Loading...

Bezig met laden...

IT Traineeship bij PMT Groep

Traineeship
Randstad
Bedrijf: PMT Groep
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Traineeship IT

Challenge your Talent

Ben jij een (bijna) afgestudeerde, talentvolle starter die altijd de nieuwste technologische snufjes en ontwikkelingen in de gaten houdt? Houd je van puzzelen en het bestuderen van programmeertalen in je vrije tijd? Wil je hier graag je werk van maken? Lees dan verder of neem direct contact op met onze Career Consultant Tessa Stegman, zij kan je alles over het traineeship vertellen. Goed om te weten. Heb je geen IT achtergrond, dan is dat geen probleem.

Start je IT carrière

Als IT Trainee begin je met RPA - Robotic Process Automation - waarin procesoptimalisatie en programmeren centraal staan. Je werkt toe naar je eerste stages en optimaliseert je eerste, echte processen. Zo maak je alvast vlieguren en stoom je jezelf klaar voor het echte werk: opdrachten en projecten als RPA-developer. Onze RPA-developers implementeren automatiseringsoplossingen bij opdrachtgevers in verschillende branches. Bijvoorbeeld bij financiële instellingen, gemeenten, ministeries en energiebedrijven.

IT Traineeship PMT Group

Het traineeship

Als IT Trainee doorloop je een op maat gemaakt opleidingstraject. Je leert van onze eigen developers en krijgt de ruimte om je snel te ontwikkelen tot een ervaren RPA Developer. Daarnaast leer je met Agile/Scrum, Requirements en Lean ook methodieken om jouw kennis op een effectieve manier toe te passen. Ben je eenmaal een master in RPA? Dan ga je gewoon door met jezelf ontwikkelen. Front-end, Back-end, Full-stack developer , Solution Architect of Data engineer; het kan niet gek genoeg en jij hebt het zelf in de hand. Veel keuze kan soms ook lastig zijn, maar je staat er zeker niet alleen voor. Jouw persoonlijke Challenge Manager staat altijd voor je klaar om te sparren over de ontwikkelingen bij de opdrachtgever, jouw opleidingsmogelijkheden en de vervolgstappen in jouw PMT carrière!

Onze PMT'ers staan op nr. 1

Als PMT'er sta jij op nummer 1. Jouw groei en ontwikkeling staan centraal. Maar we doen het samen. Want talent kan zich alleen ontwikkelen als we persoonlijk samenwerken en elkaar ondersteunen. Vanaf dag één ben je volwaardig onderdeel van een team vol enthousiasme, gedrevenheid, humor en optimisme. PMT bestaat uit 100 PMT'ers met de meest verschillende studieachtergronden - van Toegepaste wiskunde en Biologie tot de Hotelschool en Geschiedenis.

Wat bieden wij?

Een startsalaris van 2.500 euro (op basis van 40 uur) + minimaal 300 euro verhoging na 1 jaar
Je salaris groeit mee met de ontwikkeling van jouw talent. Jaarlijks ontvang je een procentuele- én prestatieverhoging. Perfecte match? Dan zetten wij jouw contract na 6 maanden om naar onbepaalde tijd!

25 vakantie dagen & vakantiegeld
Zo blijven we met z’n allen goed gemutst – ook in de zomer! Kom je niet uit met je vakantiedagen, bijvoorbeeld omdat je een wat langere reis wilt maken? We denken met je mee. Ook ontvang je 8,33% vakantiegeld.

Hybride werken heeft de toekomst
Ga jij gezellig een dagje naar je opdrachtgever toe? Dan zorgen wij voor een reiskostenvergoeding. Werk je thuis, dan ontvang je een thuiswerkvergoeding.

Ingerichte thuiswerkplek - check
PMT biedt de ideale balans tussen thuiswerken en een dynamische omgeving op kantoor. We zorgen er natuurlijk voor dat je er ook thuis comfortabel bijzit.

Flexibiliteit - parttime werken kan
Meer vrije tijd overhouden om te sporten, vrijwilligerswerk te doen of gewoon te chillen met je vrienden? Dan werk je in plaats van 40 uur toch gewoon 32, 36 of 38 uur.

Pensioenregeling? Yes!
We laten jou niet in de kou staan op je oudedag.

Benieuwd naar ons Traineeship IT?

Neem dan contact op met Tessa, zij kan je alles over het traineeship vertellen. Telefonisch via 06 820 12 453 of stuur een mail naar: [email protected].

 

Medewerkers aan het woord
Quirijn de Jong Consultant bij PMT Groep
De uitdaging is om mijzelf iedere dag te verbeteren. Die ga ik graag aan!
Boy Meuldijk Business Consultant PMT Groep
Het sociaal domein is ontzettend leuk om in te werken.
Suzanne Verhulp PMT Groep
Samenwerken op een persoonlijke manier

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

PMT Groep

Tessa Stegman
Career Consultant

Stationsplein 9b
2801 AK Randstad
Nederland

06 820 12 453
[email protected]
https://pmtgroep.nl/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden