Loading...

Bezig met laden...

Talentship ODV (Oudedagsvoorziening) bij Achmea

Traineeship
Diverse locaties
Bedrijf: Achmea
Sluit: 14-08-2024

Talentship ODV (Oudedagsvoorziening)

Talentship - HBO, WO - €3.087 - Finance - Meerdere locaties - 34 uur

Ben jij klaar om je stempel te drukken en Nederland te helpen, nu, straks en later een financieel onbezorgd leven te leiden? Dat kan met het Talentship Oudedagsvoorziening (ODV) bij Achmea, waarin je de kans krijgt je horizon verder te verbreden én jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen!

Wat kan ik verwachten van het Talentship?

Je gaat werken aan minimaal twee verschillende opdrachten van 6-9 maanden binnen een vakgebied dat aansluit bij jouw interesses. Of het nu gaat om processen finetunen voor maximale effectiviteit óf analyses maken voor vernieuwende beleggingsproducten; de mogelijkheden zijn eindeloos, afgestemd op jouw ambities en ontwikkelpunten.

Maar dat is niet alles. Naast professionele ontwikkeling, leggen we ook de focus op jouw persoonlijke groei. Het resultaat? Dé start van een succesvolle carrière! Wees niet bang, je staat er niet alleen voor: je begint jouw reis met enkele andere talenten, klaar om samen te leren en te groeien. Óók krijg je volop begeleiding van betrokken (senior) managers, je mentor, buddy en HR. Samen stellen we een ontwikkelpad op dat bij jou past.

Maar wat betekent ODV eigenlijk?

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen in Nederland te helpen een financieel onbezorgd leven te leiden. Nu, straks en later! Dat doen we door inzicht, advies en slimme oplossingen te bieden zodat onze klanten weloverwogen financiële keuzes kunnen maken. Bijvoorbeeld bij een nieuwe baan, een veranderende gezinssamenstelling, het kopen van een huis óf bij strategische beleggingen en pensioenvraagstukken. Welke situatie dan ook met jouw talent krijg je nu de kans om impact te maken in deze belangrijke klantreizen.

Dus, help jij ons mee om vanaf 1 september heel Nederland een financieel onbezorgd leven te bezorgen? We wachten op je in Amsterdam, Apeldoorn, Zeist en Tilburg! 

Hoe meld ik me aan?

Laat je CV achter en we nemen contact met je op!

Zijn we onder de indruk? Dan sturen we je een online assessment dat jouw cognitie en leervermogen meet. Als het assessment succesvol afgerond is, plannen we een eerste kennismakingsgesprek om je beter te leren kennen. Maak jij een verpletterende eerste indruk en wil jij ook nog steeds met ons in zee? Dan ontvang je een businesscase, waar je 24 uur de tijd voor hebt. Daarna kan je je voorbereiden op je laatste gesprek, waarna je hoort of je per 1 september mag starten als ODV Talent!

De afdeling

Binnen het Talentship biedt Achmea jou de mogelijkheid om een Talentship Programma te volgen binnen ODV op het gebied van Hypotheken & Financiële Diensten, Institutioneel Beleggen, Vastgoed of Pensioenen.

De bedrijfsonderdelen binnen ODV, die jou graag als nieuw talent ontvangen, zijn: Achmea Bank, Centraal Beheer, Achmea Pensioen Services, Achmea Pensioen & Leven, Achmea Real Estate of Achmea Investment Management. Je leert over het bedrijfsonderdeel, maar vooral over het verbeteren van processen en het analyseren en oplossen van vraagstukken. Elk bedrijfsonderdeel heeft zijn eigen vraagstukken en dynamiek, maar één ding staat centraal: de klant.

Mensen verschillen, gelukkig maar. Wij zijn er voor iedereen. Wij geloven erin dat diversiteit ons helpt om tot de beste oplossingen te komen. Elke dag werken we daarom aan een nog meer diverse en inclusieve omgeving, waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Samen werken we aan een gezonde, veilige en duurzame samenleving.

Jouw achtergrond

Heb je een hbo- of wo studie afgerond of ben je daar bijna klaar mee? Ben je geïnteresseerd in minimaal één van de volgende aandachtsgebieden: hypotheken, beleggen, sparen, vastgoed, data science, artificial intelligence óf duurzaamheid? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit Talentship ODV kan jouw springplank zijn naar groei en ontwikkeling.

Wat zoeken we verder in jou?

  • Je hebt het vermogen om snel nieuwe kennis en vaardigheden op te doen en deze effectief toe te passen. In onze snel veranderende wereld is dit een must.
  • Je bent vloeiend in de Nederlandse taal (in woord en geschrift).
  • Je overziet het grotere geheel, onderscheidt hoofd- van bijzaken en legt verbanden tussen verschillende soorten informatie.
  • Je durft vragen te stellen en dingen net even anders te doen.

Kijk eens rond in Apeldoon

Wat krijg je van ons

Als medewerker bij Achmea zet jij je elke dag in voor een gezonde, veilige én duurzame toekomst. En daar belonen we je graag voor! Natuurlijk krijg je bij ons een goed salaris, een mooie pensioenregeling mét lage eigen bijdrage (3,25%), 136 verlofuren (op basis van 34 uur per week) én korting op onze verzekeringen. Maar er is meer!

  • Een 34-urige werkweek is bij Achmea de standaard! Je werkt dan bijvoorbeeld 4 dagen van 8,5 uur. Zo heb je nóg meer tijd voor vrijwilligerswerk, een goed boek, mantelzorg óf jouw favoriete sport!   
  • Onder de noemer All You Can Learn volg je onbeperkt opleidingen, cursussen en trainingen. Achmea betaalt en toestemming van je leidinggevende is niet nodig.  Ook vallen hieronder het Meeting of Minds traject, een mentor, buddy en betrokken collega's; 
  • €2500 Klimaatbudget om je huis te verduurzamen, duurzaam witgoed te kopen óf een elektrische fiets aan te schaffen. Dit bedrag is bedoeld voor producten en diensten die een bijdrage leveren aan verduurzaming en dus de verbetering van het milieu. 
  • Gezond werken vinden we belangrijk, dus zorgen we ook dat dit kan met een berg healthy initiatieven!   
  • Je ontvangt maandelijks een persoonlijk keuzebudget, opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf op welk moment je dit budget laat uitbetalen, je het gebruikt voor verlofsparen of dat je er vakantie-uren van koopt.  

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Binnen 5 werkdagen reactie
Of er een volgende stap wordt gezet (en zo ja, welke), weet jij al binnen 5 werkdagen.

Het 1e gesprek
Tijdens onze 1e ontmoeting maken we kennis en bespreken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Een assessment
Nieuwsgierig als we zijn, willen wij meteen van alles van je weten. Via je device thuis vul je een online assessment in.

Het 2e gesprek
In een 2e gesprek zetten we de puntjes op de i en beantwoorden we de laatste vragen. Zo weten we beiden waar we aan beginnen.

Arbeidsovereenkomst
Allebei even enthousiast!? Samen met jouw toekomstige manager zet je alle afspraken over het werken bij Achmea op een rij.

 

Medewerkers aan het woord
maxime-vd-berg-digital-marketing-talentship
Opdracht Digital Marketing Talentship
Achmea IT Management Trainee Lisanne Swager
"De frisse blik van een trainee wordt gewaardeerd!"
Management Trainee Elles van Geest bij Achmea
"Meerdere rollen vervullen, zodat ik erachter kon komen wat het beste bij mij past"
Trainee Achmea Tarik Arslan
"Persoonlijk leiderschap tonen door authentiek te zijn"
Zoë Meijer - IT Management Trainee bij Achmea
''Als trainee pak je het allemaal mee!''

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Achmea

Elmira van der Schee
Recruiter

Standplaats afhankelijk
0000AA Diverse locaties
Nederland

[email protected]
https://werkenbijachmea.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden