Peter
Process Control Technologist

Process Control Technologist (PACO), Moerdijk

Lucht- en Ruimtevaarttechniek, Technische Universiteit Delft

Volop bijdragen vanaf dag één

Vanaf het moment dat je start, word je aangemoedigd om je rol eigen te maken. Je krijgt direct verantwoordelijkheden en de kans om je te bewijzen. Mijn werk omvat automatisering van de fabriek, controle en optimalisatie. Een tamelijk omvangrijk takenpakket. De systemen die ik beheer, variëren van heel basic tot zeer geavanceerd. Alles in topconditie houden is van vitaal belang om de fabriek goed te laten draaien.

Je kunt iedereen aanspreken

Wat het werken bij Shell vooral aantrekkelijk maakt, is de bereidwilligheid om te helpen. Er zijn altijd nieuwe dingen die je kunt leren en projecten om je op te richten. Collega’s geven graag advies en ondersteuning. Managers en senior stafleden staan open voor nieuwe ideeën, zeker als die helpen om de bedrijfsvoering efficiënter te maken. Laat dus vooral van je horen, als je een plan hebt om dingen beter, sneller of kostenbesparend te maken. Shell is continu op zoek naar verbeteringen, elk voorstel dat daaraan kan bijdragen wordt serieus bekeken.

Tal van sociale activiteiten

De bedrijfscultuur van Shell ervaar ik als heel prettig. Er wordt hard gewerkt, maar is ook voldoende gelegenheid voor sociale activiteiten. We werken met elkaar aan een gemeenschappelijk doel, maar vinden het ook belangrijk buiten werktijd met elkaar om te gaan. Het ‘events team’ organiseert activiteiten zoals mountainbiking en skiën, veel meer dus dan alleen een vrijdagmiddagborrel. We werken allemaal hard, maar vinden ook vaak nog even tijd om tijdens lunchtijd een balletje te trappen. Een goede balans tussen werk en vrije tijd is cruciaal om met plezier je werk te doen en je betrokken te voelen!

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden