Anne Hurkens Shell
Anne Hürxkens
Wells Engineer

“Shell is één van de beste leerscholen!”

Anne Hürxkens, Wells Engineer in training, legt uit waarom de keuze voor Shell snel gemaakt was.

Wat is je rol bij Shell?

“Als Completion & Well Intervention (C&WI) Engineer heb je geen kantoorbaan: het gaat echt om de operational exposure. Het is dynamisch: ik werk op kantoor,ben aanwezig bij C&WI operaties in het veld of volg technische en niet-technische courses als onderdeel van mijn Shell Graduate Programma. Je werkt in multidisciplinaire teams en het uitgangspunt is om de zaken samen aan te pakken.”

Hoe bevalt het werken bij Shell?

“Shell is één van de beste leerscholen: je hebt een steile leercurve waardoor je het beste uit jezelf kunt halen. Daarnaast is Shell echt cross-cultural. Je leert zoveel over cultuurverschillen en hoe je daar mee om moet gaan. Het is hard werken, maar ik heb leuke collega’s en geniet van wat ik doe. Er is ook genoeg tijd voor ontspanning: er is elke dag wel wat te doen met de grote groep graduates die erg actief en ondernemend zijn. Het klinkt misschien cliché, maar dit is echt mijn droombaan.”

Welke studie heb je gedaan?

De 27-jarige Anne heeft een BSc Applied Earth Sciences en MSc Applied Geophysics (TU Delft, ETH Zurich en RWTH Aachen).
Hoe ziet je toekomst eruit?

“Met activiteiten in meer dan 70 landen biedt Shell veel mogelijkheden om mijn ambities op een internationale carrière te vervullen. Ik wil mezelf blijven ontwikkelen en doorgroeien binnen het bedrijf. In de toekomst zou ik graag bijdragen aan een volgend revolutionair project van Shell zoals bijvoorbeeld de Prelude FLNG. Door het realiseren van ’s wereld eerste floating liquefied natural gas project maakt Shell het onmogelijke mogelijk. De olie- en gasindustrie is van vitaal belang voor ons dagelijks leven en de wereldeconomie. Het wordt een uitdaging om op een zo economisch, milieutechnisch en maatschappelijk verantwoorde manier aan de steeds groeiende energiebehoeften te voldoen. Ik ben niet iemand die denkt in problemen, maar in kansen, oplossingen en mogelijkheden en ga daarom graag die uitdaging aan!”

 

Anne Hürxkens
Wells Engineer

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden