Loading...

Bezig met laden...

Traineeship bij Talentenregio

Traineeship
Divers
Bedrijf: Talentenregio
Sluit: 25-01-2023

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Schiedam
Bedrijf: DSW Zorgverzekeraar
Bekijk deze vacature
Startersvacature

Junior Consultant Decommissioning - Waste Management

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature

Traineeship Talentenregio

Werken voor de overheid saai? Nee! Werken voor de maatschappij, een bijdrage leveren, inspireren en vernieuwen.. Dát is werken bij de overheid. Trekt dit jou aan? Dan hebben wij een mooie kans voor jou!

Wij starten in maart weer met een nieuwe groep trainees! In het tweejarig programma krijg je een inhoudelijke baan bij één van de Talentenregio-organisaties en een waardevol ontwikkelprogramma. Tijdens jouw persoonlijke ontwikkeling ontdekken we samen waar jouw talenten liggen en ga je aan de slag met persoonlijk leiderschap. Daarnaast timmeren we aan je professionele kennis en skills door middel van gave trainingen en masterclasses.

Na het tweejarig traject kan jij aan de slag als enthousiaste en ambitieuze overheidsprofessional met een berg aan ervaring en persoonlijke inzichten! En het belangrijkste van alles: je weet dan waar jouw passie ligt.

Jouw baan bij een overheidsorganisatie

Twee jaar lang ga jij ervaring opdoen bij meerdere overheidsorganisaties binnen Talentenregio. De inhoud van de opdrachten is heel divers. Ga jij aan de slag als beleidsadviseur, procesregisseur of misschien wel als projectleider? Er zijn heel veel mogelijkheden en deze verschillen elke periode weer.

Wil jij jezelf ontwikkelen en ben je ambitieus én avontuurlijk? Elke 8 maanden rouleer je en kom je bij een andere opdracht terecht bij één van de organisaties die deelneemt aan het traineeprogramma. Dit jaar zijn dit de gemeente Zwolle, provincie Overijssel, de gemeente Kampen en de gemeente Meppel. Na 2 jaar en 3 opdrachten op zak heb jij een breed beeld van het werk binnen de overheid en kan jij een kickstart geven aan jouw carrière!

Stap uit je comfortzone en geef zelf richting aan jouw loopbaan! Wil je toch liever meer de verdieping in? Kijk dan hier bij onze vacatures voor de vaste traineeplekken binnen ons traineeprogramma (2 jaar vast op 1 opdracht).

Talentenregio traineeprogramma

Naast een baan bij één van onze organisaties, stroom jij ook in in het traineeprogramma van Talentenregio. Met Talentenregio ga jij de komende 2 jaar werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor hebben wij een inspirerend ontwikkeltraject voor jou samengesteld, in samenwerking met Egostrippen. Wil je meer weten over het traineeprogramma van Talentenregio én onze gloednieuwe traineevideo zien? Klik dan hier.

Wat krijg jij?

 • Een dienstverband (36 uur) voor de duur van 2 jaar bij de organisatie waar jij je eerste opdracht uitvoert, waarbij je gemiddeld 32 uur per week werkt aan je opdracht en ongeveer 4 uur per week aan het persoonlijk ontwikkelprogramma;
 • Je brutosalaris is €2581 (Schaal 8, trede 0) per maand bij een volledige werkweek van 36 uur;
 • Het ontwikkelprogramma nemen wij volledig voor onze rekening en volg je binnen werktijd. Reiskostenvergoeding;
 • Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Je hebt de mogelijkheid om dit bedrag maandelijks of jaarlijks te laten uitkeren. Het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering is in dit bedrag opgenomen. Pensioenopbouw staat los van deze regeling;
 • Flexibel werken;
 • Een laptop en telefoon; Héle gezellige borrels met alle traineegroepen; Een excursie naar het buitenland die jij samen met jouw mede-trainees organiseert (Hoe gaaf is dat?!).

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding en maximaal 2 jaar werkervaring;
 • Je bent geïnteresseerd in de maatschappij en de vraagstukken die daarbij horen;
 • Je wilt jezelf professioneel en persoonlijk ontwikkelen en bent bereid je daarvoor in te zetten;
 • Je wilt deze ontwikkeling samen met de andere trainees doen; van elkaar leren, samenwerken, elkaar een spiegel voorhouden en verder helpen;
 • Je bent nieuwsgierig naar het werken bij de overheid en wilt graag ontdekken hoe een gemeente werkt;
 • Het lijkt je leuk om twee jaar bij verschillende organisaties te werken en zo brede ervaring op te doen;
 • Je bent bereid om buiten je comfortzone te gaan voor je eigen ontwikkeling en die van je mede-trainees om je zo nog beter te ontwikkelen.

Interesse?

Zie jij jezelf starten in ons traineeprogramma mét deze uitdagende opdracht? Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet. Solliciteren kan via deze link tot en met woensdag 25 januari 2023. Uiterlijk vrijdag 27 januari 2023 hoor je of je wordt uitgenodigd op gesprek. Indien wij een geschikte kandidaat vinden kan het zijn dat de vacature eerder offline gaat. Reageer dus snel!

Vragen over de vacature? Kijk eerst bij onze veel gestelde vragen. Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of via 0529 - 438 900. Wij vertellen je graag meer!

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Mastership Data & Samenleving

Divers
Bedrijf: Newpublic
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship Nuclear Technology

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Talentenregio

Afdeling Recruitment

Eperweg 5
8181 ET Divers
Nederland

0529 - 438 900
[email protected]
https://www.talentenregio.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden