1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij BECIS | DIOR

BECIS | DIOR

Betrokkenheid, samenwerken en vertrouwen

BECIS als werkgever

BECIS | DIOR
Een enthousiast en energiek team van (young) professionals maken elke dag maatschappelijke impact door mens en techniek nog verder samen te brengen. Hier kan het.

BECIS | DIOR als werkgever

BECIS | DIOR is een adviesbureau op het gebied van informatiemanagement, digitaal  samenwerken en gebruikersadoptie. Wij helpen met name overheidsorganisaties bij het ontwikkelen van een visie op informatiemanagement tot de uitvoering ervan. Werken bij BECIS | DIOR betekent dat je ruimte krijgt om je continu verder te ontwikkelen en te ontdekken waar je goed in bent. Vanuit onze DIOR Academy kun je trainingen en opleidingen volgen op het gebied van informatie- en verandermanagement. Kennisdeling staat bij ons centraal en we geven elkaar daarom continu zowel gevraagd als ongevraagd feedback. We inspireren elkaar om vooruit te kijken en mee te denken. Onze open bedrijfscultuur en aandacht voor verbinding en samenwerking, zorgt ervoor dat onze medewerkers met veel plezier hun werk doen. De kernwaarden die centraal staan binnen onze organisatie zijn: betrokken, betrouwbaar, deskundig, energiek en vooruitstrevend. Herken jij je in onze kernwaarden? Solliciteer dan direct!

Hier kan het! 

Met ruim 150 ervaren professionals in dienst, waaronder (senior) adviseur en young  professionals willen wij elke dag waarde toevoegen door ieder individueel talent de begeleiding en tools te geven om het beste uit zichzelf te halen. Want ieder mens is een talent die zich kan ontwikkelen. Of dat nu is om werkervaring op te doen, een nieuwe stap te maken in jouw carrière of juist om door te groeien en ontwikkelen in je werk; onze betaalde traineeships leiden jou op tot professional. Maak maatschappelijk impact en haal het beste uit jezelf. Hier kan het!
BECIS-DIOR arbeidsvoorwaarden

BECIS|DIOR beschikt over twee kantoren, waarvan één in Den Haag en één in Amsterdam.

Bezoekadres Amsterdam
Henri Polaklaan 38
1018 CT Amsterdam
020-403 11 47

Bezoekadres Den Haag
Bezuidenhoutseweg 1
2594 AB Den Haag
070 8200 628