Joris Sonneveld trainee BECIS|DIOR
Joris Sonneveld
Trainee

Maak kennis met onze adviseur Joris

"Als je op zoek bent naar een organisatie waar je veel vrolijke en vriendelijke mensen om je heen hebt van wie je veel energie krijgt, dan is BECIS | DIOR echt wat voor jou." 
- Joris Sonneveld

Traineeship Informatie- en verandermanagement

Joris Sonneveld is 26 jaar oud en woont in Rotterdam. Toen hij in het laatste jaar van zijn HBO-studie werd benaderd door een van onze recruiters voor het traineeship Informatie- en verandermanagement, kwam het aanbod net te vroeg. Joris wilde namelijk eerst nog verder studeren. Aan het einde van zijn master kwam hij weer in contact met BECIS | DIOR. Hij wilde graag werken voor overheidsorganisaties en zag het traineeship als een mooie kans om ervaring op te doen. 

Leercurve 

In het begin van het traineeship kreeg Joris veel trainingen die gericht waren op het vergroten van zijn vakinhoudelijke kennis. Nu krijgt hij trainingen waarin hij zelf meer aan zet is. Deze manier van leren vindt hij heel leuk omdat zijn leercurve hierdoor stijgt. In 8 maanden tijd heeft al veel over zichzelf geleerd dankzij de feedbackmomenten, zijn medetrainees en de collega’s bij zijn opdrachtgever. Hij is bewuster geworden van zijn eigen gedrag, wat soms heel confronterend was, maar waar hij ook heel veel van heeft geleerd. 

Inzicht 

Joris zit momenteel op opdracht bij de Omgevingsdienst regio Utrecht. Zijn opdrachtgever verleent dagelijks vergunningen voor bouw, milieu en ruimtelijke ordening. Joris vervult hier de rol als Proces- en kwaliteitsmedewerker. Dit houdt in dat hij data-analyses maakt die helpen om beter inzicht te krijgen in de verstrekking van vergunningen. Deze analyses worden vervolgens gepresenteerd aan het management, zodat zij betere handvaten hebben om te sturen. 

Data-analyses 

Een gemiddelde werkdag van Joris begint met een clusteroverleg. Hierin wordt besproken wat er afgelopen week allemaal is gebeurd en nemen ze de agenda door voor de rest van de week. Hierna zit Joris met zijn begeleider om naar zijn eigen voortgang te kijken. Vervolgens begint het echte werk en gaat hij aan de slag met het maken van data-analyses. Aan het einde van de dag koppelt hij deze inzichten terug aan zijn begeleider. 

Vertrouwde sfeer 

Joris maakt bij BECIS | DIOR onderdeel uit van een traineegroep. Hij heeft het idee dat hij zijn ei kwijt kan bij deze groep en dat hij met ze kan sparren. Er heerst een vertrouwelijke sfeer en onderling zijn al veel persoonlijke dingen gedeeld. Ook met de rest van de collega’s bij BECIS | DIOR kan Joris het goed vinden. Hij vindt iedereen sympathiek en de mensen staan er altijd voor open om je te helpen. Dus als je op zoek bent naar een organisatie waar je veel vrolijke en vriendelijke mensen om je heen hebt van wie je veel energie krijgt, dan is BECIS | DIOR echt wat voor jou.

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden

 

BECIS | DIOR

Corporate recruiter
Henri Polaklaan 38
1018 CT Amsterdam
Nederland