Online voorlichtingspresentatie

dinsdag, 24 augustus, 2021

werken bij Luchtverkeersleiding Nederland
Inschrijving
tot 23-08-2021
Datum
24-08-2021
Plaats
Online via Teams
Contact
Jamena Haakmeester
Telefoon
+31 20 406 3557

LVNL Online voorlichting - 24 augustus 16:00 – 17:30 uur

Tijdens de online voorlichtingspresentatie vertellen een luchtverkeersleider en een selectiepsycholoog je alles over het werk, de opleiding, de selectie en de werkplek van luchtverkeersleiders. Via de chat kun jij al jouw vragen stellen. LVNL heeft verschillende online voorlichtingen waarbij ze meer vertellen over he werk van verkeersleider. Via de registratie link kan je ontdekken welk evenement wanneer op de planning staat!

Luchtverkeersleiders zorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week voor het begeleiden van vliegtuigen in ons luchtruim en op Nederlandse vliegvelden. Op de grond zijn zij de ogen en oren van de piloten in de cockpit. Ze zorgen voor een veilige start en landing van honderden vluchten per dag. Onze opleiding tot luchtverkeersleider is gratis, sterker nog, je krijgt direct salaris en een vaste aanstelling! 

Wanneer

Woensdag 24 augustus

Wat gaan we doen?

Tijdens deze online voorlichtingspresentatie gaan we de volgende onderwerpen behandelen. 

•    Wat doet een luchtverkeersleider?
•    Waar kom je te werken?
•    Hoe ziet het selectieproces eruit?
•    Hoe ziet de opleiding eruit?
•    Wat zijn de toekomstperspectieven?

Voor wie is de online voorlichting?

Ben jij geïnteresseerd in een baan als luchtverkeersleider? Met een havo diploma kom je al in aanmerking. Kan je goed samenwerken, ben je niet snel afgeleid en prestatiegericht? Mis dan niet deze online voorlichting en wellicht zien we jou binnenkort terug als een van onze nieuwe collega’s. 

Online: Meet & Greet met aspirant luchtverkeersleider

Heb jij altijd al van een aspirant luchtverkeersleider willen horen hoe hij/zij de opleiding tot luchtverkeersleider ervaart? Schrijf je dan in voor dit online event! Aan de hand van een persoonlijk verhaal word je meegenomen door de keuzes, kansen, uitdagingen en ontwikkelingen die je als aspirant luchtverkeersleider tegenkomt.

Online: Met LVNL de klas in

Het dagelijks werk van de luchtverkeersleider is het afhandelen van vliegtuigen op of in de buurt van een luchthaven of ergens anders in het Nederlandse luchtruim. In de meeste gevallen gaat het dus over vliegende vliegtuigen die zich allemaal op hun eigen manier door het luchtruim bewegen. Naast het feit dat je als luchtverkeersleider op de hoogte moet zijn van de performances van de verschillende typen vliegtuigen, moet je ook weten dat het luchtruim zelf ook in beweging is. In een online les van het vak Navigatie, gaan we kijken naar het effect van wind op vliegtuigen en dus op het werk van de luchtverkeersleider. Als voorbereiding heb je, naast je laptop, je telefoon, een losse rekenmachine, een pen en kladpapier nodig.

Voor alle online activiteiten geldt:
Na je aanmelding ontvang je een link om deel te nemen aan een livegebeurtenis in Microsoft Teams. Het is daarom belangrijk dat je een internetverbinding hebt. De ondersteunende platformen zijn: desktop, web en mobiel.

 

 

Aankomende activiteiten
Er zijn verder nog geen andere activiteiten toegevoegd
Medewerkers aan het woord
Thijs Tiggelman Luchtverkeersleider LVNL
'Het is leuk om na al die weken theorie echt met de praktijk bezig te zijn.'
Testimonial medewerker LVNL
Carlijn Allaert-Geijsel - Luchtverkeersleider Schiphol Tower/Approach

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Luchtverkeersleiding Nederland

Jamena Haakmeester
Communicatieadviseur Arbeidsmarktcommunicatie

Stationsplein Zuid-West 1001
1117 CV Online via Teams

+31 20 406 3557
recruitment@lvnl.nl
https://www.lvnl.nl/werken-bij-lvnl/voorlichtingen

Bekijk organisatieprofiel