Loading...

Bezig met laden...

Talentship Zorginkoop bij Achmea

Traineeship
Apeldoorn
Bedrijf: Achmea
Sluit: 09-07-2023

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Account Management Traineeship

Diverse locaties
Bedrijf: Arvato Supply Chain Solutions
Bekijk deze vacature
Traineeship

Trainee beleidsbeïnvloeding en leernetwerk

Amsterdam
Bedrijf: FNO Zorg voor Kansen
Bekijk deze vacature

Talentship Zorginkoop Achmea

Talentship - WO - €2.759 - Verzekeringstechnisch- Zeist - 34 uur

Als Talent Zorginkoop werk je gedurende jouw Talentship aan verschillende opdrachten bij Zorginkoop Zilveren Kruis. Je maakt kennis met de wereld van Zorginkoop en de rol van de zorgverzekeraar bij het uitvoeren van de ‘Zorgverzekeringswet’ en de ‘Wet langdurige zorg’. Tijdens jouw opdrachten leer je alle processen van het inkopen van zorg kennen. Door een persoonlijk ontwikkeltraject maak je een flinke stap in jouw ontwikkeling en weet jij na twee jaar nóg beter waar jouw talenten liggen. Ook krijg je jouw vakinhoudelijke vaardigheden meer onder de knie: ontwikkelen van beleid, inkopen van zorg, analyseren van data, managen van financiën en projecten. Na jouw Talentship ben jij klaar om door te stromen in een specialistische rol als beleidsontwikkelaar, controlespecialist, analist of inkoper. 

Jouw Talentship in een notendop:

 • Vier opdrachten van een half jaar op verschillende afdelingen van Zorginkoop Zilveren Kruis: Strategie & Innovatie, Inkoop, Naleving & Controle en Langdurige Zorg;
 • Een extern persoonlijk ontwikkeltraject en vakinhoudelijke trainingen;
 • Begeleiding en coaching door: HR-coördinator, opdrachtbegeleiders, buddy (oud-Talent Zorginkoop), mentor en externe coach.

Jouw sollicitatieproces:

 • Je hebt tot en met 19 mei, 2023 de tijd om de jouw gegevens achter te laten, daarna krijg je van ons een uitnodiging voor een online assessment;
 • Een aantal kandidaten nodigen we eind mei of begin juni uit voor een Persoonlijke Gesprek. Tijdens dit gesprek bespreek je samen met onze Recruiter en een Talent Zorginkoop of de functie van Talent Zorginkoop en ons bedrijf bij jou passen;
 • Als we beiden een match ervaren, nodigen we je uit voor de Selectiedag op 8 juni dit zal een Selectiedag zijn. Indien mogelijk organiseren wij deze dag het liefst in een live variant op ons kantoor in Zeist. De volgende dag hoor je of je kan starten als Talent Zorginkoop per 1 september 2022.

De afdeling

Als marktleider neemt Zilveren Kruis regie om de toegankelijkheid, betaalbaarheid en kwaliteit van zorg te beschermen. Samen met zorgaanbieders zorgen wij dat onze verzekerden een reële premie en passende zorg krijgen. Juiste zorg op de juiste plek is hierbij belangrijk, die realiseren wij onder andere met het stimuleren van innovaties.

De afdeling Zorginkoop is het bedrijfsonderdeel waar Zilveren Kruis voor haar verzekerden zorg inkoopt bij zorgaanbieders. Bij Zorginkoop ontwikkel je beleid, stel je contracten op, onderhandel je met zorgaanbieders en stimuleer je aanbieders om goede resultaten te halen en contracten na te leven. Wij bedenken initiatieven en zetten vernieuwing in gang. Op deze manier brengen we gezondheid dichterbij voor iedereen door de zorg toegankelijk, betaalbaar en goed te houden.

In ons Zorginkoopbeleid beschrijven wij hoe wij dit aanpakken. Ieder jaar gaan wij met circa 30.000 zorgaanbieders een samenwerking aan. Zorginkoop bestaat uit de afdelingen Strategie & Innovatie, Inkoop, Naleving & Controle en Langdurige Zorg.

Mensen verschillen, gelukkig maar. Wij geloven erin dat diversiteit ons helpt om tot de beste oplossingen te komen. Elke dag werken we daarom aan een nog meer diverse en inclusieve omgeving, waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Samen werken we aan een gezonde, veilige en duurzame samenleving.

Jouw achtergrond

Jouw profiel:

 • Je hebt aantoonbaar WO werk- en denkniveau ;
 • Je hebt aantoonbare interesse in de gezondheidszorg. Affiniteit met de financieel-economische kant van de gezondheidszorg is een pre.

Jouw talenten:

 • Je overziet het grotere geheel. Je onderscheidt hoofd- en bijzaken en legt verbanden tussen verschillende soorten informatie en processen;
 • Je neemt verantwoordelijkheid. Je zorgt dat er actie wordt ondernomen waar jij invloed kan uitoefenen en maakt hierin verwachtingen waar;
 • Je durft vragen te stellen en dingen net even anders te doen. Je vormt een persoonlijke visie op zaken die impact hebben. Je persoonlijke visie uit je, ook wanneer deze niet door anderen wordt gedeeld;
 • Je neemt de verantwoordelijkheid over jouw ontwikkeling. Je reflecteert op je eigen handelen en neemt feedback serieus. Je onderneemt acties om jouw gedrag, vaardigheden en competenties te ontwikkelen.

Wat krijg je van ons

Als medewerker bij Achmea zet jij je elke dag in voor een gezonde, veilige én duurzame toekomst. En daar belonen we je graag voor! Natuurlijk krijg je bij ons een goed salaris, een mooie pensioenregeling mét lage eigen bijdrage (3,25%), 136 verlofuren (op basis van 34 uur per week) én korting op onze verzekeringen.

Maar er is meer!

 • 34-urige werkweek Een 34-urige werkweek is bij Achmea de standaard! Je werkt dan bijvoorbeeld 4 dagen van 8,5 uur. Zo heb je nóg meer tijd voor vrijwilligerswerk, een goed boek, mantelzorg óf jouw favoriete sport!   
 • All You Can Learn Onder de noemer All You Can Learn volg je opleidingen, cursussen en trainingen. De wereld van leren en ontwikkelen ligt bij ons aan je voeten!
 • Klimaatbudget €2500 Klimaatbudget om je huis te verduurzamen, duurzaam witgoed te kopen óf een elektrische fiets aan te schaffen. Dit bedrag is bedoeld voor producten en diensten die een bijdrage leveren aan verduurzaming en dus de verbetering van het milieu. 
 • Healthy initiatieven Gezond werken vinden we belangrijk, dus zorgen we ook dat dit kan met een berg healthy initiatieven!  
 • Persoonlijk keuzebudget Je ontvangt maandelijks een persoonlijk keuzebudget, opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf op welk moment je dit budget laat uitbetalen, je het gebruikt voor verlofsparen of dat je er vakantie-uren van koopt. 

Over Achmea

Achmea staat voor Duurzaam Samen Leven. Een inclusieve samenleving waarin iedereen meedoet en plezierig en gezond met en naast elkaar leeft, is ons ideaalbeeld. Op een manier die langdurig kan voortbestaan. Goede reden om beter met onze leefomgeving om te gaan en duurzame oplossingen beter bereikbaar te maken. Voor iedereen!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

 • Je hoort binnen 5 werkdagen van ons! Zijn wij onder de indruk van jouw Talent Pitch? Dan hoor je binnen 5 werkdagen of je door mag naar de Learning Agility Scan.
 • Een assessment Vanaf je eigen device thuis beantwoord je online vragen. Zo komen we nog meer over je te weten.
 • Kennismakingsgesprek Tijdens een gesprek bij ons op locatie leren we elkaar kennen.
 • De (inhoudelijke) match Tijdens een selectiedag, met een business case of in het tweede gesprek, verzeker jij jezelf van je startbewijs voor het talentship.
 • De aanbieding Allebei enthousiast? Dan doen wij jou een aanbieding voor het talentship!

 

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship business & commodity management 

Diverse locaties
Bedrijf: Vollers Holland
Bekijk deze vacature
Traineeship

Data Traineeship

Rotterdam
Bedrijf: VF Talent Academy
Bekijk deze vacature
Medewerkers aan het woord
maxime-vd-berg-digital-marketing-talentship
Opdracht Digital Marketing Talentship
Achmea IT Management Trainee Lisanne Swager
"De frisse blik van een trainee wordt gewaardeerd!"
Management Trainee Elles van Geest bij Achmea
"Meerdere rollen vervullen, zodat ik erachter kon komen wat het beste bij mij past"
Trainee Achmea Tarik Arslan
"Persoonlijk leiderschap tonen door authentiek te zijn"
Zoë Meijer - IT Management Trainee bij Achmea
''Als trainee pak je het allemaal mee!''

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Achmea

Giovanni Korsten achmea

Giovanni Korsten
recruiter

Laan van Malkenschoten 20
7333 NP Apeldoorn
Nederland

+31658897946
[email protected]
https://werkenbijachmea.nl/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden