Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Informatiemanagement en Verandermanagement bij Becis

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: Becis
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Traineeship Informatiemanagement- en Verandermanagement

Wil je bijdragen aan de digitale transformatie van de overheid en direct aan de slag met informatie- en verandermanagement? Met ons traineeship kan jij je snel willen ontwikkelen binnen het vakgebied. Voor starters met ambitie die snappen hoe gebruikers omgaan met veranderingen en systemen.

Wat zoeken wij?

 • HBO+/WO denkniveau
 • Ervaring en/of affiniteit met informatiemanagement
 • Communicatief sterk
 • Innovatief
 • Klantgericht
   

Wat ga ik doen?

Het traineeship informatie- en verandermanagement is veelzijdig en uitdagend en leidt jou op tot de verandermanager van de toekomst. Verandermanagement is een fundamenteel onderdeel van informatiemanagement en het creëren van draagvlak bij medewerkers en kunnen omgaan met weerstand zijn hierbij essentieel. Want jij neemt de mensen mee in de verandering. Het programma duurt een jaar en is een mix van werken, leren, ervaring opdoen, persoonlijke ontwikkeling en samenwerken. Je gaat direct aan de slag op interessante praktijkopdrachten, denk hierbij aan het doorvoeren van verbeteringen bij zaakgericht werken, zorg dragen voor een effectieve implementatie hiervan of het in gebruik nemen van een nieuw document managementsysteem, zoals SharePoint Online. In het programma ga je aan de slag met het ontwikkelen van jouw vakinhoudelijke competenties en krijgt hiervoor diverse trainingen aangeboden. Het idee is om je snel veel expertise bij te brengen.

Ervaringen van onze medewerkers

Veili Tadrous adviseur in opleiding bij BECIS

‘Bij de gemeente Den Haag heb ik als projectmedewerker in een korte tijd meegedraaid in twee projecten: uitrollen van Office365 en Microsoft Authenticator. Hier heb ik goed gebruik gemaakt van mijn vooropleiding (communicatiewetenschappen) en werk ik aan mijn ontwikkeling tot adviseur.’

Veili Tadrous
Adviseur in opleiding

Tessa Koelewijn Adviseur bij BECIS

“Als trainee ondersteun ik gebruikers bij het implementeren van Sharepoint2013 en straks Sharepoint Online.”

Tessa Koelewijn
Adviseur

Eva Verhulst-Bulten Adviseur bij BECIS

“De analysetool SNAPSHOT helpt organisaties bij het ordenen, opschonen en/of uitfaseren van netwerkschijven. Met business partner OCTOBOX ontwikkel ik de dienstverlening rondom deze tool.” Lees hier Eva’s blog

Eva Verhulst-Bulten
Adviseur

Een week uit het leven van Erik

Agenda – Erik Muller

Ik vind het leuk als er veel variatie is op een dag en dat je de klant echt kunt helpen. De combinatie van werken en leren is soms pittig, maar altijd leerzaam en met de groep hebben we ook een hoop lol.

Weekagenda Eri Muller werknemer bij BECIS

Is dit wat voor mij?

Ben je klantgericht en communicatief sterk? Krijg je er een kick van om klanten verder te helpen in een verandervraagstuk? Dan is ons traineeship informatie- en verandermanagement wat voor jou! herken jij je daarnaast in onderstaande criteria, dan gaan wij graag met jou in gesprek:

 • HBO/WO diploma, bijvoorbeeld in de richting van Geschiedenis, Politicologie, Bestuurskunde, Informatiekunde, Sociologie of Technische Bedrijfskunde.
 • Je hebt relevante werkervaring bij een (semi)overheidsinstelling (mag ook in de vorm van een stage).
 • Je houdt ervan om te anticiperen op het gedrag van anderen en te sturen op weerstand, je houdt je namelijk bezig met verandermanagement.
 • Je werk accuraat en gestructureerd, want continuïteit en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.
 • Ben je ook nog een leuke collega, woon je in de Randstad of midden Nederland en hou je van aanpakken.
 • Je bent flexibel, want je werkt bij verschillende opdrachtgevers op verschillende locaties.

Wat vinden wij belangrijk?

Werken voor BECIS betekent samen werken aan idealen. Bij ons werk je in een omgeving waar je jezelf continu kan ontwikkelen. We zijn meer dan een adviesbureau en een kennisinstituut. Wij zijn ook een Academy: bij DIOR kan je verschillende trainingen en opleidingen volgen. Als je voor BECIS werkt, ben je verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling. Wij moedigen je aan om heft in eigen handen te nemen. Deel jouw kennis met collega’s en klanten, ontwikkel zelf een training of volg een opleiding. Alles is mogelijk als het gaat om persoonlijke ontwikkeling!

Bij BECIS sta je continu in verbinding met je collega’s. Microsoft Teams is onze manier om continu op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen de organisatie, de manier om goed te kunnen samenwerken en het middel om kennis te delen. Met BECIS buddies koppelen wij trainees aan ervaren adviseurs. Bij deze adviseur kan je terecht voor (vakinhoudelijke) vragen. Zo leren wij van elkaar en staan wij voor elkaar klaar. Samenwerken staat niet alleen centraal in de omgang met elkaar, maar ook bij onze opdrachtgevers. We hechten veel waarde aan een persoonlijke band met de klant. Want een goede klantrelatie is de sleutel tot succes.

Anders nog iets?

Wij zoeken het hele jaar door nieuwe en enthousiaste young professionals die direct bij onze opdrachtgevers aan de slag kunnen. Hebben wij de match gemaakt, dan krijg je een jaarcontract met opleiding en uitzicht op verlenging. Wij investeren veel in opleidingen en trainingen, dit doen wij via ons eigen opleidingsinstituut DIOR Academy. Zo brengen wij kennis in beweging en groeien wij met onze mensen mee. Na afronding van het traineeship zijn er doorgroeimogelijkheden. Je kan in dienst komen als adviseur of je specialiseren tot business informatieanalist, project-/implementatiemanager of informatieadviseur. Onze kantoren zitten in Amsterdam en Den Haag. We eindigen de maand met een borrel en een paar keer per jaar organiseren we vakinhoudelijke netwerk events.

Bekijk hier het studieprogramma

Wij helpen organisaties meerwaarde halen uit informatie

Wij creëren positieve beweging bij organisaties. Met durf en digitale duurzaamheid maken wij organisaties relevant in de wereld van morgen. Door technologische ontwikkelingen, veranderende wetgeving en maatschappelijke ontwikkelingen kunnen organisaties niet meer zonder een heldere visie over hoe zij informatiemanagement willen positioneren. Wij helpen onze klanten om deze visie vorm te geven, deze te laten landen bij de medewerkers en de organisatie in beweging te krijgen. Onze klanten zijn gemeentes en (semi)overheidsinstellingen zoals het Ministerie van IenW, ProRail, Gemeente Amsterdam en Gemeente Den Haag.

 

sollicitatieprocedure traineeship becis

 

Vragen?

Voor vragen kan je contact opnemen met Marjolein Maris op 06 - 12 76 44 82.
Past de functie niet bij jou maar ken je iemand die aan de omschrijving voldoet? Stuur de vacature gerust door.

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Becis

Marjolein Maris
Corporate Recruiter

Henri Polaklaan 38
1018 CT Amsterdam

06 12 76 44 82
recruitment@becis.nl
www.becis.nl

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden