Loading...

Bezig met laden...

Talentship Schade verzekeren bij Achmea

Traineeship
Apeldoorn
Bedrijf: Achmea
Sluit: 22-07-2023

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

MKW Traineeprogramma bij middelgrote en kleine woningcorporaties

Diverse locaties
Bedrijf: MKW platform voor middelgrote en kleine woningcorporaties
Bekijk deze vacature
Traineeship

Mastership Data & Samenleving

Divers
Bedrijf: Newpublic
Bekijk deze vacature

Talentship Schade verzekeren Achmea

Talentship - HBO, WO - €2.787 - €3.844 - Verzekeringstechnisch- Apeldoorn - 34 uur

Een ongeluk met  letsel als gevolg of een cyber(crime) aanval op een familie bedrijf. Wanneer ongeluk toeslaat maken wij en jij het verschil voor onze klanten. We helpen klanten zo snel mogelijk weer op weg. Dit kan zijn door een tijdelijke locatie te regelen voor het zo snel mogelijk weer operationeel krijgen van een bedrijf of we verzorgen het van vervangend vervoer bij een verkeersongeluk. Meedenken en een snelle en passende oplossing bieden is onze kracht.

Daarnaast werken wij aan onze andere ambities, bijvoorbeeld om in 2030 te werken vanuit volledig klimaat neutrale kantoren en het reduceren van verkeersslachtoffers. Dag in dag uit helpen wij (agrarische) ondernemers om hun dromen waar te maken, festivals de figuurlijke tent afbreken en nog zo veel meer. Allemaal veilig, goed doordacht en met zo min mogelijk risico’s voor bezoekers, klanten en de organisatie. Dit is pas het topje van de ijsberg.  De wereld van schade verzekeren is ongekend divers, met het talentship nemen we jou mee op reis. Eindhalte? Dé specialist in schade verzekeren.

Het Talentship

In totaal duurt het talentschip achttien maanden. Elke 6 maanden heb je een andere opdracht bij een andere afdeling binnen onze schade afdeling. Vanuit jouw passie en talenten stippelen we samen een route uit. Combineer dit met een dijk van een programma waarbij de focus ligt op zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling.  Het resultaat? Een jaloersmakend ontwikkeltraject.

Het talentship doe je niet alleen, je start namelijk samen met een groep talenten. Jullie gaan samen trainingen volgen en verbinden; niet alleen op het werk maar misschien ookná werk op bijvoorbeeld een festival,( als je dat wil natuurlijk). Daarnaast krijg je volop begeleiding van alle betrokken (senior) managers, je mentor, je buddy, collega’s en HR. We doen het namelijk samen. 

De startdatum voor dit talentship is 1 september.

De afdeling

De vijf richtingen van het talentship zijn: Schaderegeling, Acceptatie, Letselschade, Productmanagement en Agro. Elke richting kent haar eigen vraagstukken en dynamiek. Maar voor alle richtingen staat één ding centraal, de klant. In de teams werk je voor de bekende merken Centraal Beheer, Interpolis, FBTO en Avéro Achmea. Samen hebben ze meer dan 4 miljoen klanten, meer dan 2,5 miljard euro aan premie inkomsten en handelen bijna 1 miljoen materiële- en letselschades per jaar af.

Mensen verschillen, gelukkig maar. Wij geloven erin dat diversiteit ons helpt om tot de beste oplossingen te komen. Elke dag werken we daarom aan een nog meer diverse en inclusieve omgeving, waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Samen werken we aan een gezonde, veilige en duurzame samenleving. 

Jouw achtergrond

 • Je hebt een passie voor of interesse in het verzekering vak;
 • Jij hebt een hbo of wo studie afgerond of bijna afgerond;

Verzekeren is mensenwerk. Je bent dan ook op zoek naar een plek waar jij mens- en klantgerichtheid te werk kan gaan. De klant centraal stellen en mensen verder willen helpen geeft je energie. Door de dagelijkse dynamiek pas je jouw aanpak aan op de situatie en kom jij snel tot de kern van het probleem. Daarin onderscheid je oorzaak en gevolg, hoofd- en bijzaken. Boven alles ben je nieuwsgierig, durf je vragen te stellen en te reflecteren. Want jouw ontwikkeling staat centraal in het talentship.

Wat krijg je van ons

Als medewerker bij Achmea zet jij je elke dag in voor een gezonde, veilige én duurzame toekomst. En daar belonen we je graag voor! Natuurlijk krijg je bij ons een goed salaris, een mooie pensioenregeling mét lage eigen bijdrage (3,25%), 136 verlofuren (op basis van 34 uur per week) én korting op onze verzekeringen.

Maar er is meer!

 • 34-urige werkweek Een 34-urige werkweek is bij Achmea de standaard! Je werkt dan bijvoorbeeld 4 dagen van 8,5 uur. Zo heb je nóg meer tijd voor vrijwilligerswerk, een goed boek, mantelzorg óf jouw favoriete sport!   
 • All You Can Learn Onder de noemer All You Can Learn volg je opleidingen, cursussen en trainingen. De wereld van leren en ontwikkelen ligt bij ons aan je voeten!
 • Klimaatbudget €2500 Klimaatbudget om je huis te verduurzamen, duurzaam witgoed te kopen óf een elektrische fiets aan te schaffen. Dit bedrag is bedoeld voor producten en diensten die een bijdrage leveren aan verduurzaming en dus de verbetering van het milieu. 
 • Healthy initiatieven Gezond werken vinden we belangrijk, dus zorgen we ook dat dit kan met een berg healthy initiatieven!  
 • Persoonlijk keuzebudget Je ontvangt maandelijks een persoonlijk keuzebudget, opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf op welk moment je dit budget laat uitbetalen, je het gebruikt voor verlofsparen of dat je er vakantie-uren van koopt. 

Over Achmea

Achmea staat voor Duurzaam Samen Leven. Een inclusieve samenleving waarin iedereen meedoet en plezierig en gezond met en naast elkaar leeft, is ons ideaalbeeld. Op een manier die langdurig kan voortbestaan. Goede reden om beter met onze leefomgeving om te gaan en duurzame oplossingen beter bereikbaar te maken. Voor iedereen!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

 • Je hoort binnen 5 werkdagen van ons! Zijn wij onder de indruk van jouw Talent Pitch? Dan hoor je binnen 5 werkdagen of je door mag naar de Learning Agility Scan.
 • Een assessment Vanaf je eigen device thuis beantwoord je online vragen. Zo komen we nog meer over je te weten.
 • Kennismakingsgesprek Tijdens een gesprek bij ons op locatie leren we elkaar kennen.
 • De (inhoudelijke) match Tijdens een selectiedag, met een business case of in het tweede gesprek, verzeker jij jezelf van je startbewijs voor het talentship.
 • De aanbieding Allebei enthousiast? Dan doen wij jou een aanbieding voor het talentship!

 

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship Nuclear Technology

Petten
Bedrijf: NRG
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship Test & Quality Consultant

De Meern
Bedrijf: Superp
Bekijk deze vacature
Medewerkers aan het woord
maxime-vd-berg-digital-marketing-talentship
Opdracht Digital Marketing Talentship
Achmea IT Management Trainee Lisanne Swager
"De frisse blik van een trainee wordt gewaardeerd!"
Management Trainee Elles van Geest bij Achmea
"Meerdere rollen vervullen, zodat ik erachter kon komen wat het beste bij mij past"
Trainee Achmea Tarik Arslan
"Persoonlijk leiderschap tonen door authentiek te zijn"
Zoë Meijer - IT Management Trainee bij Achmea
''Als trainee pak je het allemaal mee!''

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Achmea

Giovanni Korsten achmea

Giovanni Korsten
recruiter

Laan van Malkenschoten 20
7333 NP Apeldoorn
Nederland

+31658897946
[email protected]
https://werkenbijachmea.nl/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden