Loading...

Bezig met laden...

Global Manufacturing Trainee Program bij The Kraft Heinz Company

Traineeship
Elst
Sluit: 01-05-2024

Kraft Heinz Global Manufacturing Traineeship

Sterke extra-curriculaire prestaties die Het Kraft Heinz Global Manufacturing Traineeship is een functioneel programma in onze fabrieken voor afgestudeerden die op zoek zijn naar een boeiende leidinggevende carrière in de productieomgeving. Het programma geeft je de kans om verschillende gebieden in Operations en Supply Chain te verkennen. Je wordt een expert op dit gebied en na afloop van het jaar blijf je in het bedrijf in een fulltime functie in de fabriek!

Vanaf september 2024-word je geplaatst in onze fabriek in Elst

Je volgt een eerste stage van 12 maanden als onderdeel van een Global cohort. Je verbreedt je algemene kennis van hoe een multinationaal voedingsbedrijf werkt, met een programma van 12 maanden dat het volgende omvat:

 • Intensieve, praktijkgerichte training gericht op onze Operations en Supply Chain functies, aangevuld met een commerciële bootcamp gericht op Marketing, Sales en Category.
 • Training in Lean Six Sigma methodologie, Kraft Heinz Manufacturing Excellence Program en een reeks andere fundamentele bedrijfstrainingen.
 • Een opdracht als teamleider in de fabriek, waarbij je een diepgaand inzicht ontwikkelt in onze productieprocessen en tegelijkertijd je leiderschapsvaardigheden versterkt.
 • Een bedrijfsproject ter verbetering van de efficiëntie/productiviteit in de fabriek, waar je je geleerde lessen kunt toepassen om echte impact op het bedrijf te hebben.

Na je afstuderen begin je aan je eerste functie in een van onze fabrieken voor Operations Management of Technical Expertise.

Wat we je geven:

 • Snelle carrièremogelijkheden - Vanaf de eerste dag echte verantwoordelijkheid, leidinggeven aan teams en werken aan projecten met echte zakelijke impact in onze fabrieken.
 • Wereldwijde ervaring - Je maakt deel uit van onze Global Manufacturing Traineeship en werkt nauw samen met onze Zone Technical Experts en ons cohort afgestudeerden in Europa, ANJ, de VS en Azië.
 • Training & ontwikkeling - Sterke persoonlijke en professionele ontwikkeling, inclusief technische training, leiderschapservaring, regelmatig mentorschap en blootstelling van senior leiders.
 • Concurrerend salaris - Je krijgt een competitief salaris en voordelen.

Wat we zoeken:

 • Bachelor- of masterdiploma behaald in 2023 of 2024 - Engineering, Science, Manufacturing Engineering, Food Science of Supply Chain zijn een pré, maar dit programma staat open voor afgestudeerden uit alle disciplines.
 • Volledige arbeidsrechten in het land waar je solliciteert
 • Bereidheid om tussen functionele gebieden te bewegen en naar verschillende landen te verhuizen
 • Gepassioneerd door dagelijkse uitdagingen en bereid om voortdurend te leren, ontwikkelen en groeien
 • Een can-do houding hebben
 • Vaardigheid in het Engels en in de taal van het land waar je solliciteert
 • Je bent geobsedeerd door consumenten, je durft het elke dag beter te doen, je bent een voorvechter van geweldige mensen, je eist diversiteit, je doet het juiste en je bent er eigenaar van

Stappen van het proces:

 1. Pymetrics assessment: na de sollicitatie vind je een link voor Pymetrics in je e-mail; hiermee speel je een aantal leuke spelletjes om te beoordelen of je geschikt bent voor het programma. 

 2. Pymetrics video-interview: snel en gemakkelijk zelf opgenomen interview.  

 3. Trainee interview: je krijgt de kans om een van onze voormalige trainees te ontmoeten en al je vragen over het programma te stellen. 

 4. Business interview: je ontmoet een van onze senior medewerkers in een Microsoft Teams interview.   

 5. Assessment Day: samen met andere geselecteerde kandidaten zul je een dag lang stakeholders van het bedrijf ontmoeten en een online escape room doen!   

 6. Panel interview: laatste stap van het proces, waarbij je senior leiders van het bedrijf ontmoet.

Houd er rekening mee dat het wervingsproces ongeveer 8 weken duurt vanaf de dag dat je solliciteert, aangezien de startdatum 1 september 2024 is!

Kraft Heinz

Bij Kraft Heinz is het onze visie om duurzaam te groeien door wereldwijd meer consumenten te verblijden. Om nummer 1 te zijn in smaakverbetering door het leven heerlijk te maken. Net als onze passie voor het ontwikkelen van geweldige voedingsmiddelen, zijn we ook toegewijd aan het ontwikkelen van geweldige leiders. Het Kraft Heinz Global Manufacturing Traineeship (GMT) is een zeer competitief ontwikkelingsprogramma voor kandidaten die op zoek zijn naar een boeiende leiderschapscarrière bij Kraft Heinz.

Over Kraft Heinz

De Kraft Heinz Company is een van de grootste voedingsmiddelen- en drankenbedrijven ter wereld, met acht merken van meer dan $1 miljard en een wereldwijde omzet van ongeveer $25 miljard. We zijn al meer dan 150 jaar een wereldwijd vertrouwde producent van hoogwaardige, lekkere en voedzame voedingsmiddelen. Onze merken zijn echt wereldwijd, met producten die in meer dan 40 landen worden geproduceerd en op de markt gebracht. Deze geliefde producten omvatten specerijen en sauzen, kaas en zuivel, maaltijden, vlees, frisdranken, koffie, baby- en voedingsproducten en tal van andere kruidenierswaren in een portfolio van meer dan 200 oude en opkomende merken.

Ongeacht het merk hebben we één visie: Duurzaam groeien door wereldwijd meer consumenten tevreden te stellen. Ons team van meer dan 39.000 voedselliefhebbers, creatieve denkers en high performers wereldwijd brengt deze visie tot leven. Samen helpen we mensen in nood van maaltijden te voorzien via ons wereldwijde partnerschap met Rise Against Hunger. We zetten ons ook in voor verantwoorde, duurzame praktijken die zich uitstrekken tot elk facet van ons bedrijf, onze consumenten en onze gemeenschappen. Elke dag transformeren we de voedingsindustrie met gedurfd denken en ongekende resultaten. Als jij onze passie deelt - en klaar bent om de toekomst te creëren, een nalatenschap op te bouwen en leiding te geven als wereldburger - dan zit er maar één ding op: kom bij ons aan tafel zitten en laten we het leven lekker maken!

Onze cultuur van eigenaarschap, meritocratie en samenwerking

We zijn niet bang om anders te denken. Omarmen nieuwe ideeën. Dromen groots. We stellen onze mensen op elk niveau in staat - van beginnend stagiair tot senior leider - om eigenaar te zijn van hun werk. We delen de verantwoordelijkheid om te denken als Owners - om het collectieve en duurzame succes van Kraft Heinz voor ogen te houden - die we toepassen op elke situatie, elke dag.

Als onderdeel van Kraft Heinz word je ondersteund om te groeien en te presteren. Er wordt van je verwacht dat je elke dag je authentieke zelf naar het werk brengt, dat je met nederigheid leiding geeft en op elk niveau uitstekende prestaties levert - en je wordt beloond. Je krijgt de kans om je stempel te drukken en een nalatenschap op te bouwen. Maar je doet het niet alleen. Je wordt onderweg gesteund door gepassioneerde teamgenoten, en onze collectieve, coöperatieve geest voedt onze ongelooflijke vooruitgang.

Kraft Heinz is een Werkgever met Gelijke Kansen - Ondervertegenwoordigde Etnische Minderheidsgroepen/Vrouwen/veteranen/Individuen met een Handicap/Seksuele geaardheid/Geslachtsidentiteit en andere beschermde klassen.

Kraft Heinz is an Equal Opportunity Employer - Underrepresented Ethnic Minority Groups/Women/Veterans/Individuals with Disabilities/Sexual Orientation/Gender Identity and other protected classes.

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

KraftHeinz Company

Cristina Exposito

Stationsstraat 50
6662 BC Elst
Nederland

[email protected]
http://www.kraftheinzcompany.eu/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden