Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Data Analist bij PMT Groep

Traineeship
Randstad
Bedrijf: PMT Groep
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

MKW Traineeprogramma bij middelgrote en kleine woningcorporaties!

Diverse locaties
Bedrijf: MKW platform voor middelgrote en kleine woningcorporaties
Bekijk deze vacature
Traineeship

Management Traineeship

Diverse locaties
Bedrijf: KMM Groep
Bekijk deze vacature

Traineeship Data Analist

Ben je net afgestudeerd, maar nog lang niet uitgeleerd en heb je een groot maatschappelijk hart? Zie jij het zitten om van puzzelen en analyseren je werk te maken? Wil je in rap tempo groeien als het om zowel jouw professionele als persoonlijke ontwikkeling gaat? Als jouw antwoord hierop ‘JA’ is kan het verder lezen van deze vacaturetekst de eerste stap zijn richting jouw droombaan! Dit kansrijke traject biedt jou namelijk een unieke kans om aan de slag te gaan bij het grootste uitvoeringsinstituut van Nederland. Een baan met veel impact!

In ons traineeship ga je aan de slag bij een van de grootste organisaties in Nederland. Deze organisatie analyseert en levert werk- en inkomen gerelateerde gegevens en op maat gemaakte databestanden (producten) voor en aan grote overheidsinstellingen, gemeenten, pensioenfondsen, verzekeraars en de Belastingdienst.

Je bent samen met jouw team verantwoordelijk voor de gevraagde en ongevraagde analyse van uiteenlopende producten en diensten. Een van deze belangrijke diensten is de “polis”-administratie. Hierin staan gedetailleerde gegevens van iedereen die een uitkering ontvangt. Ben jij de detective die erachter komt dat deze gegevens soms niet helemaal kloppen en ga jij op jouw onderbuikgevoel af om tot de bodem te komen van de afwijkende data? Dan bevindt deze functie zich echt in jouw straatje.

Jij bent analytisch en communicatief sterk, krijgt energie van het tot de bodem uitpluizen van data en excelbestanden en kunt snel schakelen bij een incident of dringend verzoek. Je staat sterk in je schoenen, laat jezelf niet snel uit het veld slaan en hebt doorzettingsvermogen voor twee.

Hoe ziet jouw start en het opleidingstraject eruit?

Je komt in eerste instantie in dienst bij PMT Groep. Je begint met een leerzame introductiedag bij PMT waar we je voorbereiden op jouw start bij de opdrachtgever. Na deze introductiedag ga je direct aan de slag, maar niet zonder zachte landing! Jouw toekomstige, enthousiaste collega’s staan namelijk al klaar om je uitgebreid in te werken en je wegwijs te maken binnen deze grote organisatie. Zo is ‘learning on the job’ een groot onderdeel van het inwerktraject.

Naast je werk als data analist doorloop je een uitgebreid opleidingstraject bij PMT met waardevolle opleidingen zoals Excel Expert, VBA, SQL, Requirements en data-analyse.

Na 16 maanden krijg jij de mogelijkheid om in dienst te treden bij de opdrachtgever, maar daarna staat jouw ontwikkeling uiteraard niet stil en zijn er verschillende mogelijkheden om te blijven groeien.

Wie ben jij?

  • Een afgeronde hbo of wo-diploma. Jouw studierichting is voor ons minder belangrijk, we geloven dat jouw persoonlijke verhaal meer vertelt over de match tussen jou en PMT en onze relatie waar jij werkzaam bent!
  • Affiniteit met data analyse vinden wij erg belangrijk. Heb je ervaring met bijvoorbeeld SPSS en Excel? Mooi meegenomen!
  • Je woont in de Randstad en vindt het niet erg om af en toe naar kantoor in Amsterdam Sloterdijk te reizen met het OV.
  • Uitstekende beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Wij vragen misschien veel, maar dat komt omdat we ook veel te bieden hebben!

Een startsalaris van € 2.500 bruto per maand op basis van 38 uur per week. Snel volgt er een mogelijkheid om verdere stappen te maken in het salarisgroei.

– Pensioenregeling
– Reiskostenvergoeding + thuiswerkvergoeding op de dagen dat je thuiswerkt.
– 25 vakantiedagen + 2 flexdagen
– Vakantiegeld
– Meer dan genoeg opleidingsmogelijkheden
– Ingerichte thuiswerkplek
– Genoeg financieel en persoonlijk groeipotentieel 😉

Ga jij de uitdaging aan als Trainee Data-analist?

Ben je enthousiast geworden? Dan horen we graag van jou! Stuur je cv en toelichting naar Laura Petersone via [email protected] of Tessa Stegman via [email protected]. Mocht je nog vragen hebben of wil je overleggen… bel of app gerust naar 06-50840493 of 06-34127713. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship Projectmanager Digitalisering

Lelystad
Bedrijf: Karmac I&I
Bekijk deze vacature
Traineeship

Junior Beleidsmedewerker

Randstad
Bedrijf: PMT Groep
Bekijk deze vacature
Medewerkers aan het woord
Quirijn de Jong Consultant bij PMT Groep
De uitdaging is om mijzelf iedere dag te verbeteren. Die ga ik graag aan!
Boy Meuldijk Business Consultant PMT Groep
Het sociaal domein is ontzettend leuk om in te werken.
Suzanne Verhulp PMT Groep
Samenwerken op een persoonlijke manier

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

PMT Groep

Laura Petersone
Operationeel Manager

Stationsplein 9b
2801 AK Randstad
Nederland

06-50840493
[email protected]
https://pmtgroep.nl/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden