Loading...

Bezig met laden...

Traineeship bij OWM Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Traineeship
Leiden
Sluit: 19-06-2019

Traineeship Zorg en Zekerheid

Ben jij net afgestudeerd maar weet je nog niet wat jouw droombaan is? Dan bieden wij jou de kans om te ontdekken wat bij jou past.  Als trainee bij Zorg en Zekerheid ga je binnen onze organisatie kennismaken met de verschillende afdelingen. Pak jij deze kans om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak verder te ontwikkelen?

Wat houdt het traineeship bij Zorg en Zekerheid in?

Tijdens het traineeship houd je je bezig met vier verschillende vraagstukken. Aan jou de uitdaging om aan de slag te gaan met deze opdrachten binnen de verschillende bedrijfsonderdelen. Je maakt kennis met onze divisie Administratie, Commercie, Zorg en Beheer. We zijn benieuwd naar jouw aanpak en de resultaten. Natuurlijk word je hierin persoonlijk begeleid door een coach. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Vanaf het eerste moment ga je aan de slag op ons Contact Center om zo kennis te maken met onze klanten en dienstverlening. Je haalt je wft-zorgdiploma en je volgt trainingen via ons online opleidingsplatform. Daarnaast doorloop je het introductieprogramma voor nieuwe medewerkers om zo de organisatie en de mensen nog beter te leren kennen. Hoe leuk is dat!

Daarna ben je klaar om te starten met de eerste opdracht. Naast de opdrachten houd je je ook bezig met andere activiteiten. Zo heb je intervisiemomenten samen met de andere trainees waarin je ervaringen en knelpunten kunt delen. Een mooie manier om van elkaar te leren. Ook ga je aan de slag met het schrijven van een advies voor het management team. Hierbij formuleer je een probleem en presenteer je jouw advies. Daarnaast is het volgen van een opleiding die past bij jouw eigen ontwikkelplan een onderdeel van het traineeship. Je hoeft je dus niet te vervelen! 

Na het traineeship heb je ontdekt welke onderdelen van de organisatie jou het meest aanspreken en welke functie misschien wel jou droombaan is. Hoe leuk is het dan om te kunnen reageren op een functie binnen de organisatie om je nog verder kunnen ontwikkelen!

Wie ben jij?

Je bent ondernemend en je daagt jezelf uit om je continu te ontwikkelen. Je maakt hierbij dankbaar gebruik van de feedback die je ontvangt. Met jouw analytische blik krijg je snel inzicht en kom je tot creatieve oplossingen. Je hebt samenwerken hoog in het vaandel staan. Vanuit de verbinding en goede communicatie kom je dan ook tot mooie resultaten.

Daarnaast..

 • heb je recent je bachelor- of masterdiploma behaald.
 • heb je een bijbaan, stage of extra-curriculaire activiteiten op je cv staan.
 • heb je affiniteit met data.
 • ben je beschikbaar vanaf 1 september 2019.

Wie zijn wij?

Zorg en Zekerheid is de regionale zorgverzekeraar die zich sterk maakt voor toegankelijke én betaalbare zorg. Zorg waar onze verzekerden gezond van worden én blijven. Want bij ons staat de gezondheid van de klant centraal. Dat zie je aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Kwaliteit die we dankzij de inzet van onze medewerkers waarmaken en daar zijn we trots op.

Wat bieden wij?

Een uitdagend traineeship voor de duur van twee jaar bij een aantrekkelijke werkgever die, net als bij zijn verzekerden, grote waarde hecht aan de gezondheid van zijn medewerkers. Een goede balans tussen werk en privé en veel gezonde initiatieven zijn een onderdeel van werken
bij Zorg en Zekerheid. Fulltime werken bij Zorg en Zekerheid betekent een werkweek van 34 uur. Zo ben je 1 dag vrij in de week. Wel zo lekker een goede balans tussen werk en je privéleven. Wij bieden een salaris van €2.319,- bruto per maand op basis van 34 uur per week. 

Wij bieden een interessant pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder:

 • Een ruim opleidingsbudget;
 • Volop ruimte voor ontplooiing, zowel op vaktechnisch als persoonlijk gebied;
 • Volledige reiskostenvergoeding wanneer je komt met het openbaar vervoer;
 • Korting op een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid;
 • De mogelijkheid om trainingen te volgen op ons online opleidingsplatform (Studytube).

Wat is nog meer leuk om te weten?

Naast de genoemde secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een informele sfeer waarbij een actieve personeelsvereniging feesten en meerdere activiteiten gedurende het jaar
organiseert. Ook organiseert YoungZZ verschillende actieve uitjes, educatieve activiteiten en gezellige borrels voor leeftijdsgenoten. In ons bedrijfsrestaurant hebben we dagelijks een heerlijke lunch bereid door onze eigen koks. Omdat wij onze werknemers graag net zo gezond willen houden als onze verzekerden, beschikken wij over een eigen moestuin waar zelf kruiden en groentes geplukt kunnen worden en bieden we een fietsplan aan.

Enthousiast geworden?

Leuk! Dan komen wij graag met jou in gesprek. Stuur je cv met foto en een motivatiebrief op via ons online sollicitatieformulier.

Beantwoord in jouw motivatiebrief in ieder geval de onderstaande vragen:

 • Wat kom jij ons brengen?
 • Waarin wil jij jezelf nog verder ontwikkelen?
 • Waarom ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn?

Hoe ziet de selectieprocedure uit?

Selectieronde 1 bestaat uit een speeddate die plaats vind op 1 juli. Ben je door naar de volgende ronde dan nodigen wij jou uit voor het geven van een presentatie en een verdiepend gesprek op 8 of 9 juli.

Wil je meer informatie stuur dan een appje of neem contact op met Tom Biessels (Recruiter) via 071-5825022/06-13057759 of Linda de Ridder (Recruiter) via 071-5825039/06-51515656. Wij maken graag kennis met je! Reageren is mogelijk tot en met 19 juni.

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

OWM Zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid

Linda de Ridder
Recruiter

Haagse Schouwweg 12
2332 KG Leiden

071-5825039/06-51515656
https://www.zorgenzekerheid.nl/werken-bij-zorg-en-zekerheid

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden