Loading...

Bezig met laden...

Traineeship bij Omgevingsdienst Noord-Holland Noord

Traineeship
Hoorn
Sluit: 19-09-2019

Traineeship Omgevingsdienst Noord-Holland Noord 

Geen dag hetzelfde! 

Zet jij je graag in voor een beter milieu? Wil je als vergunningverlener alle ‘ins & outs’ van wetten en regels leren kennen en daarmee aanvragen van initiatiefnemers kunnen toetsen? Of wil je juist bedrijven bezoeken en checken of de wet- en regelgeving nageleefd wordt, in de rol van toezichthouder? Maar ook als je een kei bent op het gebied van ICT en een organisatie daarmee tot steun wilt zijn, lees dan snel verder: de Omgevingsdienst Noord-Holland Noord (OD NHN) biedt jou nu de kans om je hart te volgen!

Je hebt ten minste een HBO-studie afgerond die aansluit op 1 van deze thema’s en je wilt jouw maatschappelijke betrokkenheid in het primaire of ondersteunende proces in de praktijk brengen. 

Je bent ervan doordrongen dat het milieu en de natuur om duurzame alternatieven vragen. Daar heb jij zo je ideeën over, maar voor de uitvoering daarvan kun je nog best begeleiding van specialisten gebruiken. Net zo goed als de leerprocessen in de digitale ondersteuning. 

Goed nieuws! 

De Omgevingsdienst NHN zoekt trainees, jonge ambitieuze HBO’ers en WO’ers die tegen een goed salaris hun kennis en geestdrift willen aanwenden voor een waardevol advies of voor een uitdagende klus binnen en buiten de deur. Wij verzorgen de milieutaken voor zeventien gemeenten in Noord-Holland Noord en de provincie Noord-Holland. Onder begeleiding van een inspirerende mentor, voor wie geen vraag te gek is, kun jij straks in alle vrijheid mooie carrièresprongen maken in je vakgebied.

De OD NHN is een jonge, moderne organisatie. Onze doorgewinterde medewerkers (ca. 200) zijn bevlogen en bedreven in hun vak.

Geen dag is voor hen hetzelfde. Ga maar na, klimaat- en milieuwetgeving is volop in ontwikkeling. Velen van hen zitten bovendien niet de hele dag achter een bureau maar zijn lekker veel op pad.

Ons werkgebied beslaat namelijk zeventien gemeenten met 23.000 bedrijven en 650.000 inwoners, dus er gebeurt altijd wat. Dat maakt ons werk bijzonder gevarieerd en energiek. 

Zoek het uit!

Wordt het handhaving, vergunningverlening of ICT? Welk werkveld je ook kiest, er staat een team van enthousiaste specialisten voor je klaar om je te prikkelen en je te begeleiden in jouw werkveld. Bij jouw prille stappen in onze organisatie ontvang je begeleiding van een mentor, en met de andere trainees volg je gezamenlijk een centraal traineeprogramma. Hierin wordt een beroep gedaan op jouw adviesvaardigheden en is er volop ruimte om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Het traineeship duurt 1 jaar en start op 1 november 2019. Is er een wederzijdse match? Dan hebben we voor jou na dit jaar een vaste plek in onze organisatie in de functie waarvoor je tijdens je traineeship bent klaargestoomd. Mooi vooruitzicht toch? Net als het idee dat jouw inzet straks bijdraagt aan een veiliger, duurzamer en gezonder Noord-Holland Noord.

Ben je 32 tot 36 uur per week beschikbaar? Leergierig, flexibel, klantgericht en ondernemend? Heb je minimaal een HBO opleiding afgerond gericht op de vakgebieden van onze traineefuncties, bijvoorbeeld bouwkunde, milieukunde, biologie, ecologie, nautica of informatica? Kun je goed samenwerken en zie je het als een uitdaging om soepel met verschillende belangen om te gaan?

Dan zien wij jou graag!

Gegarandeerd flexibel 

Je krijgt een tijdelijke aanstelling van 1 jaar voor 32–36 uur per week. Bij goed functioneren krijg je na 1 jaar een vast dienstverband. Er staat je een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden te wachten, zoals een flexibele invulling van de werktijden, de mogelijkheden om werk en privé te combineren en een Individueel Keuze Budget (IKB) dat je naar wens kunt inzetten voor een aanvullende opleiding, extra vrije dagen of extra inkomen. En, ook niet onbelangrijk: een maandsalaris volgens schaal 8 CAR-UWO (€ 2.618,- bruto per maand).

Solliciteer!

Wil je meer weten over de specifieke traineefuncties en werkzaamheden en wil je solliciteren op een van onze traineevacatures, reageer dan uiterlijk donderdag 19 september a.s. via de sollicitatieknop in onze website: https://www.werkenbijodnhn.nl/portal-werkenbij/vacatures

Wil je meer informatie over de werving en selectie procedure van het traineeship, neem dan contact op met Annemarie van der Will, Strategisch HR-adviseur (088-102 1858).

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie! 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Omgevingsdienst Noord-Holland Noord

Annemarie van der Will
Strategisch HR-adviseur

Dampten 2
1624 NR Hoorn

088-102 1858
https://www.werkenbijodnhn.nl/

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden