Traineeship bij Talentenregio

Traineeship
Heerde
Bedrijf: Talentenregio
Sluit: 12-05-2019

Traineeship Talentenregio

36 uur per week

Wij zijn op zoek naar een 6e trainee!

Voor de gemeente Heerde werken momenteel al 5 enthousiaste trainees. We zijn nog op zoek naar één trainee om de groep compleet te maken! We zijn op zoek naar een kandidaat met een ‘ruimte’ achtergrond. Dat wil overigens niet zeggen dat je ook opdrachten kan gaan doen binnen bijvoorbeeld bedrijfsvoering of sociaal domein.

De gemeente Heerde en Talentenregio werken nauw samen bij de werving van trainees. De Talentenregio is daarnaast verantwoordelijk voor het traineeprogramma. Bij de gemeente Heerde ga je daadwerkelijk in de praktijk aan de slag!

Ben jij nieuwsgierig, kritisch, wil jij je handen uit de mouwen steken en een bijdrage leveren aan uiteenlopende maatschappelijke vraagstukken? Dan is het traineeprogramma van Talentenregio echt iets voor jou.

Gedurende twee jaar krijg je de kans om te werken aan diverse opdrachten binnen de gemeente Heerde. Samen met vijf andere trainees vorm je een flexibele pool die ingezet kan worden op (korte) klussen en projecten, maar ook bij ziektevervanging.

Wat ga je doen?

Als medewerker van de gemeente Heerde lever je graag een bijdrage aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Je gaat binnen de traineeperiode aan de slag met uitdagende opdrachten waarbij jouw frisse blik en aanpak het verschil kan maken. Je werkt bijvoorbeeld als beleidsmedewerker, projectleider, organisatieadviseur, adviseur ruimtelijke ontwikkeling of gespreksvoerder. Afhankelijk van waar binnen de gemeente ruimte ontstaat. Ontdek wat bij jou past en bepaal zelf welke richting jouw loopbaan krijgt. Jouw eerste werkdag bepalen we in overleg met jou.

Ontwikkelprogramma

Als onderdeel van je traineeship volg je een ontwikkelprogramma passend bij jouw persoonlijke leerbehoefte. Het programma is dus gevarieerd, vraagt je commitment en is uitdagend. Op deze manier kan je er de volgende dag direct mee aan de slag!

Uniek aan dit ontwikkelprogramma is dat je als groep trainees de ruimte krijgt om zelf per periode van acht maanden voor tenminste twee dagen samen een programma/(bedrijfs)bezoek mag organiseren. Kortom, volop ruimte voor jouw passie en persoonlijke ontwikkeling.

Dit ben jij…

  • Je hebt een bachelor of master diploma en hooguit drie jaar werkervaring;
  • Je bent geïnteresseerd in maatschappelijke vraagstukken;
  • Het lijkt je leuk om samen met andere trainees ‘op ontwikkelreis te gaan’: samenwerken, samen leren, ervaringen delen, kritische vragen stellen en vernieuwen;
  • Je hebt het lef om de juiste vragen te stellen en kunt als spiegel dienen voor een ander, maar durft ook zelf in de spiegel te kijken;
  • Je durft zelf de lead te nemen in je persoonlijke ontwikkeling en durft uitdaging te zoeken buiten je comfortzone;
  • Je bent gedreven om het verschil te maken binnen onze organisatie en bent proactief!

Wat bieden we je?

Als medewerker van de gemeente krijg je alle ruimte om initiatief te nemen. We werken op basis van vertrouwen. Waar, wanneer en hoe je werkt bepaal je zelf, zolang je de samenwerking met collega’s en opdrachtgevers georganiseerd hebt. Eigenaarschap en samenwerken zijn belangrijke kernbegrippen. De klant staat voor ons centraal. Daarom werken wij omgevingsbewust en ondernemend. De gemeentelijke organisatie bestaat uit ongeveer 150 medewerkers, verdeeld over zes afdelingen.

Je gaat voor 36 uur per week aan de slag. Het startsalaris is € 2.335,- bruto per maand (schaal 8, periodiek 0). Het intensieve ontwikkelprogramma is voor onze rekening, zonder studiecontract en volg je binnen werktijd. Je reiskosten voor het woon-werkverkeer worden vergoed op basis van € 0,19 per kilometer of tweede klas openbaar vervoer. Daarnaast ontvang je maandelijks een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% dat je vrij kunt besteden aan de beschikbare doelen, die passen bij jouw persoonlijke wensen.

Wil jij deze rol binnen onze bruisende gemeente?

Sollicitatieprocedure

Wil jij deel uitmaken van de traineepool van de Talentenregio en je kwaliteiten inzetten binnen de Gemeente Heerde? Dan nodigen we je uit om jezelf bij ons te presenteren op een manier die bij jou past. Enige voorwaarde is het toevoegen van een CV. Dus stuur je motivatie naar trainee@talentenregio.nl.

Reacties ontvangen wij graag vóór 13 mei. De selectiegesprekken vinden plaats donderdagmiddag 16 mei, dus reserveer alvast tijd in je agenda. Als je wordt uitgenodigd op gesprek hoor je dit maandag 13 mei. Onderdeel van de selectieprocedure is het invullen van een korte vragenlijst (MapsTell). Op basis van deze test krijgen wij een eerste indruk van jou als persoon.

MapsTell heeft PersonalMapping™ ontwikkeld. Een cartografische weergave van de manier waarop jij je gedraagt, communiceert en reageert. Na het invullen van een korte vragenlijst (zes minuten) wordt jouw gedragsstijl uitgelegd in een filmpje (vier minuten). Hierin leer jij hoe jij jouw karaktereigenschappen kunt gebruiken om het beste uit jezelf en je collega's te halen! We vragen van je om deze lijst dinsdag 14 mei in te vullen (voor middernacht). Je ontvangt jouw PersonalMap na afloop van jouw sollicitatiegesprek.

Vragen?

Onze projectleider traineeprogramma Dorien Springer beantwoordt graag al je vragen. Je kunt haar bereiken via dorien@talentenregio.nl of (0529) 43 89 15.

Voor vragen over de gemeente Heerde kun je senior P&O-adviseur Christiaan van den Vlekkert bereiken via c.vandenvlekkert@heerde.nl of (0578) 69 94 94.

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Talentenregio

Dorien Springer
projectleider traineeprogramma

Eperweg 5
8181 ET Heerde

0529438915
dorien@talentenregio.nl
https://www.talentenregio.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden