1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij PreZero

PreZero

Verder denken voor een duurzaam morgen

Werken bij PreZero

Bij PreZero hebben we mensen nodig die verder denken en doorzetten. Waarom? We zijn namelijk heel bevlogen over ons bijzondere werk. Samen met ruim 2.000 collega’s in Nederland werken we aan een prachtig doel: zero waste. Dat betekent: niet alleen afval inzamelen, maar het ook sorteren en volledig bewerken tot grondstoffen. Daar maken we weer nieuwe producten van. Zo maken we de weg vrij voor een samenleving die minder verbruikt, die meer en meer circulair wordt. Daar heeft alle afval waarde en verspillen we niets meer. Daar is de kringloop rond.

Bij ons is iedereen welkom. Onze collega’s hebben dan ook heel diverse achtergronden, met één ding gemeen: onze drive. In ons werk én in ons privéleven. Naast onze uitdagende functies, zijn we ook enthousiaste voetbalvader, fanatieke marathonloopster, sleutelaar, mountainbiker, verhalenverteller of thuiskok.

Die ambitie prikkelt. Het zorgt voor positieve energie en uiteindelijke voor tevreden mensen. Daarom krijg je bij PreZero alle ruimte en voorwaarden voor een mooie carrière en een prettig leven. Zodat we samen de wereld écht veranderen.

Werken bij PreZero

Contact

PreZero

Judith van der Hoek
Corporate Recruiter

Mr. E.N. van Kleffensstraat 10
6842CV ARNHEM
Nederland

0611458022

https://prezero.nl/

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden