Robbert Bohlmeijer
Maintenance Strategy Engineer

“Shell biedt veel gevarieerde carrièreperspectieven en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling”

Robbert werkt in Assen als Maintenance Strategy Engineer in het Shell Graduate Programme. Hij studeerde aan de universiteit van Groningen en heeft een Bachelor & Master in Industrial Engineering and Management.

Een gevarieerde werkomgeving

Als Maintenance Strategy Engineer werk ik in een gevarieerde omgeving. Ik leer zowel in de praktijk als op kantoor en kan me daarbij volledig richten op mijn technische ontwikkeling. Ik beperk de risico’s van ouder wordende apparatuur voor onze olieplatforms in de Noordzee. Ik kan alles wat ik op cursussen en tijdens mijn werk leer direct offshore toepassen. Het is een combinatie van praktische taken en ontwikkeling van mijn leidinggevende capaciteiten.

Shell investeert echt in de mensen

Wat me heeft verrast is hoe veel tijd je krijgt om in jezelf te investeren. Shell biedt je naast je dagelijkse werk zo veel interessante cursussen. Je krijgt echt de gelegenheid je te ontwikkelen en mensen uit verschillende culturen te ontmoeten. Ik begon mijn loopbaan bij een bouwbedrijf maar had het idee dat ik mezelf daar niet genoeg ontwikkelde. Vervolgens koos ik voor Shell omdat ik van mening ben dat Shell echt in de mensen investeert.

Sociale leven in Groningen is heel levendig

Het sociale leven in Groningen is heel bijzonder maar erg prettig. Ik wilde eerst niet graag weg bij mijn vriendin en uit mijn thuisstad Amsterdam, maar nu heb ik korte tijd al heel veel vrienden gemaakt. Veel starters bij Shell (NAM) bevinden zich in dezelfde situatie en je maakt daardoor heel snel vrienden.

Duidelijk carrièrepad en ontwikkelen op mijn manier

Shell investeert in onderwijs, praktijkervaring en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een duidelijk carrièrepad en verantwoordelijkheid voor je eigen ontwikkeling. De werktijden zijn erg flexibel en er heerst een open sfeer. Op vrijdag kan ik altijd op kantoor in Amsterdam werken, dus ik ben maar drie avonden in Groningen. Ik ben blij dat ik voor Shell gekozen heb, omdat ze in mij investeren en ik flexibiliteit krijg en veel mogelijkheden om te groeien!

Benieuwd naar het Shell Graduate Program? Bekijk hier de mogelijkheden!

 

 

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden