Loading...

Bezig met laden...

Junior Sourcing Consultant bij PMT Groep

Traineeship
Randstad
Bedrijf: PMT Groep
Sluit: 17-01-2024

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

MKW Traineeprogramma bij middelgrote en kleine woningcorporaties

Diverse locaties
Bedrijf: MKW platform voor middelgrote en kleine woningcorporaties
Bekijk deze vacature
Traineeship

Mastership Data & Samenleving

Divers
Bedrijf: Newpublic
Bekijk deze vacature

Junior Sourcing Consultant (Recruitment)

Challenge your Talent

De pensioenbranche saai…?! Zeker weten van niet!

In de zomer vanaf het terras werken en in de winter op de bank met een kop chocomel, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Maar toch kan dit jouw nieuwe werkelijkheid worden. Vind jij het leuk om nieuwe contacten te leggen? Ben je representatief en gaat schrijven jou gemakkelijk af? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Jij bent iemand die houdt van lachen en neemt positieve energie met je mee. Ook heb jij minimaal een MBO-4 diploma en beheers je de Nederlandse taal uitstekend.

Herken je jezelf in het bovenstaande? Dan kunnen wij niet wachten om kennis met je te maken! Wil je eerst wat meer te weten komen? Lees dan nog even door.

Wat kan je verwachten?

Je komt terecht in een jong en bruisend bedrijf dat zich inzet voor grote opdrachtgevers in de pensioenbranche, gemeentes en IT. Als een echte detective ga jij via verschillende kanalen op zoek naar starters met de juiste instelling en veel potentie. Je leert de juiste mensen te vinden, hen te motiveren én te activeren!

Maar wat ga je nu precies doen?

 1. Identificeren en aantrekken van potentiële kandidaten: onze toekomstige Trainees! Je zoekt naar geschikte kandidaten via verschillende kanalen, waaronder online platforms, sociale media en careerevents.
 2. Screening en selectie van kandidaten: je beoordeelt cv’s, voert telefonische gesprekken om zo te beoordelen of de kandidaat past bij onze bedrijfscultuur. Je organiseert het gesprek tussen recruitmentteam en de kandidaat.
 3. Relatiebeheer: je onderhoudt de relatie met potentiële kandidaten om hun interesse in onze organisatie te behouden. Je bent een belangrijke schakel in een positieve candidate experience die wij bij PMT zo belangrijk vinden.
 4. Samenwerking met het recruitment team: oftewel de Career Consultants binnen PMT. We werken nauw samen en dragen zo gezamenlijk bij aan een belangrijk doel van PMT: Groei!

Heb je hier geen ervaring mee? Geen enkel probleem! Ons recruitmentteam neemt je bij de hand en helpt je deze uitdaging aan te gaan totdat jij alle fijne kneepjes van het vak onder de knie hebt.

Onderdeel zijn van PMT Groep betekent…

… heel veel gezelligheid. We richten ons al meer dan 22 jaar op het ontwikkelen van talent. Maar we zijn daarnaast vooral een hecht team met leuke collega’s. Onze ruim 100 PMT’ers zijn actief bij tientallen verschillende opdrachtgevers en tegelijkertijd enorm verbonden met PMT. We organiseren van alles: jaarlijks PMT-weekend, borrels, inspiratiesessies, activiteiten, van padel tot een middagje op een boot; Heb je zelf een goed idee? Laat het vooral weten!

Jij bent de baas over je eigen ontwikkeling bij PMT

Ook niet onbelangrijk:

 • Startsalaris tussen €2.250 en € 2.500 (op basis van 40 uur full-time). Liever 32 uur of 36 uur werken? Dat is zeker een mogelijkheid!
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld.
 • Hybride werken heeft de toekomst. We komen gezellig bij elkaar in
 • Gouda en er wordt ook vanuit thuis gewerkt.
 • Werk je thuis? Dan ontvang je een thuiswerkvergoeding. En als je moet
 • reizen dan natuurlijk een reiskostenvergoeding!
 • Ingerichte thuiswerkplek – check!
 • Pensioenregeling? Yes! We laten jou niet in de kou staan op je oude dag.

Enthousiast?

Dus, ben jij een optimist? Lach je graag? En vind jij net als wij dat er meer is dan alleen werk? Dan moeten we haast wel een goede match zijn en staat de deur in Gouda wagenwijd voor je open! We zijn niet zo van uitgebreide sollicitatieprocedures, dus bel of stuur een mailtje naar Laura Petersone (06-50840493; [email protected]) en zij neemt snel contact met jou op om een kennismaking te plannen!

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship Nuclear Technology

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship Test & Quality Consultant

De Meern
Bedrijf: Superp
Bekijk deze vacature
Medewerkers aan het woord
Quirijn de Jong Consultant bij PMT Groep
De uitdaging is om mijzelf iedere dag te verbeteren. Die ga ik graag aan!
Boy Meuldijk Business Consultant PMT Groep
Het sociaal domein is ontzettend leuk om in te werken.
Suzanne Verhulp PMT Groep
Samenwerken op een persoonlijke manier

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

PMT Groep

Laura Petersone
Operationeel Manager

Stationsplein 9b
2801 AK Randstad
Nederland

06-50840493
[email protected]
https://pmtgroep.nl/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden