Loading...

Bezig met laden...

Business Consultancy Traineeship bij ITDS Business Consultants

Traineeship
Diverse locaties
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Business Consultancy Traineeship ITDS

Haal het maximale uit jouw talent

Drie maanden intensieve training en dan aan de slag als Business Consultant bij grote (internationale) financiële dienstverleners. Dat is het Business Consultancy Traineeship van ITDS in een notendop. Tijdens jouw betaalde Traineeship bij ITDS kun je rekenen op professionele begeleiding van ervaren collega’s, waardevolle trainingen een uitdagende opdrachten. Samen zorgen we ervoor dat jij het maximale uit jouw potentieel haalt. 

Het Business Consultancy Traineeship

*Het Business Consultancy Traineeship is Nederlandstalig.

Klaar voor de (kick)start? Het Business Consultancy Traineeship rond je af in negen maanden en bestaat uit drie onderdelen.

 • Masterclass (week 1 t/m 5)

Via workshops en trainingen bereiden we je voor op je carrière als Business Consultant. Je leert alles over digitalisering, de SCRUM-methodiek, data-analyse en de financiële sector. Daarnaast train je jouw consultancy skills en werk je in teamverband aan uitdagende praktijkcases. De Masterclass rond je af met een aantal belangrijke examens.

 • Een stage (week 6 t/m 11)

De volgende zes weken doe je met een team van collega’s een stageopdracht op het snijvlak van business en technologie voor een gerenommeerde bank of verzekeraar.

 • Het YPP (6 maanden)

Gefeliciteerd! Je eerste promotie is binnen. Na zes weken stage mag jij jezelf officieel Associate Business Consultant noemen en begin je aan het YPP traject. Tijdens deze fase werk je aan een uitdagend vraagstuk bij één van onze opdrachtgevers en volg je één keer per maand een training. Door de combinatie van werken met je Career Counselor, trainingen en opdrachten blijf jij jezelf ontwikkelen als Business Consultant bij ITDS.

Wil je weten hoe jouw voorgangers het BCT hebben ervaren? Irene en Ruud en Michelle en Ludo vertellen je er alles over.

De opdrachten van oud-trainees

Benieuwd wat voor soort opdrachten je kunt gaan doen als trainee bij ITDS? Oud-trainees Hannah en Max vertellen over hun eerste klantopdracht.

Hannah: “Mijn eerste opdracht was bij een belangenorganisatie voor huiseigenaren. Door middel van een groot innovatietraject willen ze hun verschillende services klantgerichter maken en daarnaast zijn ze bezig met de implementatie van een nieuw CRM systeem. Eén van onze ervaren collega’s Teus is Projectmanager op dit traject. Mijn rol was het ondersteunen van Teus in zijn taken en het begeleiden van een aantal werkgroepen. Een onwijs leuke en gevarieerde rol dus.”

Max: “Ik ben begonnen bij een rechtsbijstandsverzekeraar als Business Analist. Ze zijn bij deze verzekeraar bezig met de implementatie van een nieuw polisadministratiesysteem, waarvoor 24 producten ingericht moeten worden. Met een team ITDS’ers richt ik deze producten in. Als Business Analist ben ik aan de ene kant bezig met het uitvragen van de specificaties en aan de andere kant met het inrichten van het de functionele aspecten van het systeem. De echt technische aspecten worden door de mensen van Salesforce zelf gedaan.”

Meer lezen over de ervaringen van Hannah en Max? Het uitgebreide interview lees je hier.

Dit breng je mee als Business Consultant Trainee

 • Een hbo of wo diploma;
 • 0 – 2 jaar werkervaring;
 • Een sterk analytisch vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Een flinke dosis ambitie en leergierigheid.

Dit kun je van ons verwachten

 • Een mooie start van jouw carrière samen met jouw mede-trainees bij het beste adviesbureau voor verzekeraars van Nederland (uitgeroepen door Consultancy.nl)!
 • Intensieve coaching en begeleiding door een manager, waardoor jij het maximale uit jezelf kunt halen en je verder kunt ontwikkelen.
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard of €400,- bruto vergoeding. Tussentijds switchen is mogelijk!
 • Maandsalaris (inclusief 8% vakantiegeld en mobiliteitsbudget) van €3.262,- (Jaarsalaris van €39.144).
 • 25 vakantiedagen, waarvan 5 kunnen worden meegenomen naar het volgende kalenderjaar én de optie om 5 vakantiedagen bij te kopen. 
 • De mogelijkheid om een sabbatical te nemen na 3 jaar dienstbetrekking.
 • Iedere maand een borrel, met bijvoorbeeld een inhoudelijke kennissessie, pubquiz of bingo. En natuurlijk luiden we op vrijdagmiddag het weekend in met een borrel op ons kantoor.
 • (Sportieve) bedrijfsuitjes, zoals een jaarlijkse skitrip, de Zandvoort Circuit Run en deelname aan de Amsterdamse bedrijfshockeycompetitie.
 • En natuurlijk een mooie thuisbasis in Amsterdam, een laptop van de zaak, de mogelijkheid om mobiele kosten te declareren en een goede pensioenregeling.

Dit zijn wij?

ITDS Business Consultants is een adviesbureau voor financiële dienstverleners. Onze consultants combineren actuele kennis van de banken-, verzekerings- en pensioenwereld met een praktische visie op technologie, wetgeving en digital marketing. Wij geloven in de kracht en waarde van financiële dienstverleners. En zien kansen te over. Dit doen we met 180 collega’s in Nederland en 240 in Polen.

Sinds 2018 vormen wij een zelfstandig onderdeel van Redmore Group, evenals Talent&Pro, Triple A – Risk Finance en Profource met in totaal 1800 hoogopgeleide medewerkers.

We leren je graag kennen!

De startdata van het Business Consultancy Traineeship zijn 15 mei en 27 november 2023. Heb je vragen? Je kan direct contact opnemen met ons recruitmentteam via +316 29 22 34 06, of stuur een mail naar [email protected]. Solliciteren? Je bent van harte welkom!

Medewerkers aan het woord
Maxime van Liere ITDS Business Consultants
De vrijheid om je plannen uit te werken en te implementeren
Mark Hebben Business Consultant ITDS Business Consultants
Tijdens het traineeship leer je heel veel in een korte tijd
Frederik Kappers Business Consultant ITDS Business Consultants
Meteen een succes om trots op te zijn!
Dominique Peeters Consultant ITDS Business Consultant
Ik heb als beginnend consultant flink wat impact gemaakt

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ITDS

Human Resources

John M. Keynesplein 15
1066 EP Diverse locaties
Nederland

+316 29 22 34 06
[email protected]
https://itds.nl/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden