KNVB

Meer dan twee doelen

Werken bij de KNVB

De prestaties van een voetbalploeg zijn afhankelijk van het niveau van de spelers, maar een goede teamgeest en onderlinge samenwerking zijn eveneens cruciaal. Datzelfde geldt voor de KNVB. De voetbalbond streeft naar het hoogste, maar is hiervoor afhankelijk van de kwaliteit van haar medewerkers en de sfeer binnen de organisatie.

KNVB Expertise

Het Traineeship is een initiatief van KNVB Expertise. KNVB Expertise is het kenniscentrum voor het Nederlandse betaald voetbal. Doelstelling van het kenniscentrum is de ontwikkeling en professionalisering van betaaldvoetbalclubs te versnellen door het aanbieden van hoogwaardige onderzoeks-, opleidings- en adviesactiviteiten. KNVB Expertise is een initiatief van de KNVB, de Eredivisie CV, de Coöperatie Eerste Divisie (CED) en de Federatie van Betaald voetbal Organisaties (FBO).

Teamspelers

De KNVB heeft daarom een selectie samengesteld van bevlogen teamspelers, elk met hun eigen specialiteit. Medewerkers met veel affiniteit met voetbal, die kwaliteit willen en kunnen bieden. Niet alleen aan de ruim 1,2 miljoen leden, maar aan iedereen die met voetbal in aanraking komt. Of het nu de supporter in het stadion is of de scheidsrechter die in het weekend zijn wedstrijd fluit.

Open cultuur

De grootste sportbond van Nederland telt zo’n 500 medewerkers, die werkzaam zijn op het bondsbureau in Zeist en in de zes districten. Er is sprake van een dynamische werkomgeving met een open, informele cultuur. Hierin werken alle medewerkers nauw samen, vanuit hun eigen expertise en kennis.

Samenwerking

Het sleutelwoord is samenwerking. Niet alleen tussen de verschillende KNVB-afdelingen, tussen de districten en het bondsbureau en tussen amateurvoetbal en betaald voetbal, maar ook met externe partijen. De KNVB werkt immers intensief samen met verenigingen, gemeenten, ministeries, sponsors en andere (sport)organisaties.

Ontwikkel jezelf

Zoals een voetballer zichzelf steeds wil verbeteren, zo blijven ook de KNVB-medewerkers zich continu ontwikkelen. Dit wordt actief gestimuleerd en gefaciliteerd door de voetbalbond, die veel belang hecht aan individuele drijfveren en kwaliteiten. De KNVB speelt dus niet alleen in op de wensen en behoeften van zijn leden, maar ook op die van zijn medewerkers.

Goede voorwaarden

Deze ontwikkelingsmogelijkheden zijn vastgelegd in het uitgebreide arbeidsvoorwaardenpakket, dat is gebaseerd op de CAO-Sport voor de gehele sportsector. Zaken als loon, vrije tijd, pensioenregeling en rechtszekerheid zijn hierin geregeld.

De randvoorwaarden zijn geschapen, zodat de KNVB-medewerkers zich volledig kunnen concentreren op waar het om gaat: de ontwikkeling van het voetbal in Nederland.

 

werken bij KNVB

Contact

KNVB

Afdeling HR Services

Postbus 515
3700 AM Zeist
Nederland

0343-499300

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden