Loading...

Bezig met laden...

Traineeship ENGIE Services Zuid bij EQUANS

Traineeship
Roden
Bedrijf: EQUANS
Sluit: 02-09-2021

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Traineeship - ENGIE Services Zuid BV

Heb je een technische HBO of WO opleiding afgerond en wil je werken in een dynamische omgeving waar passie voor techniek, innovatie en duurzaamheid voorop staan? Stuur ons dan snel jouw CV en motivatiebrief en geef aan waarom jij graag als Trainee bij ENGIE Services Noord aan de slag wilt! 

Dit ga je doen als Trainee binnen ENGIE Services Zuid

Als Trainee bij ENGIE Services Zuid ga je aan de slag met een aantal verschillende opdrachten in een periode van 1,5 jaar. Deze opdrachten voer je uit binnen één van de vier regio’s binnen ENGIE Services Zuid. Deze regio’s zijn Gelderland, Limburg, Noord-Brabant en Zeeland en in elke regio heeft ENGIE een bijbehorend regiokantoor. In deze periode willen wij jou zoveel mogelijk van onze werkzaamheden laten zien en leg je een goede basis voor de rest van jouw carrière. Natuurlijk word je hier in begeleid en helpt jouw begeleider met de vormgeving van de opdrachten.

Werkzaamheden
In overleg met de lokale HR Partner en de traineebegeleider ga je aan de slag met een aantal uitdagende werkzaamheden die goed bij jou passen. De precieze inhoud van de werkzaamheden en opdrachten binnen het gekozen pad stem je samen met ENGIE af zodat deze perfect passen bij jouw persoonlijke ontwikkelingsbehoefte, afgeronde opleiding en carrièrerichting. 

Begeleiding
Tijdens het traineeship word je begeleid door een begeleider die jou ondersteunt en coacht bij de uitvoering van de werkzaamheden. Daarnaast stel je samen met je begeleider een persoonlijk ontwikkelingsplan op waarbij jij aangeeft waar je tijdens het traineeship op persoonlijk vlak aan wilt werken. 

Naast deze begeleiding neem je in het traineeship deel aan verschillende interne en externe workshops en opleidingen over verschillende onderwerpen. Deze sessies dragen bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling en groei, vergroten je netwerk en verdiepen je kennis op technisch en organisatorisch vlak. 

Na afloop
Na het afronden van het Traineeship kun aan de slag met een uitdagende functie welke past bij jouw carrièrewensen en opgedane ervaring. Deze uitstroomrichting bepaal je samen met je begeleider tijdens het traineeship. 

Dit breng je mee

  • Je hebt een HBO of WO opleiding afgerond in een technische richting. Bijvoorbeeld; Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Innovation Management of Technische bedrijfskunde, maar ook andere technische studies zijn mogelijk
  • Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met techniek, innovatie en duurzaamheid
  • Je bent enthousiast en wilt je graag vastbijten in verschillende opdrachten
  • Je bent pragmatisch ingesteld, houdt ervan om met de voeten in de modder te staan en durft met creatieve oplossingen voor problemen te komen
  • Je bent assertief en durft initiatief te nemen
  • Je bent een echte teamspeler en communiceert gemakkelijk met verschillende soorten collega’s, van uitvoering tot directie
  • Je bent bewust bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling en beschikt over reflectievermogen
  • Je bent flexibel en bereid om een opdracht buiten jouw lokale regio op te pakken
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift

Wat bieden wij je 

ENGIE Services Zuid biedt je tijdens het traineeship persoonlijke begeleiding, vrijheid en autonomie in je werk, afwisselende en uitdagende trainee-opdrachten en een werkomgeving waarin jouw mening telt. Je komt te werken in een regionaal bedrijf met een informele cultuur, maar maakt daarnaast ook deel uit van het wereldwijde ENGIE concern.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we jou een contract voor 1,5 jaar met uitzicht op een vast contract na het afronden van het traineeship. Daarnaast ontvang je een goed vast salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Om je werk goed uit te voeren krijg je ook een telefoon en laptop van de zaak. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

Wij zijn ENGIE

ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl. 

ENGIE Services Zuid biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten en ontzorgen we de klant in zowel nieuwbouw, renovaties, revisies en onderhoud & beheer.

Zo kun je solliciteren

Spreekt ons uitdagend traineeship je aan? Reageer dan direct via de button ‘solliciteren’ of solliciteer eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Joey Schmeitz via joey.schmeitz@engie.com of telefonisch op 06-833 013 25.

Medewerkers aan het woord
Jesse Bloemhof Trainee EQUANS
Jesse, Trainee bij EQUANS
Maurits, trainee bij EQUANS
Maurits, Trainee bij EQUANS
Joost Tolkamp, trainee bij EQUANS
Joost, Trainee bij EQUANS

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

EQUANS

Joey Schmeitz
Corporate Recruiter

Exportweg 1
9301 ZV Roden

06-833 013 25
joey.schmeitz@engie.com
https://jobs.engie.com/netherlands

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden