Loading...

Bezig met laden...

Traineeship bij KNVB

Traineeship
Zeist
Bedrijf: KNVB
Sluit: 20-05-2021

De KNVB, dat zijn wij!

Normaal gesproken spelen 1,2 miljoen leden maar liefst 31.500 wedstrijden (zaal en veld) bij ongeveer 3.000 verschillende clubs in Nederland. En zijn er 400 duizend vrijwilligers actief op en langs de velden en in de kantines. Met miljoenen supporters wordt er genoten van de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. En samen met nog veel meer voetballiefhebbers vormen we het Oranjelegioen dat de Nederlandse elftallen naar grotere hoogtes juicht!

Helaas ligt er op dit moment vanwege het coronavirus een heleboel stil. Maar we maken ons uiteraard op voor de periode dat de velden weer bruisen en de stadions weer vol zitten met supporters.

traineeship bij de KNVB

Voetbal is een sport in beweging. Net als de maatschappij. We zetten ons 24/7 in om het voetbal aantrekkelijk, toegankelijk en plezierig te maken en te houden. En dat doen we niet alleen. We werken hiervoor samen met betaald voetbalclubs, amateurverenigingen, vrijwilligers, de overheid en maatschappelijke en commerciële partners.

Voor het traineeship van KNVB Expertise zijn we per 1 augustus aanstaande op zoek naar een talentvolle starter die ons team voor een periode van 2 jaar komt versterken in de rol van:

Junior Clubadviseur  (1 fte)

KNVB Expertise is het kenniscentrum van en voor de 34 betaald voetbalclubs in Nederland. Ons team bestaat uit 6 personen en met elkaar zetten we ons vol ambitie en enthousiasme in voor het betaald voetbal. Door innovatie en vernieuwing te stimuleren en kennisdeling te faciliteren (onze onderzoeken, opleidingen en inspiratiesessies), draagt KNVB Expertise bij aan de professionalisering van de betaald voetbalindustrie. Meer informatie over ons team en onze dienstverlening vind je op www.knvbexpertise.nl.

Uit recent onderzoek uitgevoerd door PwC blijkt dat 8,2 miljoen Nederlanders het Betaald Voetbal volgen en gemiddeld 11 uur per week besteden aan betaald voetbal. En in dat domein ga jij aan de slag! Je staat meteen midden in de praktijk van het betaald voetbal en je hebt de kans om met jouw acties bij te dragen aan een sterkere betaald voetbalbranche.

Hoe ziet je gemiddelde werkdag eruit?

  • Je voert verschillende projecten uit die tot doel hebben de bedrijfstak betaald voetbal verder te ontwikkelen. Van volle(re) stadions en mooie partnerships voor de BVO’s tot het bijdragen aan een financieel gezonde bedrijfstak;
  • Je werkt mee aan ons Fan- en/of Partnershiponderzoek, je organiseert diverse kennisdelingsworkshops en opleidingsbijeenkomsten voor de clubs en een fieldtrip naar het buitenland om inspiratie op te doen;
  • Soms vervul je de rol van projectleider en stuur je het projectteam aan, soms werk je mee als teamlid. Met alles wat je doet werk je continu aan jouw adviesvaardigheden om de clubs te informeren en van advies te voorzien;
  • Ook ben je verantwoordelijk voor alle communicatie(kanalen) van KNVB Expertise en werk je aan het verbeteren hiervan om daarmee onze dienstverlening nog meer op de kaart te zetten bij de clubs.

Wie zoeken wij?

  • Een enthousiaste young professional met een passie voor voetbal, die staat te trappelen om een vliegende start met zijn/haar carrière te maken;
  • WO-opgeleid (master) met maximaal 1 jaar werkervaring;
  • Je bent nieuwsgierig, maakt makkelijk contact en bent een echte verbinder;
  • Je bent analytisch, ondernemend en je weet van aanpakken;
  • Veel van de uitdagingen binnen het betaald voetbal zijn marketing-/communicatie-gerelateerd, daarom is affiniteit met marketing/business, via bijvoorbeeld een WO-master, een sterke pré.

Wat mag je van ons verwachten?

We hebben marktconforme arbeidsvoorwaarden en salariëring. Het salaris van deze functie is € 2.600,- bruto op per maand, conform KNVB schaal 7 van de CAO sport. We bieden een tweejarig traject dat eindigt in juli 2023. In deze startersfunctie is alles erop gericht om jou in 2 jaar tijd te ontwikkelen tot een echte spelverdeler in het betaald voetbal, zodat je in de zomer van 2023 kan doorgroeien in een volgende rol bij de KNVB, de divisies of één van de 34 BVO’s. Wij zetten dan ook volop in op jouw persoonlijke en vakspecifieke ontwikkeling. Je krijgt een persoonlijk ontwikkelbudget dat je in overleg met ons kunt inzetten voor o.a. training, opleiding en coaching.

We werken bij de KNVB flexibel en geven onze collega’s de ruimte een goede werk/privé balans te creëren. Je krijgt 24 vakantiedagen (op fulltime basis) en aanvullend hierop twee weken aan het einde van het jaar (we zijn de periode van kerst en oud & nieuw gesloten). We hebben jaarlijks een vakantietoeslag en een 13e maand.

Maar bovenal bieden we een professionele, gezellige, sportieve en informele werkomgeving. We zijn gedreven en hebben veel focus binnen de lijnen. Maar houden natuurlijk ook van die welverdiende derde helft. Zo vieren we samen de successen van onze Oranjeteams (in en buiten het stadion), sluiten we met elkaar de competitie af en worden vanuit onze personeelsvereniging verrassende activiteiten georganiseerd. Uiteraard vinden we een gezonde levensstijl ontzettend belangrijk. Daarom worden er, als de pandemie beperkingen zijn opgeheven, weer wekelijks op de KNVB Campus en in de omliggende bossen verschillende activiteiten georganiseerd voor alle collega’s. We hebben bovendien heerlijke gezonde gerechten in de kantine (uiteraard ook een broodje bal) en elke dag vers fruit.

Met elkaar maken we er elke dag het leukste en het beste van. Als team, voor het voetbal.

Heb je interesse in de functie en de KNVB?

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct via de 'solliciteren' knop! Je kunt tot en met 20 mei 2021 a.s. reageren. In week 22 en 23 (31 mei t/m 11 juni) is de digitale gespreksronde. In week 24 (14 t/m 18 juni) is de laatste selectie dag, op de KNVB Campus in Zeist. We streven ernaar dat je binnen een week na de sluitingsdatum van ons een inhoudelijke reactie ontvangt. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Coen Nieuwpoort via Coen.Nieuwpoort@KNVB.nl of 06 82 37 43 38.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. De sollicitatiegegevens worden alleen gebruikt voor wervingsdoeleinden.

 

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

KNVB

Coen Nieuwpoort

Woudenbergseweg 56-58
3707 HX Zeist

coen.nieuwpoort@knvb.nl
www.knvb.nl

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden