Loading...

Bezig met laden...

Management Traineeship (HBO) bij Alliander

Traineeship
Arnhem
Bedrijf: Alliander
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Schiedam
Bedrijf: DSW Zorgverzekeraar
Bekijk deze vacature
Traineeship

Global Manufacturing Trainee Program

Elst
Bedrijf: KraftHeinz Company
Bekijk deze vacature

Management Traineeship Alliander(HBO)

Direct na je studie als Management trainee een bijdrage leveren aan de energietransitie. Dat kan bij Alliander! Door de verschillende opdrachten werk je niet alleen aan een maatschappelijk belang, maar stoom jij je klaar als professional. Of je nu in Amsterdam werkt of vanuit ons hoofdkantoor in Arnhem. Samen met jou maken we het net beter bij Alliander. 

De energietransitie is onmogelijk zonder jou als Management trainee (hbo). 

Je draagt bij aan de strategische doelen van Alliander en je ontdekt diverse managementrollen. In 1,5 tot 2 jaar voer je verschillende opdrachten uit. Werk bijvoorbeeld mee aan het oplossen van het tekort aan technici of aan de Regionale Energiestrategie van gemeenten. Ervaar hoe het is om aan de slag te gaan als Teamleider van een groep elektromonteurs. Of ben als Relatiemanager de schakel tussen gemeenten, leveranciers, klanten en jouw collega’s. Je hebt de vrijheid om strategische en/of operationele opdrachten uit te voeren, ook buiten jouw vakgebied. 

Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als Management trainee draag jij hier vanaf 1 oktober 2024 aan bij. Wat ga je doen tijdens het traineeship:

 • Je start met een strategische opdracht, vervolgens kies je zelf nog 2 of 3 opdrachten. 

 • Samen met de traineegroep volg je een ontwikkeltraject van 1,5 jaar bij De Baak. Dit persoonlijk ontwikkeltraject, bestaande uit 3 fases met daarin verschillende modules, staat in het teken om het beste uit jezelf te halen.

 • Het eerste half jaar volg je de Technische leerlijn om je een beeld te geven van de opbouw van onze energienetten.

 • Je ontvangt goede begeleiding vanuit je Young Talent Manager, buddy, mentor én opdrachtgever. 

 • Je krijgt de ruimte om deel te nemen aan verschillende initiatieven, zoals onze jongerenvereniging Tension, de Denktank en Energiedragers. 

Heb je al jouw opdrachten als Management trainee afgerond? Dan ben je helemaal thuis in bijvoorbeeld leidinggeven en organisatieverandering en stroom je uit in een functie die helemaal bij jou past. Denk bijvoorbeeld aan de rol van Teamleider, Consultant, Product Owner of Omgevingsmanager.  

Jij maakt het net completer bij Alliander 

Wist je dat we bij Alliander uit verschillende bedrijven bestaan? Samen met Liander, Qirion, Qterra, Dep, Firan en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland. En met de huidige energietransitie is dat hard werken. Dat doen we met de hulp van ruim 8.500 vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het volste vertrouwen in de energietoekomst van Nederland. Samen met jou werken we aan je ontwikkeling. Want ook jij draagt zo bij aan de energietransitie. 

Jouw opdrachten kunnen plaatsvinden bij al onze bedrijfsonderdelen. Daarbij kies je zelf de opdrachten die passen bij jouw ambities en ontwikkeling. Je bent altijd onderdeel van een team en levert direct een bijdrage als volwaardig collega. Je krijgt jouw eigen taken en verantwoordelijkheden. Na elke 6 tot 9 maanden wissel je van opdracht, maar jouw traineegroep blijft tijdens het hele traineeship jouw veilige thuishaven. Onze trainees ervaren Alliander als een sociale en warme organisatie waar je kunt vallen en opstaan.

Bij Alliander werken we hybride en vinden we een goede werk/privébalans belangrijk. De meeste collega’s werken ongeveer de helft van de week vanuit één van de 13 locaties in het land. De andere dagen werk je vanuit een plek waar jij dat het prettigst vindt. Bijvoorbeeld vanuit je eigen thuiswerkplek of het koffietentje om de hoek.

Lees hier meer over het Management traineeship: Management traineeship - Werken bij Alliander

Jij maakt het net energieker  

Het traineeship geeft jouw carrière een vliegende start en ondertussen focus je op jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarin helpen we je graag verder. Jij leert van ons en wij leren van jouw creativiteit. Zeker als je dit aanvult met: 

 • Een afgeronde hbo-bacheloropleiding op het gebied van Management, Bedrijfskunde, HRM, Organisatiepsychologie of een andere relevante studieachtergrond.

 • Een trackrecord aan activiteiten tijdens of naast je studie dat jouw leidinggevende ervaring bevestigt.

 • Maximaal 2 jaar werkervaring.

 • Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal, mondeling en in schrift.

 • Je neemt initiatief en hebt focus op je persoonlijke ontwikkeling. 

Voor jou net beter geregeld 

Je ontvangt direct een vast contract met daarbij op basis van een fulltime werkweek:

 • Een startsalaris van €3.203,- bruto per maand. 

 • Een Individueel Keuze Budget (IKB) van 18% van je bruto jaarsalaris, dit is inclusief 8% vakantietoeslag. Daarnaast ontvang je een vaste eindejaarsuitkering van 5.94%. 

 • Een Duurzaam Inzetbaarheidsbudget van €500,- per jaar. Dit budget kun je inzetten voor bijvoorbeeld een sportabonnement, arbo-proof thuiswerkmeubilair of loopbaanontwikkeling.  

 • Een laptop en telefoon. 

 • Een NS Business Card zodat je duurzaam kunt reizen. Kom je met de auto? Dan ontvang je een reiskostenvergoeding. 

Natuurlijk hebben we nog veel meer! Lees meer over al jouw arbeidsvoorwaarden.

Voor jou net wat meer informatie

Samen maken we het net beter. Voor iedereen, met iedereen. En daar hoor jij bij! Solliciteer op deze vacature voor 1 juli 2024. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. 

Let op! Voor ons traineeship hebben we een beperkt aantal plekken. Solliciteer daarom snel om te voorkomen dat alle plekken al zijn vervuld. Een assessment is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure. 

Meer weten over dit traineeship of in contact komen met onze huidig trainees? Anouk Jansen, Campus Recruiter vertelt je hier meer over via +31681183624 / [email protected]. Of bekijk de vlogs die onze trainees speciaal voor jou hebben gemaakt: https://werkenbij.alliander.com/opleiding-ontwikkeling/traineeships/traineesvloggen.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Management Traineeship

Landelijk
Bedrijf: PreZero
Bekijk deze vacature
Traineeship

Technisch Management Traineeship

Landelijk
Bedrijf: PreZero
Bekijk deze vacature

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Alliander

Anouk Jansen Alliander

Anouk Jansen
Campus Recruiter

Utrechtseweg 68
6812 AH Arnhem
Nederland

+31681183624
[email protected]
https://werkenbij.alliander.com/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden