Idil Warsame Adviseur in Opleiding BECIS|DIOR
Idil Warsame
Adviseur in opleiding

Ik ben adviseur in opleiding bij BECIS | DIOR. Ik heb een bachelor politicologie (internationale betrekkingen en organisaties) van de Universiteit Leiden en een master in de Politieke Communicatie van de Universiteit Antwerpen.
Voordat ik bij BECIS aan de slag ben gegaan heb ik mijzelf 1,5 jaar mogen ontwikkelen bij een boetiek consultancy die zich richt op het verbinden van de business challenge met de human agenda. Hier heb ik heel veel mogen leren over de mens-kant van complexe organisatie transities.

Werken met mensen in hun veranderende context is wat mij interesseert. Hoe geef je de mens genoeg aandacht en skills mee zodat ze ook echt met het nieuwe proces of systeem aan de gang kunnen? Veranderen begint namelijk ver van anderen en dicht bij de persoon. Dat vraagt aandacht binnen de context van de verandering!
Daarnaast word ik gedreven door het reduceren van complexiteit. Is het team niet in staat om hun werkprocessen in kaart te brengen? Ik help ze graag verder zodat het proces of systeem optimaal voor hen ken werken! Hoe langer je meeloopt binnen de organisatie, hoe meer je weet en hoe interessanter het werk wordt.

Leiderschap is iets wat mij van kleins af aan geïnteresseerd heeft. Ik stond dan ook te trappelen toen ik op mijn 8e de eerste Kidsweek ontving! Een uit de hand gelopen interesse; ik ben immers politicologie gaan studeren. Wat ik er zo interessant aan vind? Hoe leiders zich gedragen en wat de impact is op de burgers. Toch niet gek dat verandermanagement mij dan toch het meeste trekt…

[email protected]

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

BECIS | DIOR

Corporate recruiter
Henri Polaklaan 38
1018 CT Amsterdam
Nederland