Loading...

Bezig met laden...

Boskalis Nederland Traineeship bij Boskalis

Traineeship
Papendrecht
Bedrijf: Boskalis
Sluit: 14-03-2022

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Management Traineeship Business Technology

Schiedam
Bedrijf: Facilicom
Bekijk deze vacature
Traineeship

Management Traineeship

Bunnik
Bedrijf: EQUANS
Bekijk deze vacature

Boskalis Nederland Traineeship

Hoe jij het verschil kunt maken

Je kunt het verschil maken als Trainee als je in korte tijd veel wil leren en je carrière in een stroomversnelling wil beginnen. Are you ready for the experience of a lifetime? 

Tijdens het nationale Boskalis traineeship werk je aan drie verschillende opdrachten voor Boskalis Nederland. Tijdens deze periodes leer je veel en sta je direct (vaak letterlijk) met je laarzen in de modder; je krijgt vanaf dag een verantwoordelijkheid en kunt op ervaren collega’s rekenen om je bij te staan tijdens de verschillende projecten.  

De mogelijkheden zijn eindeloos: als Trainee maak je onderdeel uit van complexe, toonaangevende Nederlandse infrastructurele projecten op land én water in de tender-, engineering- of realisatiefase. Je kunt hierbij denken aan projecten zoals de Meanderende Maas, een omvangrijk dijkversterkingsproject, het creëren van nieuwe natuurgebieden in de Markerwadden of meebouwen aan de volledig CO2 negatieve weg N470. Een ding is zeker: je maakt direct impact op de kaart van Nederland.  

In de tender- en engineeringfase ben je als Trainee betrokken bij het voorbereiden, begeleiden en evalueren van complexe tenders en projecten. Zo beoordeel je de eisen van onze opdrachtgevers, review je delen van het ontwerp en stel je werkmethodes op. In deze fase van een project kan je werkplek ons kantoor in Papendrecht zijn, maar ook een projectlocatie ergens in Nederland.   

Als Trainee kun je ook werkzaam zijn op projecten in de realisatiefase, je zorgt er dan voor dat buiten alles op rolletjes verloopt. Naast de tender en uitvoeringsfase, zijn er verschillende mogelijkheden in disciplines die onze projecten en tenders ondersteunen. Bijvoorbeeld binnen de disciplines: duurzaamheid en ecologie, omgevingsmanagement, system enginering, contractmanagement en calculatie. 

Het Traineeprogramma 

Voorafgaand, tijdens en na je assignements word je uitgedaagd om vol aan de slag te gaan met jouw persoonlijke ontwikkeling, want je gaat werken met de beste coaches en mentoren. Het programma bestaat uit persoonlijke ontwikkeling trainingen, veiligheidstrainingen en inhoudelijke infra cursussen. Samen met jouw mede-trainees en coaches stel je persoonlijke ontwikkeldoelen waar je tijdens en na je opdrachten aan werkt. We beloven je een steile leercurve en veel persoonlijke groei.  

Wat je meebrengt

Jij kunt het verschil maken als Trainee als je:   

 • in het bezit bent van een afgeronde hbo- of wo opleiding in de richting civiele techniek (Structural Engineering, Hydraulic Engineering) , land- en watermanagement of built environment, bouwkunde of technische bedrijfskunde; 
 • vanaf september 2022 fulltime beschikbaar bent en je diploma op dat moment behaald hebt; 
 • goed Nederlands spreekt en schrijft;  
 • in het bezit bent van een rijbewijs.  

Over Boskalis

Werken bij Boskalis betekent letterlijk een nieuwe horizon creëren op een zo duurzaam mogelijke manier. In een wereld waar bevolkingsgroei, toenemende wereldhandel, vraag naar (nieuwe) energie en klimaatverandering drijvende krachten zijn, dagen we jou uit om je stempel te drukken op complexe infrastructurele en maritieme projecten.

Je komt te werken in een dynamisch omgeving waarbij je deel uitmaakt van een divers team van specialisten. Wij bieden jou de mogelijkheid om persoonlijk en professioneel alles uit je carrière te halen door samen een nieuwe horizon te creëren.

 Wat je kunt verwachten

 • Boskalis Traineeship: Veel impact en veel ontwikkelingsmogelijkheden. Dat is waar het Boskalis Traineeship voor staat. Het Traineeship duurt in totaal 18 maanden en je gaat drie opdrachten van zes maanden doorlopen. De opdrachten vinden plaats in Nederland en zijn afgestemd op jouw opleidingsachtergrond en persoonlijke voorkeuren.  
 • Salaris en meer: Naast een goed salaris ontvang je vakantiegeld, 31 vakantiedagen en roostervrije dagen, een premievrij pensioen en bedrijfsregelingen zoals collectieve ziektekostenverzekering.  
 • Young Boskalis: Young Boskalis is een club van young professionals in verschillende functies en bied je de mogelijkheid om een waardevol netwerk op te bouwen en kennis en ervaringen uit te wisselen. Young Boskalis organiseert diverse onlineactiviteiten, zoals yoga, bootcamp, wijn- & bierproeverijen en project of scheepsbezoeken.
 • Naast je werk: Ook naast je werk is er bij Boskalis genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega’s en de activiteiten zijn dan ook vaak erg divers. Er zijn verschillende sportactiviteiten zoals hockey, wielrennen of hardlopen (voor een goed doel) en de zeilregatta (Baggerzeilweekend) georganiseerd door verschillende grote baggerbedrijven. Ook kun je aansluiten bij ‘Body of Knowledge’ sessies waar kennis gedeeld wordt over uiteenlopende onderwerpen. 

Extra informatie

 • Solliciteer vóór maandag 14 maart 11.00 am CEST via het online sollicitatieformulier en upload je CV. Motiveer daarnaast je sollicitatie en gebruik daarvoor het open tekstveld (bericht aan wervingsmanager). Beantwoord daarin in ieder geval de volgende vragen: Waarom solliciteer je bij Boskalis? Waarom solliciteer je naar het Boskalis Traineeship in plaats van een reguliere startersfunctie?   
 • Uiterlijk 21 maart hoor je of je wordt uitgenodigd voor de volgende stappen in het selectieproces.  
 • Als er een match is tussen jou en Boskalis word je uitgenodigd voor een online capaciteitentest en een game based assessment; aan de hand hiervan wordt bepaald of je door bent naar de laatste rondes: een interview en het final selection moment. 
 • De online test en het game based assessment worden afgenomen tussen 24 en 31 maart. Je kunt deze testen in die week op een zelf te bepalen moment maken. 
 • De (online) interviews vinden plaatsen tussen 18 april en 26 april.  
 • Het laatste selectie moment vindt plaats op 20 mei 2022. Zet bovenstaande data vast met potlood in je agenda – door Covid-19 maatregelen kunnen deze data nog veranderen. Als dit zo is, brengen we je uiteraard zo snel mogelijk op de hoogte.

Wil je meer weten?

We staan je graag te woord om al je vragen over het Boskalis Traineeship te beantwoorden. Neem contact op met onze campus recruiter Luke Zacharias via +31 (0)6 5018 5172.

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus 

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs en dit geldt ook voor andere Boskalis collega’s en aanverwante bedrijven van Boskalis. #LI-BKN 

 

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship Toekomstmakers

Rotterdam
Bedrijf: Stedin
Bekijk deze vacature
Traineeship

Risk Insurance Traineeship

Rotterdam
Bedrijf: VNAB
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Boskalis

Luke Zacharias
Recruiter

Rosmolenweg 20
3356 LK Papendrecht
Nederland

+31650185172
https://careers.boskalis.com

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden