Loading...

Bezig met laden...

Digital Marketing Talentship bij Achmea

Traineeship
Diverse locaties
Bedrijf: Achmea
Sluit: 17-11-2019

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Digital Marketing Talentship

Ben jij een talent in digital marketing, wil jij werken voor grote Nederlandse merken (Centraal Beheer, Zilveren Kruis, Interpolis, FBTO) maar ook ervaring opdoen binnen start up omgevingen (Homies, Lab55)? Zorg dan dat jij de toekomst een stap voor bent en word Digital Marketing Talent bij Achmea.
In 18 maanden doe je op drie verschillende plekken ervaring op en werk je tegelijkertijd aan jouw vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Samen met de andere talenten werk je cases uit, word je ondersteund met externe opleidingen, ga je naar de vetste marketing gerelateerde events en krijg je begeleiding van jouw persoonlijke ‘digital buddy’ binnen Achmea.
Elke zes maanden ga jij naar een andere plek binnen onze organisatie. Zo kun je jezelf verdiepen in bijvoorbeeld digital marketing, paid advertising, growth hacking, content marketing, SEO, SEA, social media, campagne management, customer journeys en nog veel meer digital onderwerpen, zoals:

 • Digitale content strategie ontwikkelen voor Centraal Beheer;
 • Nieuwe slimme oplossingen in de markt zetten, zoals de Klushulp en Woning Onderhoud van Centraal Beheer;
 • Werken aan de nieuwe Interpolis app;
 • Conversational design maken voor verschillende online kanalen van FBTO;
 • Uitbouwen content marketing strategie van Zilveren Kruis.

Het Talentship start op 1 maart 2020. Vind jij dat jij een plek in het Talentship verdient? Stuur ons dan uiterlijk 17 november jouw originele sollicitatie en maak kans op 1 van de 6 plekken! Wil je meer te weten te komen over de vacature neem dan contact op met Sylvia Wools (recruiter) via 06 137 21 102 of stuur een mail naar: sylvia.wools@achmea.nl

Jouw afdeling

Tijdens jouw talentship werk je op digital marketing afdelingen bij verschillende Achmea merken, waar multidisciplinaire teams dagelijks bezig zijn met het realiseren van uitdagende digital doelstellingen.

Wat jou uniek maakt als Digital Marketing Talent

Jij geeft zelf sturing aan jouw talentship en bepaalt je eigen koers. Dit doe je met lef, initiatief en eigen ideeën. Je werkt op plekken waar continue verandering centraal staat, hierin is het belangrijk dat jij jezelf snel thuis voelt.

Ook heb jij:

 • Een afgeronde hbo of wo opleiding, bij voorkeur richting Digital Marketing of je hebt een stage, of minor of afstudeeronderzoek richting digital marketing gedaan;
 • Je hebt 0-2 jaar ervaring binnen digital marketing en een sterke motivatie voor het volgen van ons talentship;
 • De drive om jezelf te blijven ontwikkelen. Met jouw leergierigheid pik jij nieuwe kennis en vaardigheden snel op.

Wat wij bieden

Jij komt te werken bij de favoriete werkgever in verzekeringsland. Dat merk je aan de ongedwongen sfeer. De ruimte die je krijgt om te sparren met collega’s. De wil om te winnen en altijd de beste te zijn. Daarnaast krijg je op basis van een 36-urige werkweek:

 • Een bruto maandsalaris tussen €2650 en €2900. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
 • Opleidingen, trainingen en evenementen op kosten van Achmea, zodat jij jezelf verder ontwikkelt als digital marketeer;
 • Een vooruitstrevende werkgever met ijzersterke merken: Centraal Beheer, FBTO, Interpolis en Zilveren Kruis;
 • Je krijgt een reiskostenvergoeding en korting op onze schade- en zorgverzekeringen;
 • Mogelijkheden om tijd- en plaats onafhankelijk te werken.

Kijk eens rond in Apeldoorn

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Achmea

Sylvia Wools
Recruiter

Laan van Malkenschoten 20
7333 NP Diverse locaties

+31613721102
sylvia.wools@achmea.nl
https://werkenbijachmea.nl/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden