Loading...

Bezig met laden...

Traineeship bij Talentenregio

Traineeship
Divers
Bedrijf: Talentenregio
Sluit: 14-08-2022

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Amstelveen
Bedrijf: Meijers
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship Schade Verkeer

Capelle a/d IJssel
Bedrijf: DEKRA People
Bekijk deze vacature

Uitdagend, inspirerend en waardevol. Wil jij deze kernwaarden graag terugzien in je werk bij de overheid? Dan hebben wij een mooie kans voor jou!
 

Per 1 oktober 2022 gaan wij weer starten met een nieuwe groep trainees! In het tweejarig programma krijg je een inhoudelijke baan bij één van de Talentenregio-organisaties en een waardevol, maar intensief ontwikkelprogramma. In dit programma leer je jezelf en je mede-trainees goed kennen, weet je aan het einde waar je goed in bent en waar je uitdagingen liggen. Belangrijker nog: je komt erachter wat je leuk vindt en waar jouw passie ligt.

Na het tweejarig traject kan jij aan de slag als enthousiaste en ambitieuze overheidsprofessional met een berg aan ervaring en persoonlijke inzichten! We hebben op dit moment plek voor 14 trainees, dus wacht niet te lang!

Jouw baan bij een overheidsorganisatie

Gedurende 2 jaar bieden wij je de mogelijkheid om ervaring op te doen bij meerdere overheidsorganisaties binnen Talentenregio. De inhoud van de opdracht kan heel divers zijn. Ga jij aan de slag als beleidsadviseur, procesregisseur of misschien wel als projectleider? De mogelijkheden zijn oneindig en verschillen elke periode weer. Ben je benieuwd naar welke concrete opdrachten wij nu voor de eerste periode hebben liggen? Neem dan contact met ons op. Na elke 8 maanden ga je rouleren en kom je op een andere opdracht terecht bij één van de organisaties die deelneemt aan het traineeprogramma. Na 2 jaar en 3 opdrachten op zak heb jij een breed beeld van het werk binnen de overheid en kan jij een kickstart geven aan jouw carrière!

Stap uit je comfortzone en geef zelf richting aan jouw loopbaan! Wil je toch liever meer de verdieping in? Kijk dan bij onze vacatures voor het traineeprogramma voor een vaste plek (2 jaar vast op 1 opdracht).

Het traineeprogramma van Talentenregio

Naast een uitdagende opdracht stroom jij per oktober 2022 in in het traineeprogramma van Talentenregio. Met Talentenregio ga jij de komende 2 jaar werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor hebben wij een intensief, maar inspirerend ontwikkeltraject voor jou samengesteld, in samenwerking met Egostrippen. Wil je meer weten over het traineeprogramma van Talentenregio? Klik dan hier.

Wie ben jij?

  • Afgeronde HBO of WO opleiding en maximaal 2 jaar werkervaring;
  • Je bent geïnteresseerd in de maatschappij en de vraagstukken die daarbij horen;
  • Je wilt jezelf professioneel en persoonlijk ontwikkelen en bent bereid je daarvoor in te zetten;
  • Je wilt deze ontwikkeling samen met de andere trainees doen; van elkaar leren, samenwerken, elkaar een spiegel voorhouden en verder helpen;
  • Je bent nieuwsgierig naar het werken bij de overheid en wilt graag ontdekken hoe een gemeente werkt;
  • Het lijkt je leuk om 2 jaar bij verschillende organisaties te werken en zo brede ervaring op te doen;
  • Je bent bereid om buiten je comfortzone te gaan voor je eigen ontwikkeling en die van je mede-trainees om je zo nog beter te ontwikkelen.

Wat bieden wij?

Je ontvangt een dienstverband (36 uur) voor de duur van 2 jaar bij een van onze organisaties, waarbij je gemiddeld 32 uur per week werkt aan je opdracht en ongeveer 4 uur per week aan het persoonlijk ontwikkelprogramma. Je brutosalaris is €2581 (Schaal 8, trede 0) per maand bij een volledige werkweek van 36 uur. Het ontwikkelprogramma nemen wij volledig voor onze rekening en volg je binnen werktijd. Daarnaast ontvang je naast een reiskostenvergoeding (o.b.v. daadwerkelijk gemaakte kosten) een Individueel Keuze Budget (IKB) van 17,05% waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Je hebt de mogelijkheid om dit bedrag maandelijks of jaarlijks te laten uitkeren. Het vakantiegeld en een eindejaarsuitkering is in dit bedrag opgenomen. Het pensioen dat voor je wordt opgebouwd, staat los van deze regeling. Ook heb je de mogelijkheid om flexibel te werken (in overleg met je opdrachtgever).

Interesse?
Zie jij jezelf starten in mét een uitdagende opdracht in ons traineeprogramma? Dan zien wij graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet. Solliciteren kan via onderstaande button tot en met 14 augustus 2022. De gesprekken staan gepland op maandag 22 en woensdag 24 augustus 2022.  

Ben je enthousiast en wil je vrijblijvend meer informatie? Kom dan naar onze koffiemomenten! Tijdens de koffiemomenten vertellen wij je graag meer over het traineeprogramma en onze procedure. De koffiemomenten staan gepland op:

  • Dinsdag 2 augustus – van 19.30 uur tot 20.30 uur – digitaal
  • Maandag 8 augustus – van 14.00 uur tot 15.30 uur – fysiek bij Provincie Overijssel
  • Donderdag 11 augustus – van 14.00 uur tot 15.30 uur – fysiek bij Provincie Overijssel

Wil jij je aanmelden voor één van de koffiemomenten? Stuur dan een e-mail naar trainee@talentenregio.nl.

Andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via trainee@talentenregio.nl of via 0529 - 438 900. Wij vertellen je graag meer!

Traineeprogramma's

Bekijk hier de verschillende trainee-richtingen van het Talentenregio talentenprogramma:

 

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Trainee/Graduate DHL Supply Chain

Eindhoven
Bedrijf: DHL
Bekijk deze vacature
Traineeship

Operationeel Traineeship

Rotterdam
Bedrijf: Hutchison Ports ECT Rotterdam
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Talentenregio

Afdeling Recruitment

Eperweg 5
8181 ET Divers
Nederland

0529 - 438 900
trainee@talentenregio.nl
https://www.talentenregio.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden