Loading...

Bezig met laden...

Financieel Management Traineeship bij Achmea

Traineeship
Diverse locaties
Bedrijf: Achmea
Sluit: 30-04-2023

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Traineeship

Schiedam
Bedrijf: DSW Zorgverzekeraar
Bekijk deze vacature
Traineeship

Strategisch Trainee Team Alkmaar

Alkmaar
Bedrijf: Gemeente Alkmaar
Bekijk deze vacature

Achmea Financieel Management Traineeship

Innoveren met maatschappelijke impact bij een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Achmea barst van de financiële data waar jij mee mag werken. Bij Achmea spreken we vaker over miljarden dan over miljoenen. Dat geeft meteen de impact weer van de financiële tak binnen Achmea. In het Financieel Management Traineeship leer je de feiten achter de cijfers kennen, bouw je een mooi intern netwerk op en vertaal je inzichten uit onze data naar concrete financiële adviezen. Deze adviezen bereiken de top van onze organisatie. Je duikt meteen in onze financiële processen en maakt kennis met verschillende afdelingen. 
Eén ding is zeker: jij gaat jezelf ontplooien tot één van de belangrijkste schakels binnen de financiële kolom van Achmea! 

Wat ga je precies doen in het Financieel Management Traineeship? 

 • Je gaat werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, dat doe je door een intensief (extern) persoonlijk leiderschapsprogramma Meeting of Minds dat je samen met andere trainees volgt; 
 • Je werkt aan vier verschillende opdrachten binnen Achmea. We hebben vestigingen verdeeld over het land: Amsterdam, Apeldoorn, Zeist, Leiden, Leeuwarden en / of Tilburg. Je standplaats is afhankelijk van je opdracht;
 • Je finance-kennis ontwikkelen door maandelijkse inhoudelijke themasessies; 
 • Je wordt gedurende je hele Traineeship begeleid door een mentor (senior collega of directeur), coördinator, opdrachtbegeleider en een (oud-)trainee, zodat er altijd iemand is bij wie jij terecht kan.  

Jouw afdeling

Waar je tijdens het Financieel Management Traineeship aan de slag gaat bepaal je, na het eerste half jaar, helemaal zelf. Liggen je ambities bij control of bij kapitaal- en waardemanagement? Of zie jij jezelf eerder onder de vlag van vermogensbeer of Achmea Bank werken? Wil je nog meer weten van Solvency II en IFRS 17? Jij richt het Traineeship in zoals jij dat wil. De keuze is aan jou en opties in overvloed! 

Wat jou uniek maakt als Financieel Management Trainee

 • Je hebt wo werk- en denkniveau en hebt een financiële studie afgerond; 
 • Je overziet het grotere geheel, onderscheidt hoofd- van bijzaken en legt verbanden tussen verschillende soorten informatie; 
 • Je neemt verantwoordelijkheid en communiceert over jouw verwachtingen. Op die manier zorg je ervoor dat er actie ondernomen wordt en beloftes worden waargemaakt; 
 • Jij neemt de lead in jouw ontwikkeling. Je reflecteert op je eigen gedrag en neemt feedback serieus. Zo werk je aan jouw gedrag, vaardigheden en competenties om doelen te bereiken; 
 • Jij durft dingen net iets anders te doen en ziet nieuwe mogelijkheden. Je vormt een persoonlijke visie op zaken die een maatschappelijke impact hebben en uit deze ook wanneer deze niet door anderen wordt gedeeld; 
 • Je kunt overtuigend advies geven, je toont begrip voor bezwaren en bent in staat anderen in beweging te brengen. 

Kijk eens rond in Apeldoon

Wat wij bieden

Als Hartloper bij Achmea zet jij je elke dag in voor een gezonde, veilige én duurzame toekomst. En daar belonen we je graag voor! Natuurlijk krijg je bij ons een goed salaris, een mooie pensioenregeling mét lage eigen bijdrage (3,25%), 136 verlofuren (op basis van 34 uur per week) én korting op onze verzekeringen (ka-ching!). Maar er is meer:   

 • Een 34-urige werkweek is bij Achmea de standaard! Je werkt dan bijvoorbeeld 4 dagen van 8,5 uur. Zo heb je nóg meer tijd voor vrijwilligerswerk, een goed boek, mantelzorg óf jouw favoriete sport!   
 • Onder de noemer All You Can Learn volg je onbeperkt opleidingen, cursussen en trainingen. Achmea betaalt en toestemming van je leidinggevende is niet nodig.  Ook vallen hieronder het Meeting of Minds traject, een mentor, buddy en betrokken collega's; 
 • Een eerste klas business card voor het openbaar vervoer & goede kilometervergoeding; 
 • Vanaf 2023 krijg je €2500 Klimaatbudget (bij een fulltime dienstverband) bijvoorbeeld om je huis te verduurzamen, duurzaam witgoed te kopen óf een elektrische fiets aan te schaffen. Dit bedrag is bedoeld voor producten en diensten die een bijdrage leveren aan verduurzaming en dus de verbetering van het milieu. Je schaft deze producten en diensten aan via onze klimaatwinkel;
 • Gezond werken vinden we belangrijk, dus zorgen we ook dat dit kan met een berg healthy initiatieven! 
 • Je ontvangt maandelijks een persoonlijk keuzebudget, opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf op welk moment je dit budget laat uitbetalen, je het gebruikt voor verlofsparen of dat je er vakantie-uren van koopt.  

Mensen verschillen, gelukkig maar. Wij geloven erin dat diversiteit ons helpt om tot de beste oplossingen te komen. Elke dag werken we daarom aan een nog meer diverse en inclusieve omgeving, waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Samen werken we aan een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving. 

Hoe meld ik me aan?

Wil jij vlieguren maken binnen Achmea én wil jij verzekerd zijn van een plekje in het Traineeship? Solliciteer dan nu voor de start van september 2023! We beseffen ons dat de startdatum nog wat maanden op zich laat wachten. Het is daarom mogelijk om een tijdelijke opdracht bij ons uit te voeren tot aan september.

 • Solliciteren doe je via de Achmea Talent Pitch. Deze bestaat uit verschillende onderdelen: een capaciteitentest, persoonlijkheidsvragen en enkele vragen waaronder motivatievragen. Wil je de vragen van de capaciteitentest oefenen? Dat kan hier.  
 • Heb je de Talent Pitch goed gemaakt? Dan nodigen we je uit om een learning agility scan te maken. Deze scan meet jouw leervermogen. 
 • Past de uitkomst van de scan bij de gevraagde ontwikkeling tijdens het Traineeship? Dan vinden wij het leuk om je nog beter te leren kennen tijdens een gesprek.  
 • Als we beiden een match ervaren, vragen we je om de Business Case te maken en nodigen we je uit voor het tweede gesprek.
 • Tijdens het tweede gesprek bespreken we de gemaakte case én nog heel veel meer.
 • Zijn we een match? Dan begint jouw Traineeship op 1 september 2023! 

Vragen? Meld je aan voor één van onze vragenuurtjes!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Achmea Talent Pitch
Wij zijn benieuwd naar jou! Je doet een capaciteitentest en geeft antwoord op persoonlijkheids- en motivatievragen.

Je hoort binnen 5 werkdagen van ons!
Zijn wij onder de indruk van jouw Talent Pitch? Dan hoor je binnen 5 werkdagen of je door mag naar de Learning Agility Scan

Learning Agility Scan
Wij zijn benieuwd naar jouw leervermogen! Deze test vertelt ons hoe jij het gemakkelijkste leert.

Eerste kennismakingsgesprek
Wie zijn wij? En waarom kies jij voor Achmea en ons trainee- / talentship. Dat bespreken we tijdens dit gesprek.

Business Case maken
Een verpletterende indruk gemaakt tijdens het eerste gesprek én wil jij ook nog met ons in zee? Dan sturen we jou een business case toe!

Tweede kennismakingsgesprek
Tijdens het tweede gesprek bespreken we de gemaakte case én nog heel veel meer!

Overeenkomst
Allebei overtuigd? Je ontvangt zo snel mogelijk na het tweede gesprek jouw arbeidsovereenkomst.

 

Vergelijkbare vacatures

Traineeship

Management Traineeship Supply Chain of IT

De Kwakel
Bedrijf: FM Group
Bekijk deze vacature
Traineeship

Traineeship Adviseur Onderwijsprocessen

Deventer
Bedrijf: Omix
Bekijk deze vacature
Medewerkers aan het woord
maxime-vd-berg-digital-marketing-talentship
Opdracht Digital Marketing Talentship
Achmea IT Management Trainee Lisanne Swager
"De frisse blik van een trainee wordt gewaardeerd!"
Management Trainee Elles van Geest bij Achmea
"Meerdere rollen vervullen, zodat ik erachter kon komen wat het beste bij mij past"
Trainee Achmea Tarik Arslan
"Persoonlijk leiderschap tonen door authentiek te zijn"
Zoë Meijer - IT Management Trainee bij Achmea
''Als trainee pak je het allemaal mee!''

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Achmea

Milena Pesquera
recruiter

Standplaats afhankelijk
0000AA Diverse locaties
Nederland

+31613500219
[email protected]
https://werkenbijachmea.nl/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden