High ITea

vrijdag, 1 maart, 2019

Inschrijving
tot 25-02-2019
Datum
01-03-2019
Plaats
Maarssen
Contact
Afdeling Personeelszaken
Telefoon

Werken in de IT.. dat is toch alleen voor mannen?

Werken in de IT, dat is toch alleen voor mannen? Als het aan ons ligt niet! Daarom organiseren wij op vrijdag 1 maart een High ITea voor vrouwelijke studenten/starters op de arbeidsmarkt om hen te laten zien waarom de IT-sector óók voor vrouwen dé plek is om carrière te maken. Benieuwd wat de IT-wereld jou te bieden heeft? Lees dan snel verder!

De cijfers liegen er niet om: bijna negen op de tien werkzame IT-professionals in Nederland is man en ook de groep studenten die afstuderen op het gebied van Informatica bestaat voor meer dan tachtig procent uit mannen. Hoogste tijd om daar verandering in te brengen, want vrouwen zijn juist een goede toevoeging aan de IT-sector! Daarom organiseren wij ook dit jaar een event speciaal voor vrouwelijke studenten/starters, namelijk: de High ITea.

Tijdens deze middag maak je kennis met de IT-wereld en laten wij jou zien wat werken in de IT inhoudt. We nemen je mee in de wereld van Calco en er komt een gastspreker die een presentatie geeft over haar eigen ervaringen als vrouw in de IT. Na de presentatie hebben we een interactieve Arduino workshop op de planning staan om jou kennis te laten maken met de IT. Dan is het tijd voor dé High Tea waar je de mogelijkheid krijgt om vrouwelijke IT-professionals al je vragen te stellen.

Benieuwd wat je van een High ITea kunt verwachten? In deze video leggen we het uit:

(Voorlopig) Programma

13.00 uur Ontvangst
13.30 uur Welkomstwoord
13.45 uur Presentatie vrouwelijke IT manager
14.30 uur Pauze
14.45 uur Arduino workshop
15.45 uur High Tea met speeddates
16.30 uur Borrel

Voor wie?

De High ITea is bedoeld voor vrouwelijke studenten/starters die graag willen ontdekken of de IT-wereld bij hun past. Het maakt daarbij niet uit welke studie je volgt of hebt gevolgd, want de traineeships van Calco staan open voor alle studierichtingen.

Waar en wanneer?

De High ITea vindt plaats op vrijdag 1 maart op ons hoofdkantoor in Maarssen, Planetenbaan 15, 3606 AK Maarssen.

Interesse?

Meld je dan aan voor de High ITea via onderstaand inschrijfformulier. Aanmelden kan tot en met maandag 25 februari (LET OP: als je inschrijving gelukt is, ontvang je altijd een bevestiging. Mocht je deze niet gehad hebben, neem dan contact met ons op via pz@calco.nl).

Vergeet niet je cv en korte motivatie mee te sturen, op basis hiervan maken wij een selectie, deze wordt op 16 oktober bekendgemaakt.

Aankomende activiteiten
Er zijn verder nog geen andere activiteiten toegevoegd

Contact

Calco

Afdeling Personeelszaken

Planetenbaan 15
3606 AK Maarssen

pz@calco.nl
https://www.werkenbijcalco.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie