Loading...

Bezig met laden...

Digital Marketing Talent bij Achmea

Traineeship
Diverse locaties
Bedrijf: Achmea
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Digital Marketing Talent Achmea

Talentship - HBO, WO - €3.087 - Verzekeringstechnisch- Apeldoorn - 34 uur

Wil jij je carrière boosten met een Talentprogramma op topniveau? Dan is dit jouw kans om bij Achmea in te stappen en jouw marketingvaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen, precies zoals jij dat wilt. We dagen je uit om uit je comfortzone te stappen en te groeien tot de absolute top van marketing. Of je nu ambieert om een Product Owner, manager of inhoudelijk specialist te worden, binnen Achmea zijn de mogelijkheden eindeloos!

Met meer dan 10 miljoen klanten is Achmea de grootste verzekeringsmaatschappij van Nederland. Niet zo gek dus dat wij graag voorop lopen op het gebied van innovatie en digitaliseren. Hoe jij hieraan kunt bijdragen? Mogelijkheden genoeg: Breng de Conversational AI bij Interpolis een stap verder. Test op welke innovatieve diensten de klanten van Centraal Beheer op zitten te wachten. Of bedenk slimme personalisaties om nóg beter met de klanten van Zilveren Kruis te communiceren.

Je kent vast de legendarische ‘Even Apeldoorn bellen’ reclames van Centraal Beheer, de iconische ‘Glashelder’ en 'Jij kiest." slogans van Interpolis en FBTO, óf de campagnes van Zilveren Kruis, waarin alles meetelt als het gaat om je gezondheid. Nu is het tijd om niet langer aan de zijlijn te staan, maar om bij te dragen. Start als Digital Marketing Talent en vorm je ervaringen tot de bouwstenen van jouw veelbelovende carrière!

Óók is het organiseren van ons eigen event: Digital Marketing Connect, onderdeel van het Digital Marketing Talentship. Dit jaarlijkse event voor jouw marketing collega’s binnen Achmea verrijkt jouw netwerk en organisatorische vaardigheden. Jij krijgt nu de kans om de zesde editie te organiseren, met een talkshow live uit de Achmea Studio, diverse kennissessies en het onder de aandacht brengen van het event.

Klinkt dit als jouw volgende stap? Laat je CV achter en we nemen contact met je op!

Zijn we onder de indruk? Dan sturen we je een online assessment dat jouw cognitie en leervermogen meet. Als deze succesvol afgerond is, plannen we een eerste kennismakingsgesprek in om je beter te leren kennen. Mocht je een verpletterende eerste indruk gemaakt hebben, en wil jij ook nog steeds met ons in zee, dan ontvang je van ons een Business Case, die je in 24 uur dient af te ronden. Daarna kan je je gaan klaarmaken voor het laatste gesprek. De dag na je laatste gesprek hoor jij of je per 1 september mag starten als Digital Marketing Talent!

De afdeling

Mensen verschillen, gelukkig maar. Wij geloven erin dat diversiteit ons helpt om tot de beste oplossingen te komen. Elke dag werken we daarom aan een nog meer diverse en inclusieve omgeving, waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Samen werken we aan een gezonde, veilige en duurzame samenleving. 

Wanneer jij onze nieuwe digital marketing talent bent, ben je de nieuwste collega in onze Digital Marketing Community, deze community bestaat uit 20 andere (oud) talenten. In deze community werk je samen met andere Digital Marketing Talents en ben je echt onderdeel van ‘de familie’: samen werken, leren, sparren, evenementen bezoeken en natuurlijk borrelen en andere sociale activiteiten ondernemen. Daarnaast krijg je een eigen ‘digital buddy’ toegewezen, die jou anderhalf jaar coacht en helpt. Elke opdracht doe jij op een andere locatie: Apeldoorn, Leeuwarden, Leiden óf Tilburg. Tijdens jouw talentship werk je op Digital Marketing afdelingen bij verschillende Achmea merken, waar multidisciplinaire teams dagelijks bezig zijn met het realiseren van uitdagende Digital marketing doelstellingen. Binnen deze teams vind je experts op alle facetten die met digital marketing te maken hebben. Deze experts ontvangen je met open armen en delen hun kennis en ervaring met je. 

Jouw achtergrond

 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring binnen Digital Marketing;
 • Jij bent als geen ander data driven, marketing kan niet meer zonder natuurlijk! Daarnaast ben jij een ster in conceptueel denken en concepten ook uitvoeren
 • Jij kent de basisprincipes van Digital Marketing, je bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en je hebt hier al mee gewerkt;
 • Fouten maken mag, jij bent in staat daarvan te leren door een goede dosis reflectief vermogen;
 • Jij brengt een frisse blik op Digital Marketing. je bent daarin ondernemend, zelfvoorzienend en je bent hierin aanstekelijk omdat je het overtuigend brengt.

Wat krijg je van ons

Als medewerker bij Achmea zet jij je elke dag in voor een gezonde, veilige én duurzame toekomst. En daar belonen we je graag voor! Natuurlijk krijg je bij ons een goed salaris, een mooie pensioenregeling mét lage eigen bijdrage (3,25%), 136 verlofuren (op basis van 34 uur per week) én korting op onze verzekeringen.

Maar er is meer!

 • 34-urige werkweek Een 34-urige werkweek is bij Achmea de standaard! Je werkt dan bijvoorbeeld 4 dagen van 8,5 uur. Zo heb je nóg meer tijd voor vrijwilligerswerk, een goed boek, mantelzorg óf jouw favoriete sport!   
 • All You Can Learn Onder de noemer All You Can Learn volg je opleidingen, cursussen en trainingen. De wereld van leren en ontwikkelen ligt bij ons aan je voeten!
 • Klimaatbudget €2500 Klimaatbudget om je huis te verduurzamen, duurzaam witgoed te kopen óf een elektrische fiets aan te schaffen. Dit bedrag is bedoeld voor producten en diensten die een bijdrage leveren aan verduurzaming en dus de verbetering van het milieu. 
 • Healthy initiatieven Gezond werken vinden we belangrijk, dus zorgen we ook dat dit kan met een berg healthy initiatieven!  
 • Persoonlijk keuzebudget Je ontvangt maandelijks een persoonlijk keuzebudget, opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf op welk moment je dit budget laat uitbetalen, je het gebruikt voor verlofsparen of dat je er vakantie-uren van koopt. 

Over Achmea

Achmea staat voor Duurzaam Samen Leven. Een inclusieve samenleving waarin iedereen meedoet en plezierig en gezond met en naast elkaar leeft, is ons ideaalbeeld. Op een manier die langdurig kan voortbestaan. Goede reden om beter met onze leefomgeving om te gaan en duurzame oplossingen beter bereikbaar te maken. Voor iedereen!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

 • Je hoort binnen 5 werkdagen van ons! Zijn wij onder de indruk van jouw Talent Pitch? Dan hoor je binnen 5 werkdagen of je door mag naar de Learning Agility Scan.
 • Een assessment Vanaf je eigen device thuis beantwoord je online vragen. Zo komen we nog meer over je te weten.
 • Kennismakingsgesprek Tijdens een gesprek bij ons op locatie leren we elkaar kennen.
 • De (inhoudelijke) match Tijdens een selectiedag, met een business case of in het tweede gesprek, verzeker jij jezelf van je startbewijs voor het talentship.
 • De aanbieding Allebei enthousiast? Dan doen wij jou een aanbieding voor het talentship!

 

Medewerkers aan het woord
maxime-vd-berg-digital-marketing-talentship
Opdracht Digital Marketing Talentship
Achmea IT Management Trainee Lisanne Swager
"De frisse blik van een trainee wordt gewaardeerd!"
Management Trainee Elles van Geest bij Achmea
"Meerdere rollen vervullen, zodat ik erachter kon komen wat het beste bij mij past"
Trainee Achmea Tarik Arslan
"Persoonlijk leiderschap tonen door authentiek te zijn"
Zoë Meijer - IT Management Trainee bij Achmea
''Als trainee pak je het allemaal mee!''

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Achmea

Valentina Zegarac
Recruiter

Laan van Malkenschoten 20
7333 NP Diverse locaties
Nederland

06 832 73663
[email protected]
https://werkenbijachmea.nl/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden