1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Vitens

Vitens

Water is een vak. Jouw vak?

Werken bij Vitens

Vitens bestaat uit meer dan 1.400 mensen die zich verbonden voelen door een passie voor water. Zij werken voortdurend aan het winnen, zuiveren en leveren van drinkwater van topkwaliteit. Omdat ze weten dat 5,4 miljoen klanten daar blindelings op vertrouwen.

Water is een vak. Een vak dat vraagt om creativiteit, innovatie, doorzettingsvermogen en om het nemen van verantwoordelijkheid. Voor mens, maatschappij en milieu. Bij Vitens praten we daar niet zo veel over, we brengen het liever in praktijk. Iedere dag. Voor onze klanten in Friesland, Overijssel, Flevoland, Gelderland en Utrecht, maar ook voor meer dan twintig miljoen mensen in landen waar veilig drinkwater niet vanzelfsprekend is.

Je eigen route bepalen

Bij Vitens krijg je veel mogelijkheden om je eigen ontwikkeling vorm te geven. Voor de één is dat het volgen van een opleiding, voor de ander is dit een bijdrage aan een waterproject in Afrika. Een bestuursfunctie in een waternetwerk of lid worden van de ondernemingsraad. De belangrijkste voorwaarde is dat je weet wat je persoonlijk ambitie is en zelf het initiatief neemt om hier invulling aan te geven.

Een leven lang leren

De wereld verandert voortdurend. Klanten en de overheid stellen hoge eisen ons product en onze bedrijfsvoering. Medewerkers van Vitens kunnen dus niet stil blijven staan. Het gesprek over je persoonlijke ontwikkeling in relatie tot de ambities en doelen van Vitens zal dus regelmatig op de agenda staan.