Loading...

Bezig met laden...

Technisch Traineeship bij Alliander

Traineeship
Arnhem
Bedrijf: Alliander
Sluit: 28-03-2019

Technisch Traineeship Alliander

Technisch Traineeship Alliander

Neem jij de leiding op ons net? Wij dagen je uit om een vliegende start te geven aan jouw carrière en in rap tempo door te groeien tot toptechneut! Werk mee aan het energienet van vandaag én morgen. Klinkt dit interessant? Dan zit je goed bij het Technisch traineeship!

Wat houdt de functie in?

Het traineeship duurt gemiddeld anderhalf tot twee jaar. Je werkt hier aan twee tot vier projecten binnen verschillende afdelingen. Hierbij geef je zelf aan welke projecten je ambieert. Hierbij valt te denken aan projecten voor energiebesparing of het ontwerpen van de infrastructuur van een nieuw intelligent energienet. Je berekent hoeveel vermogen een transformator in een nieuwbouwwijk nodig heeft of je fungeert als contactpersoon tussen gemeentes, leveranciers, klanten en collega’s.

Tijdens het traineeship groei je zowel als persoon als professional. Samen met de andere Alliander trainees, doorloop je een trainingsprogramma met diverse trainingen, workshops en coaching gericht op zowel professionele- als persoonlijke-ontwikkeling. Zo groei je snel door naar een functie, bijvoorbeeld als technisch consultant, project manager, engineer, asset specialist of data analist.

Zo ziet het traineeship er uit

Binnen het traineeship doe je onder andere het volgende:

 • Samen met jouw mede trainees volg je een persoonlijk ontwikkelprogramma van 1,5 jaar bij opleidingsinstituut de Baak;
 • Je krijgt een technische basistraining bij het Alliander opleidingscentrum over de nieuwste energie & gastechnieken;
 • In kleine groepen, de zogenoemde peergroups, geef en ontvang je van je mede trainees feedback en daag je elkaar uit om te blijven groeien;
 • Je leert ‘on the job’ en wordt in jouw persoonlijk ontwikkelplan begeleid door je opdrachtgever, een mentor en Young Talent Manager;

Op dit moment zijn we op zoek naar 10 technisch trainees die per 1 april 2019 kunnen starten, meld je vandaag nog aan! 

Wat vragen we van je?

Jouw studie heeft bewezen dat techniek echt bij je past. Je hebt zin om samen met collega’s en externe partijen grote projecten op te pakken. Je kunt als geen ander overzicht bewaren en zorgt ervoor dat processen steeds beter worden. Jouw karaktereigenschappen: ondernemend, resultaatgericht, praktisch en sociaal. Ook heb je:

 • een recent afgeronde WO-opleiding in de richting Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Natuurkunde, Wiskunde, Lucht & Ruimtevaarttechniek of een andere relevante technische studierichting;
 • maximaal twee jaar fulltime werkervaring;
 • aantoonbare nevenactiviteiten naast je studie.

Wat bieden wij je?

Een uitdagende en zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Jouw carrièrestappen heb je zelf in de hand en daarbij word je door Alliander ondersteund. Naast een contract voor onbepaalde tijd ontvang je een uitstekend salaris. Daarnaast horen bij een modern bedrijf ook flexibele arbeidsvoorwaarden. Zo stel je zelf de voorwaarden samen die passen bij jouw wensen of levensfase, bijvoorbeeld:

 • jaarlijks vitaliteitsbudget, vrij te besteden aan sport, gezondheid, loopbaanbegeleiding etc.;
 • een NS-Business Card voor het reizen met het openbaar vervoer;
 • collectiviteitskorting op een zorgverzekering bij Zilveren Kruis;
 • een groot aanbod aan extra trainingen. 

Lees hier meer over onze arbeidsvoorwaarden 

Waar ga je werken?

Wij zijn Alliander, aangenaam! Alliander houdt zich bezig met het beheren en aanleggen van elektriciteitskabels en gasleidingen en de regio’s Noord, Oost en West. Misschien zelfs bij jou in de buurt? We zorgen ervoor dat 3 miljoen klanten dagelijks stroom en gas krijgen en staan voor een energievoorziening die iedereen toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Veel van onze collega’s zijn 24/7 bezig met het onderhouden van energienetten en het oplossen van storingen. Als trainee bij Alliander zit je gelukkig niet vast op één plek, je kiest je zelf binnen welk bedrijfsonderdeel je jouw opdrachten doet. Zo leer je binnen no time onze organisatie goed kennen.

Lees hier meer over Alliander als werkgever en onze bedrijfscultuur

Contactinformatie

Standplaats: Landelijk
Hoofdkantoor: Arnhem

Voor meer informatie over de functie of over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Annalyn Brugman, Campus Recruiter, via 06-25064646 en/of mailadres annalyn.brugman@alliander.com

Wil je direct solliciteren, upload dan je curriculum vitae en een duidelijke motivatie via de 'solliciteren'-button.

Screeningbeleid
Alliander screent alle sollicitanten. De screening bestaat uit de volgende stappen: het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma's, een integriteitsonderzoek en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag. Een online assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Medewerkers aan het woord

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Alliander

Annalyn de Brugman
Campus Recruiter

Utrechtseweg 68
6812 AH Arnhem

06-25064646
annalyn.brugman@alliander.com
www.werkenbijalliander.com

Bekijk bedrijfspresentatie

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden