1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij Talentenregio

Talentenregio

Maak je werk waardevoller!

Werken bij Talentenregio

Talent werkt!

Talentenregio is een samenwerkingsverband van 26 decentrale overheidsorganisaties in de regio Overijssel, Gelderland en Drenthe. Werken bij een organisatie die is aangesloten bij Talentenregio, betekent werken bij een organisatie die zich inzet voor jouw talent! Wij stimuleren ontwikkeling en managen talent. Wij geloven dat talent werkt! Als jij je talent volop kunt inzetten dan komt dit jou, de organisatie en uiteindelijk de gemeente en inwoners ten goede.

In alles wat wij doen, staat jouw talent en ontwikkeling centraal

Wij faciliteren de ontwikkeling van talenten van onze regio-collega's en organiseren mobiliteit in alle fasen van een loopbaan. Hieronder lees je hoe wij dat doen. 

Leren en ontwikkelen
We bieden diverse inspirerende leergangen en trainingen die je kunt vinden in onze website. Alle medewerkers van Talentenregio-organisaties kunnen zich hiervoor aanmelden. 

Arbeidsmarkt
Als geen ander weten wij dat plezier in je werk belangrijk is. Daarom staat arbeidsmobiliteit bij ons hoog in het vaandel en zorgen wij er samen met de 26 aangesloten Talentenregio-organisaties voor dat werkplezier voorop staat. Er bestaat binnen Talentenregio een interne vacaturemarkt, waarbij interne kandidaten voorrang hebben bij gelijke geschiktheid tussen interne en externe kandidaten. Wij werken aan het oprichten van een mobiliteitstafel en een makelaar/schakelaar rol voor moeilijk vervulbare vacatures.

Evenementen 

Het hele jaar door organiseren wij interessante evenementen en activiteiten voor alle medewerkers van Talentenregio-organisaties, zoals:

  • Talentenproeverij
  • Regiobijeenkomsten
  • Meester in je Werk Week
  • Topmanagementdag 
  • P&O-café
  • Webinars

Traineeprogramma

Wij organiseren traineeprogramma’s en laten jong talent graag zien hoe leuk het is om voor de overheid te werken! Wij geloven dat kiezen voor een Talentenregio-trainee zorgt voor veranderkracht, nieuwe energie en een frisse kijk op vertrouwde patronen.

Een trainee komt 2 jaar in dienst bij één Talentenregio-organisatie of krijgt 3 opdrachten van 8 maanden bij verschillende Talentenregio-organisaties. In dit 2 jarig ontwikkelprogramma komt de trainee 36 uur per week in dienst, waarvan 32 uur voor de werkgever en 4 uur voor ontwikkeling (gemiddeld). Het programma bestaat uit vaste trainingsdagen, samenwerkingsopdrachten in de regio en de mogelijkheid tot individuele begeleiding door een coach/mentor. Onze strategische opleidingspartner is ELLLA.

Wil je meer weten over Talentenregio? Kijk dan op www.talentenregio.nl! 
 

werken bij Talentenregio

Contact

Talentenregio

Dorien Springer
projectleider traineeprogramma

Raadhuisstraat 1
7721 AX Dalfsen
Nederlandhttp://www.talentenregio.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden