Loading...

Bezig met laden...

Traineeship Informatiemanagement bij Becis

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: Becis
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Traineeship informatiemanagement BECIS

Hoe helpen wij ministeries en gemeenten bij de voorbereiding op de digitale transformatie?
Wij zijn op zoek naar young professionals die samen met ons de actuele vraagstukken op het gebied van informatiemanagement willen aangaan.

Becis Traineeship Informatiemagement

BECIS is hét adviesbureau op het gebied van digitale informatie en innovatie. In vergaande gedigitaliseerde overheid vervullen wij een schakelfunctie tussen organisatie en IT. We zijn niet bang om een uitdaging aan te gaan met de klant en met elkaar. Wij pakken informatievraagstukken in zijn geheel op, maar we kunnen ook specifieke diensten leveren. Adviseren, implementeren, begeleiden en trainen, daar zijn wij goed in. Dit doen we met en voor de klant op verschillende niveaus van operationeel tot en met strategisch. Samen tillen wij het informatiemanagement van onze klanten naar een hoger niveau. Onze klanten zijn gemeentes en (semi)overheidsinstellingen zoals het Ministerie van I&M, ProRail, UVA/HvA en Gemeente Den Haag.

Wat ga ik doen?

Deze functie staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit: door middel van intervisies, coaching en trainingen word je iedere keer weer uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Je doet relevante werkervaring op door bij verschillende opdrachtgevers mee te werken aan verandertrajecten in de rol van projectcoördinator of Floorwalker / Digi-coach. Daarnaast volg je verschillende trainingen bij DIOR Academy: effectief vergaderen en rapporteren, project en organisatieverandering, proactief adviseren, verandering implementeren en leidinggeven aan je toekomst: wat zijn je ambities, persoonlijke missies en matching met toekomstige rollen bij BECIS?

Agenda

Jolanda van Grunsven: Ik vind het leuk als er veel variatie is op een dag en dat je de klant echt kunt helpen. De combinatie van werken en leren is soms pittig, maar altijd leerzaam en met de groep hebben we ook een hoop lol.

weekagenda jolande becis traineeship informatiemanagement

Is dit wat voor mij?

Ben je klantgericht, communicatief sterk, flexibel en gestructureerd? Krijg je er een kick van om klanten verder te helpen in een verandervraagstuk? Dan is ons traineeship wat voor jou! Je hebt aantoonbare werkervaring of relevante stages binnen het vakgebied informatiemanagement bij de Rijks- /semi overheid. Daarnaast kun je anticiperen op het gedrag van anderen, sturen op weerstand en proactief handelen. Verder ben je gepassioneerd over de activiteiten van BECIS en benader je innovatie kritisch en constructief. Ben je ook nog een leuke collega, woon je in de Randstad of midden Nederland en hou je van aanpakken, dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Wanneer kan ik beginnen?

Er zijn twee instroommomenten per jaar (voor- en najaar). We zoeken het hele jaar door nieuwe en enthousiaste young professionals die direct bij onze opdrachtgevers aan de slag kunnen

Anders nog iets?

Jazeker, zijn wij de ideale match? Dan krijg je een jaarcontract met opleiding en uitzicht op verlenging. Wij investeren veel in opleidingen en trainingen, dit doen wij via ons eigen opleidingsinstituut DIOR Academy. Zo brengen wij kennis in beweging en groeien wij met onze mensen mee. Na afronding van het traineeship zijn er doorgroeimogelijkheden. Je kan in dienst komen als adviseur of je specialiseren tot business informatieanalist, project-/implementatiemanager of informatieadviseur. Onze kantoren zitten in Amsterdam en Den Haag. We eindigen de maand met een borrel en een paar keer per jaar organiseren we interessante netwerk events.

Maak kennis met je collega’s.

Jeroen Westdorp – Adviseur

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
BECIS biedt een uitdagend traject van werken en leren. De combinatie van werken op een leuke opdracht en jezelf snel ontwikkelen sprak mij heel erg aan.
Wat heb je geleerd tijdens het traineeship?
Bewustwording. Van mijzelf en hoe anderen op je reageren. Het is waardevol om te weten hoe ik overkom en hoe je een situaties naar je hand kunt zetten. Ook heb ik veel geleerd van mijn medetrainees. Door de combinatie van zelfreflectie, trainingsdagen en intervisie sta ik nu stevig in mijn schoenen in mijn werk.
Wat doe je  nu?
Ik werk als informatieanalist bij de Gemeente Den Haag op het project Digitaal Samenwerken. Dit houdt in dat ik de werkzaamheden en de informatiestructuur van een afdeling in kaart breng. Vervolgens bekijken we samen hoe we over kunnen gaan naar SharePoint. De oude mappenstructuur verdwijnt en hiervoor in de plaats komt een metadata model waarbij informatie toegankelijk wordt voor de gehele gemeente. Dit leidt tot een gestructureerde informatiehuishouding, een betere kennisdeling en efficiënter samenwerken.

sollicitatieprocedure traineeship becis

Solliciteer nu!

E-mail je CV en motivatiebrief naar recruitment@becis.nl. Voor vragen kan je contact opnemen met Sharon Emmerig op 020-4031147. Past de functie niet bij jou maar ken je iemand die aan de omschrijving voldoet? Stuur de vacature gerust door.

Medewerkers aan het woord
Eline Laan Adviseur in opleiding BECIS
BECIS biedt eindeloze ontwikkelmogelijkheden, zowel op inhoudelijk als op persoonlijk vlak.
Idil Warsame Adviseur in Opleiding BECIS
Ik heb veel mogen leren over de mens-kant van complexe organisatie transities.
Nina Jongejan Adviseur in Opleiding BECIS
Wat mij het meest aanspreekt aan het vak, is het menselijke aspect!

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Becis

Sharon Emmerig
Corporate recruiter

Henri Polaklaan 38
1018 CT Amsterdam

020-4031147
recruitment@becis.nl
www.becis.nl

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden