APG

Investeer in je carrière
Wie zoeken wij?

APG Asset Management is altijd op zoek naar Finance, IT en Legal & Tax professionals. Mensen met een sterke persoonlijkheid en veel ambitie, gericht op ontwikkeling en vernieuwing. Professionals die initiatief durven te nemen, willen samenwerken, leren en groeien.

Waarom kiezen starters voor ons?

APG beheert 420 miljard euro pensioenvermogen. Daarmee is APG wereldwijd een van de grootste beheerders van pensioenvermogen. De inspanningen van de professionals van APG Asset Management zijn erop gericht om met het pensioenvermogen een zo hoog mogelijk rendement te realiseren tegen verantwoorde risico’s. APG Asset Management werkt vanuit vestigingen in Heerlen, Amsterdam, New York en Hong Kong.

Doorgroeimogelijkheden

Professionals voelen zich thuis in de internationale werkomgeving van APG Asset Management. Een op ontwikkeling gerichte omgeving die dagelijkse uitdagingen en competitieve arbeidsvoorwaarden bevat. In een traject van gemiddeld vijf jaar kun je, o.a. door het volgen van aanvullende opleidingen, door ontwikkelen tot senior professional.

Opleidingen en cursussen

Wij stimuleren de ontwikkeling van al onze medewerkers. Dit betekent dat je naast je baan kan beginnen aan een Postacademische opleiding. Inhoudelijke opleidingen zoals CFA of VBA zijn standaard mogelijk. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan het ontwikkelen van de soft skills, starters worden hierin uitgebreid gefaciliteerd.

Primaire arbeidsvoorwaarden

Marktconform salaris

Secundaire arbeidsvoorwaarden

-Uitgebreide opleiding- en ontwikkelingsfaciliteiten op maat
-Flexibele werktijden
-Competitieve targetbeloning
-Hypotheekrentekorting
-Uitstekende pensioenregeling

Medewerkers aan het woord
Tim Zwinkels - Quant trainee bij APG
Daniel de Koning - Credit Analyst bij APG Asset Management
Inge Murrer - Business & Information Consultant bij APG

APG

Postbus 75753
1118 ZX Amsterdam
Nederland


Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden