Loading...

Bezig met laden...

IT Traineeship bij PMT Groep

Traineeship
Randstad
Bedrijf: PMT Groep
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Traineeship IT

Ben jij een (bijna) afgestudeerde talentvolle starter? Heb je geen specifieke IT-opleiding gevolgd, maar houd je van puzzelen en het bestuderen van programmeertalen in je vrije tijd. En wil je hier graag je werk van maken? Dan heeft PMT in samenwerking met onze dochter Embrace IT iets speciaals voor jou!

Als Junior developer doorloop je een op maat gemaakt 2-jarige opleidingstraject. Je leert van onze eigen ervaren developers en krijg je de ruimte om je snel te ontwikkelen tot een ervaren developer. We besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. Zo word je gecoacht door een ervaren begeleider van PMT en krijg je vanuit Embrace IT een mentor.

De eerste maand bij ons zal geheel in het teken staan van opleiding en ontwikkeling en leer je meer over wat wij doen bij PMT Groep & Embrace IT en krijg je een stevige RPA (Robotic Process Automation) introductie. Ook start je start zelfstandig met jouw UiPath opleidingen. UiPath is een leverancier van RPA-software, wij zijn Silver Partner UiPath en werken met deze RPA-oplossing. Zo leg je snel een solide basis op het gebied van RPA. Daarnaast leer je ook methodieken om jouw kennis tijdens stages en opdrachten op de juiste manier toe te passen, zoals Agile/Scrum, Requirements en LeanYellow Belt (proces).

Als junior developer begin je bij het begin (je moet ergens beginnen 😉) en werk je naar je eerste stages toe. Zo maak je alvast vlieguren en stomen je jezelf klaar voor het echte werk, namelijk opdrachten uitvoeren voor onze opdrachtgevers in veel verschillende branches.

Genoeg perspectief!

Ben je eenmaal een master in RPA? Dan ga je gewoon door met jezelf ontwikkelen! Front-end, back-end, full-stack developer of Solution Architect, het kan niet gek genoeg!

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste, leergierige en sociaal vaardige collega die het leuk vindt om zich te verdiepen in de alsmaar veranderende wereld van automatisering, digitalisering en RPA. Jij bent in staat om nieuwe materie snel eigen te maken, werkt zelfstandig en bent een fijne sparringpartner voor collega’s.

 • HBO/WO opleiding. Studierichting? We luisteren veel liever naar jouw verhaal dan dat we selecteren op een bepaalde studierichting.
 • Vloeiend Nederlands
 • Engels in woord en geschrift is pré
 • Jij bent nog lang niet uitgeleerd.
 • Positieve grondhouding, flexibiliteit & nieuwsgierigheid
 • Communicatieve vaardigheden en zelfredzaam
 • IT-affiniteit

Wat bieden wij?

Wij vragen misschien veel, maar dat komt omdat we ook veel te bieden hebben!

 • Een startsalaris van € 2.500 bruto per maand voor 40 uur per week.
 • Pensioenregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen
 • Vakantiegeld
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Ingerichte thuiswerkplek

Benieuwd naar ons Traineeship IT?

Neem dan contact op met Tessa, zij kan je alles over het traineeship vertellen. Telefonisch via 06 820 12 453 of stuur een mail naar: [email protected].

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

PMT Groep

Tessa Stegman
Career Consultant

Stationsplein 9b
2801 AK Randstad
Nederland

06 820 12 453
[email protected]
https://pmtgroep.nl/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden