Loading...

Bezig met laden...

Technisch Management Traineeship bij PreZero

Traineeship
Landelijk
Bedrijf: PreZero
Sluit: 01-05-2024

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Schiedam
Bedrijf: DSW Zorgverzekeraar
Bekijk deze vacature
Startersvacature

Junior Consultant Decommissioning - Waste Management

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature

Technisch Management Traineeship PreZero

 Arnhem, Rotterdam, Utrecht, Zwolle  Fulltime  Traineeship  Vanaf september 2024

Waar anderen afval zien, zien wij nieuwe grondstoffen. Wij zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. Tijdens dit traineeship leer je alles over de technische kant van afvalverwerking en innovaties in ons vakgebied.

Je doet 4 projecten van 6 maanden. Deze projecten komen uit de hele organisatie: van logistiek, techniek en verwerking tot operatie. Denk hierbij aan het opzetten van een business case voor het recyclen van een afvalstroom, het ontwerpen van een nascheidingslijn en het ontwikkelen van een operating standard binnen onze processing locaties. Je doet een aantal technische projecten en een aantal niet-technische projecten. Bijvoorbeeld een logistiek project zoals het optimaliseren van ons landelijke inzamelsysteem of een sales project om een regionaal pricing systeem op te zetten.

Je bent bij elk project de projectleider met stevige taken en verantwoordelijkheden. Hierna ken je de organisatie op je duimpje en stroom je uit in een technische (management) functie, bijvoorbeeld proces engineer of projectleider. Liever geen technische functie? Dat mag ook!

Wie ben jij?

Je hebt je technische hbo/wo studie met uitstekende resultaten afgerond. De uitdagingen van het inzamelen en het omzetten van afval naar grondstoffen door de inzet van verwerkingstechnieken spreken jou aan. Je hebt lef, zet graag resultaat neer en bent ambitieus. Verder vinden we het belangrijk dat je toegankelijk en omgevingsbewust bent. Analytisch vermogen is ook belangrijk, net als zelfkennis en het vermogen tot zelfreflectie. Tot slot is een uitstekende beheersing van de Nederlandse als Engelse taal belangrijk, heb je maximaal 1 jaar werkervaring en rijbewijs B en ben je bereid om naar locaties te rijden.

Wat bieden wij?

Een tweejarig traineeship met projecten die aansluiten bij je capaciteiten, waarde toevoegen aan de organisatie en je uit je comfortzone halen. Je hebt invloed op de keuze van de projecten en gaat op zowel tactisch en strategisch niveau aan de slag.

  • Het salaris is € 3.500 bruto per maand
  • Er is een ontwikkelprogramma: je volgt workshops en trainingen, neemt deel aan intervisie en krijgt een mentor en een buddy
  • Je krijgt een persoonlijk opleidingsbudget van € 2.500 per jaar en toegang tot meer dan 150 online trainingen
  • Je krijgt een leaseauto, laptop, telefoon en kunt deelnemen aan activiteiten van Jong PreZero

Je traineeship start in september 2024. Je werkt voor en vanuit vestigingen in het hele land en bent regelmatig in Arnhem, op ons hoofdkantoor.

Tijdens je inwerkperiode word je rondgeleid door onze belangrijkste afvalverwerkingslocaties, zoals onze Kunststof Sorteer Installatie in Zwolle, afvalenergiecentrale in Roosendaal en bouw- en sloopafval sorteerinstallatie in Groningen. En je steekt een dag écht je handen uit de mouwen als je mee op de wagen gaat op een van onze afvalroutes.

We vinden het belangrijk dat je energie krijgt van je werk, zodat je die ook weer kunt stoppen in je hobby’s, passies en andere vrijetijdsbestedingen. Daarom vinden wij werk-privé balans belangrijk. Je kunt regelmatig vanuit huis werken en hebt invloed op je agenda.

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet voor woensdag 1 mei. 

Meer informatie?

Bel of mail Judith van der Hoek, 061145 8022 / [email protected]

Wie zijn wij

Bij PreZero Nederland werken we met zo’n 2.000 collega’s aan een prachtig doel: zero waste. Dat doen we op meer dan 50 locaties. PreZero is onderdeel van de Schwarz Group, waar ook de Lidl bij hoort.

Dat betekent: niet alleen afval inzamelen, maar het ook sorteren en volledig bewerken tot nieuwe grondstoffen. Daar maken we weer nieuwe producten van. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder verbruikt, die meer en meer circulair wordt. Dan is de kringloop rond.

Bij PreZero hebben we mensen nodig die verder denken en doorzetten. Waarom? We zijn heel bevlogen over ons bijzondere werk. Onze collega’s hebben dan ook heel diverse achtergronden, met één ding gemeen: onze drive. In ons werk én in ons privéleven. Naast onze uitdagende functies, zijn we ook fanatieke volleybalster, betrokken schoolpleinvader, enthousiaste sleutelaar, verzamelaar, museumbezoeker, tweedehands kledingverkoopster of thuiskok.  

Die ambitie prikkelt. Het zorgt voor positieve energie en uiteindelijke voor tevreden mensen. Daarom krijg je bij PreZero alle ruimte en voorwaarden voor een mooie carrière en een prettig leven. Zodat we samen de wereld écht veranderen.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Mastership Data & Samenleving

Divers
Bedrijf: Newpublic
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship Nuclear Technology

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

PreZero

Judith van der Hoek
Corporate Recruiter

Steinfurtstraat 15
8028 PP Landelijk
Nederland

06 – 1145 8022
[email protected]
https://prezero.nl/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden