Loading...

Bezig met laden...

Digital Marketing Talent bij Achmea

Traineeship
Apeldoorn
Bedrijf: Achmea
Sluit: 14-04-2023

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Schiedam
Bedrijf: DSW Zorgverzekeraar
Bekijk deze vacature
Traineeship

Strategisch Trainee Team Alkmaar

Alkmaar
Bedrijf: Gemeente Alkmaar
Bekijk deze vacature

Digital Marketing Talent Achmea

Talentship - HBO, WO - €2.759 - Verzekeringstechnisch- Apeldoorn - 34 uur

Ben jij klaar voor een Talentprogramma op Champions League niveau? Dit is je kans! Binnen Achmea krijg jij de kans om jouw carrière te beginnen waar en hoe jij wilt. We dagen je uit om uit je comfortzone te stappen en je volgt een Post-hbo opleiding gefaciliteerd door Beeckestijn Business School, . Het doel? Jou te ontwikkelen tot de Messi of Miedema van marketing. Waar denken wij dan aan? Product Owner, manager of inhoudelijk specialist. En het mooie is, dat kan binnen Achmea op ontelbare manieren.

Met meer dan 10 miljoen klanten is Achmea de grootste verzekeringsmaatschappij van Nederland. Niet zo gek dus dat wij graag voorop lopen op het gebied van innovatie en digitaliseren. Hoe jij hieraan kunt bijdragen? Mogelijkheden genoeg: Breng de Conversational AI bij Interpolis een stap verder. Test op welke innovatieve diensten de klanten van Centraal Beheer op zitten te wachten. Of bedenk slimme personalisaties om nóg beter met de klanten van Zilveren Kruis te communiceren. Ontdek waar jouw voorgangers impact maken en hoe ze het talentship hebben ervaren.

Jouw passie voor marketing ontstond wellicht ooit door de legendarische ‘Even Apeldoorn bellen’ reclames van Centraal Beheer, de iconische ‘Glashelder’ en 'Jij kiest." slogans van Interpolis en FBTO of de campagnes van Zilveren Kruis waarin alles meetelt als het gaat om je gezondheid. Nu is je kans, kijk niet meer toe maar draag bij; start als Digital Marketing Talent. En doe nu ervaring op die de rest van je veelbelovende carrière zal vormen!

Tijdens het Digital Marketing Talentship ga je ook aan de slag met het organiseren van ons eigen event: Digital Marketing Connect. Dit jaarlijks terugkerend event voor jouw marketing collega’s binnen Achmea, geeft een boost aan jouw netwerk en jouw organisatie skills! Inmiddels zijn er al vier edities geweest en jij bent nu aan zet om de vijfde editie te organiseren. Je gaat o.a. aan de slag met het opzetten van een talkshow live uit de Achmea Studio, het organiseren van diverse kennissessies en natuurlijk met het onder de aandacht brengen van het event!

Wil jij dit?

Je kan solliciteren tot en met vrijdag 14 april 2023. Let op: voor deze vacature vragen wij geen cv en motivatiebrief. Je solliciteert door de vragen in het sollicitatieformulier te beantwoorden. Behoor je tot de eerste selectie, dan ontvang je van ons de cognitieve capaciteiten en Learning Agility test deze dien je af te ronden op of voor 17 april. Uiterlijk woensdag 19 april hoor jij of je een uitnodiging krijgt voor het eerste kennismakingsgesprek. Deze gesprekken vinden plaats van 24 tot 28 april Heb je ons in dit gesprek weggeblazen, dan je ontvang uiterlijk één dag voor je tweede en laatste gesprek een business case in je mail die je binnen 2 uur afgerond moet hebben. Daarna kan je je gaan klaarmaken voor laatste gesprek, tussen 8 en 12 mei . Uiterlijk op 16 mei hoor jij of je 1 september mag starten als Digital Marketing Talent. 

De afdeling

Mensen verschillen, gelukkig maar. Wij geloven erin dat diversiteit ons helpt om tot de beste oplossingen te komen. Elke dag werken we daarom aan een nog meer diverse en inclusieve omgeving, waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Samen werken we aan een gezonde, veilige en duurzame samenleving.

Wanneer jij onze nieuwe digital marketing talent bent, ben je de nieuwste collega in onze Digital Marketing Community, deze community bestaat uit 20 andere (oud) talenten. In deze community werk je samen met andere Digital Marketing Talents en ben je echt onderdeel van ‘de familie’: samen werken, leren, sparren, evenementen bezoeken en natuurlijk borrelen en andere sociale activiteiten ondernemen. Daarnaast krijg je een eigen ‘digital buddy’ toegewezen, die jou anderhalf jaar coacht en helpt. Elke opdracht doe jij op een andere locatie: Apeldoorn, Leeuwarden, Leiden óf Tilburg. Tijdens jouw talentship werk je op Digital Marketing afdelingen bij verschillende Achmea merken, waar multidisciplinaire teams dagelijks bezig zijn met het realiseren van uitdagende Digital marketing doelstellingen. Binnen deze teams vind je experts op alle facetten die met digital marketing te maken hebben. Deze experts ontvangen je met open armen en delen hun kennis en ervaring met je. 

Jouw achtergrond

 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring binnen Digital Marketing;
 • Jij kent de basisprincipes van Digital Marketing, je bent op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en je hebt hier al mee gewerkt;
 • Fouten maken mag, jij bent in staat daarvan te leren door een goede dosis reflectief vermogen;
 • Jij brengt een frisse blik op Digital Marketing. je bent daarin ondernemend, zelfvoorzienend en je bent hierin aanstekelijk omdat je het overtuigend brengt.
 • Je werkt datagedreven. Kunt conceptueel denken en concepten ook uitvoeren.

Wat krijg je van ons

Als medewerker bij Achmea zet jij je elke dag in voor een gezonde, veilige én duurzame toekomst. En daar belonen we je graag voor! Natuurlijk krijg je bij ons een goed salaris, een mooie pensioenregeling mét lage eigen bijdrage (3,25%), 136 verlofuren (op basis van 34 uur per week) én korting op onze verzekeringen.

Maar er is meer!

 • 34-urige werkweek Een 34-urige werkweek is bij Achmea de standaard! Je werkt dan bijvoorbeeld 4 dagen van 8,5 uur. Zo heb je nóg meer tijd voor vrijwilligerswerk, een goed boek, mantelzorg óf jouw favoriete sport!   
 • All You Can Learn Onder de noemer All You Can Learn volg je opleidingen, cursussen en trainingen. De wereld van leren en ontwikkelen ligt bij ons aan je voeten!
 • Klimaatbudget €2500 Klimaatbudget om je huis te verduurzamen, duurzaam witgoed te kopen óf een elektrische fiets aan te schaffen. Dit bedrag is bedoeld voor producten en diensten die een bijdrage leveren aan verduurzaming en dus de verbetering van het milieu. 
 • Healthy initiatieven Gezond werken vinden we belangrijk, dus zorgen we ook dat dit kan met een berg healthy initiatieven!  
 • Persoonlijk keuzebudget Je ontvangt maandelijks een persoonlijk keuzebudget, opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf op welk moment je dit budget laat uitbetalen, je het gebruikt voor verlofsparen of dat je er vakantie-uren van koopt. 

Over Achmea

Achmea staat voor Duurzaam Samen Leven. Een inclusieve samenleving waarin iedereen meedoet en plezierig en gezond met en naast elkaar leeft, is ons ideaalbeeld. Op een manier die langdurig kan voortbestaan. Goede reden om beter met onze leefomgeving om te gaan en duurzame oplossingen beter bereikbaar te maken. Voor iedereen!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

 • Je hoort binnen 5 werkdagen van ons! Zijn wij onder de indruk van jouw Talent Pitch? Dan hoor je binnen 5 werkdagen of je door mag naar de Learning Agility Scan.
 • Een assessment Vanaf je eigen device thuis beantwoord je online vragen. Zo komen we nog meer over je te weten.
 • Kennismakingsgesprek Tijdens een gesprek bij ons op locatie leren we elkaar kennen.
 • De (inhoudelijke) match Tijdens een selectiedag, met een business case of in het tweede gesprek, verzeker jij jezelf van je startbewijs voor het talentship.
 • De aanbieding Allebei enthousiast? Dan doen wij jou een aanbieding voor het talentship!

 

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Management Traineeship Supply Chain of IT

De Kwakel
Bedrijf: FM Group
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship Adviseur Onderwijsprocessen

Deventer
Bedrijf: Omix
Bekijk deze vacature
Medewerkers aan het woord
maxime-vd-berg-digital-marketing-talentship
Opdracht Digital Marketing Talentship
Achmea IT Management Trainee Lisanne Swager
"De frisse blik van een trainee wordt gewaardeerd!"
Management Trainee Elles van Geest bij Achmea
"Meerdere rollen vervullen, zodat ik erachter kon komen wat het beste bij mij past"
Trainee Achmea Tarik Arslan
"Persoonlijk leiderschap tonen door authentiek te zijn"
Zoë Meijer - IT Management Trainee bij Achmea
''Als trainee pak je het allemaal mee!''

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Achmea

Giovanni Korsten achmea

Giovanni Korsten
recruiter

Laan van Malkenschoten 20
7333 NP Apeldoorn
Nederland

+31658897946
[email protected]
https://werkenbijachmea.nl/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden