1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Toekomst van Brabant

Toekomst van Brabant

Ben jij de Toekomst van Brabant?

De Toekomst van Brabant

Het traineeprogramma De Toekomst van Brabant is een uniek programma in de provincie Noord-Brabant waar verschillende overheidsorganisaties aan meewerken: grote en kleine gemeenten, waterschappen en de provincie. Deze organisaties zijn op zoek naar trainees van hoog niveau en een aantoonbare “drive” als het om maatschappelijke vraagstukken gaat.

Als trainee maak je kennis met het brede werkveld van de overheid. Je werkt 3 keer een periode van 8 maanden voor een andere organisatie en daarnaast volg je met de andere trainees een intensief opleidingsprogramma. Daarnaast hebben de trainees een coach die hen ondersteunt bij hun professionele ontwikkeling.

Bij de selectie voor het traineeprogramma zijn wij op zoek naar kandidaten die op termijn in staat zijn om een hogere beleids-, of (project)managementfunctie te vervullen. Het traineeship is daarbij de eerste stap op weg naar zo’n functie. Na afloop van het traineeship kun je doorstromen naar een reguliere vacature bij een van de deelnemende organisaties. Er wordt geen baangarantie gegeven, maar de deelnemende organisaties zullen zich wel inspannen om de trainees met een voldoende beoordeling in een vacature te plaatsen. De meeste trainees starten na afloop van het traineeship als beleidsmedewerker of projectleider.

 

 

Contact

Toekomst van Brabant

Afdeling Recruitment
Projectleiding traineeprogramma

Postbus 5
5340 BA Oss
Nederland

06-150 20 854

https://detoekomstvanbrabant.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden