de administratieve ervaring hebt opgedaan.

Op basis van je ontwikkeling en functioneren kun je doorgroeien binnen PMT. Onze ervaren consultants zijn bijvoorbeeld actief als projectmanager, business consultant, pensioenspecialist, teammanager, procesconsultant, data-analist, actuarieel- specialist en ICT-specialist.

Wie ben jij?

Als Junior consultant breng je het volgende mee:

  • Een (bijna) afgeronde hbo of wo-diploma;
  • Maximaal een tot twee jaar werkervaring;
  • Je woont in de Randstad omdat onze opdrachten veelal in de Randstad zijn;
  • Je bent ambitieus, flexibel en hebt een positieve instelling;
  • Je krijgt energie van de combinatie doen & denken.

Wat bieden wij?

Prima, flexibele arbeidsvoorwaarden met grote keuzevrijheid en een mogelijkheid om parttime te werken (€ 2.500,- bij aanvang (o.b.v 40 uur), 8,33 % vakantiegeld, 25 vakantiedagen, plus 2 dagen bedoeld voor opleiding, kort verlof en calamiteiten, een reiskostenvergoeding).

  • Een intensieve interne opleidingsperiode waarin je de basisbeginselen van het pensioenvak bijgebracht worden;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget waarmee je ook na de interne opleidingsmaand continu erkende opleidingen kan volgen;
  • De ideale mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen onze branche;
  • Uitdagende opdrachten en projecten bij gerenommeerde opdrachtgevers.

Ga jij ervoor?

Ben je enthousiast geworden? Dan horen we graag van jou! Stuur je cv en motivatie naar Laura Petersone via Petersone@pmtgroep.nl. Mocht je nog vragen hebben of wil je overleggen… bel gerust naar 06-50840493. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! 

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Trainee/Graduate DHL Supply Chain

Eindhoven
Bedrijf: DHL
Bekijk deze vacature
Traineeship

Operationeel Traineeship

Rotterdam
Bedrijf: Hutchison Ports ECT Rotterdam
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

PMT Groep

Laura Petersone
Operationeel Manager

Stationsplein 9b
2801 AK Randstad
Nederland

06-50840493
petersone@pmtgroep.nl
https://pmtgroep.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden