Inge Murrer
Business & Information Consultant
Business & Information Consultant bij APG

Na het afronden van mijn master Human Resource Studies aan de Universiteit van Tilburg, stroomde ik in 2010 het corporate traineeship van APG in. Time flies when you’re having fun. We zijn inmiddels 5 jaar verder. En nog steeds werk ik met veel plezier bij APG, inmiddels als Business & Information Consultant.

Het traineeship bij APG vond ik een uitgelezen kans om mij te oriënteren en heeft volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Het is een mooie manier om de organisatie te leren kennen. Je werkt gedurende twee jaar op verschillende afdelingen. Daarnaast is er volop aandacht voor persoonlijke groei. Je krijgt de kans om opleidingen te volgen en je wordt uitgedaagd om je in diverse vraagstukken binnen de organisatie te verdiepen, variërend van pensioenadministratie tot ICT. Tevens wordt je tijdens deze periode begeleid door een coach.

Innovatie 2025

Tijdens het traineeship heb ik ervaren dat ik brede vraagstukken op het snijvlak van organisatieverandering/vernieuwing en HR enorm interessant vind. In mijn huidige functie als Business & Information Consultant krijg ik volop de kans om deze breedte op te zoeken. Voorbeelden van projecten waaraan ik werk zijn: implementatie van een ICT target operating model en APG’s route naar innovatie in 2025.

Daarnaast biedt APG ander moois. Wij dragen graag ons steentje bij aan de maatschappij. Bijvoorbeeld door een scholenproject dat uitgevoerd wordt op basisscholen in de regio en waar collega’s van APG een actieve rol in hebben. Ook ik neem daar heel graag aan deel. En zo is APG een interessant bedrijf met volop uitdagingen!

<p><em>Inge Murrer&nbsp;</em><br /><em>Business &amp; Information Consultant bij APG</em><br /><em>[email protected]&nbsp;</em></p>

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

APG

Postbus 75753
1118 ZX Amsterdam
Nederland