1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij ITDS Business Consultants

ITDS Business Consultants

#getready

Wij zijn ITDS Business Consultants

ITDS Business Consultants is een adviesbureau voor financiële dienstverleners. Sinds 1998 werken we voor aansprekende Nederlandse en internationale verzekeraars, banken en pensioenfondsen. Deze ervaring combineren we met diepgaande kennis van technologie, wetgeving en digital marketing. Want op dat snijvlak liggen de oplossingen die het verschil maken.

Wij laten financiële dienstverleners excelleren.

Vandaag – en zeker morgen

Als er ooit een spannende tijd was om in de financiële dienstverlening te werken, is het vandaag. Verandering is de norm, spanning een constante. Want dat alles op z’n kop gaat, is een feit. Dat maakt de toekomst onvoorspelbaar – en onweerstaanbaar. Wij geloven in de kracht en waarde van financiële dienstverleners. En zien kansen te over. Daarom zijn we graag de schakel tussen onze opdrachtgevers en hun potentie.

We zoeken de vernieuwers van morgen

Achter aansluiten bij the Big Four? Kan. Maar waarom iedereen niet links inhalen? Met een Business Consultancy Traineeship bij ITDS ontwikkel je je in 11 weken tot Business Consultant. In deze periode ga je zes weken aan de slag voor een grote financiële dienstverlener. Geslaagd? Dan stroom je door naar het Consultancy Development Program. Je springt meteen in het diepe. En dan: een gegarandeerde baan. Wat zeggen we – een topbaan.

werken bij ITDS

Contact

ITDS Business Consultants

Human Resources

John M. Keynesplein 15
1066 EP Amsterdam
Nederland

+316 29 22 34 06

ITDS Business Consultants

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden