Loading...

Bezig met laden...

Data Talentship bij Achmea

Traineeship
Apeldoorn, Leeuwarden, Tilburg
Bedrijf: Achmea
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Achmea Data Talentship

Zit Data bij jou in Hart en Ziel? Bij ons wel! Als grootste verzekeringsmaatschappij van Nederland zijn we altijd in ontwikkeling en voorop in de strijd om technologie voor ons én onze klanten te laten werken. Dit kunnen we o.a. waarmaken door onze enorme hoeveelheid aan data. Dit vraagt alleen wel om échte talenten die met hart, ziel én data werken aan innovatieve, veilige en duurzame data-oplossingen. Ben jij ons volgende Data Talent in ontwikkeling?

Wat ga je doen?

Als Data Talent binnen Achmea werk je gedurende jouw Talentship aan drie verschillende opdrachten in Data Consultancy, Data Engineering en / of Data Science, waarmee je voor grote merken (Centraal Beheer, Zilveren Kruis), 10 miljoen Nederlandse klanten, ontelbare projecten én jezelf het verschil kunt maken. Je maakt kennis met de wereld van data en wordt opgeleid tot een breed inzetbaar, of gespecialiseerd data vakspecialist met ervaring in uiteenlopende data gerelateerde vraagstukken.

Het Talentship op een rijtje:

 • Je werkt aan drie opdrachten in twee jaar tijd binnen verschillende business onderdelen. Het eerste jaar staat in het teken van Data Consultancy. Het tweede jaar bestaat uit twee opdrachten van elk zes maanden. Je mag in dit jaar kiezen tussen opdrachten in Data Engineering en / of Data Science;
 • Je krijgt een kickstart in vakinhoudelijke vaardigheden door de opleiding – Analytical Academy Fundamentals (AAF) te volgen, die alle algemene vaardigheden en specifieke vaardigheden omvat voor alle drie de functies; 
 • Je doorloopt het traject samen: je wordt vergezeld door andere Data Talents, een buddy en hebt verschillende vakspecialisten als collega’s.

En daarna? Daarna is het aan jou: na 2 jaar ben jij klaar voor een volgende stap binnen Achmea!

Jouw afdeling: Data Analytics

Het eerste jaar doe je een Data Consultancy opdracht bij een van de Data afdelingen van de Achmea merken, waar multidisciplinaire teams dagelijks bezig zijn met het realiseren van uitdagende doelstellingen. Het tweede jaar is geheel aan jou! Wij kunnen je hierin ondersteunen en samen kijken naar welke afdeling en welke rol het beste bij jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie passen. De locatie kan per opdracht wisselen tussen Apeldoorn, Leiden, Leeuwarden of Tilburg.

Wat jou uniek maakt als Data Talent

 • Je hebt een kwantitatieve wo opleiding afgerond en beschikt over wo werk- en denkniveau. Daarnaast heb je affiniteit met en kennis over data door bijvoorbeeld learnings, opleiding, stage of projecten;
 • Je hebt ervaring met Python;
 • Je bent vloeiend in de Nederlandse taal (woord en geschrift);
 • Je overziet het grotere geheel. Je onderscheidt hoofd- en bijzaken en legt verbanden tussen verschillende soorten informatie en processen;
 • Jij durft dingen net iets anders te doen en ziet nieuwe mogelijkheden. Je vormt een persoonlijke visie op zaken die een maatschappelijke impact hebben en uit deze ook wanneer deze niet door anderen wordt gedeeld;
 • Je vindt het leuk om in gesprek te zijn over technische data oplossingen: wat zijn de wensen en waar zit de toegevoegde waarde in het data product? Jij kan het vragen én uitleggen;
 • Je neemt de verantwoordelijkheid over jouw ontwikkeling. Je reflecteert op je eigen handelen en neemt feedback serieus. Je onderneemt acties om jouw gedrag, vaardigheden en competenties te ontwikkelen.

Mensen verschillen, gelukkig maar. Wij geloven erin dat diversiteit ons helpt om tot de beste oplossingen te komen. Elke dag werken we daarom aan een nog meer diverse en inclusieve omgeving, waarin iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Samen werken we aan een gezonde, veilige en toekomstbestendige samenleving.

Als Hartloper bij Achmea zet jij je elke dag in voor een gezonde, veilige én duurzame toekomst. En daar belonen we je graag voor! Natuurlijk krijg je bij ons een goed salaris van €3.000,-, een mooie pensioenregeling mét lage eigen bijdrage (3,25%), 136 verlofuren (op basis van 34 uur per week) én korting op onze verzekeringen.Én nog veel meer!

Kijk eens rond in Apeldoorn

Wat wij bieden

Als Hartloper bij Achmea zet jij je elke dag in voor een gezonde, veilige én duurzame toekomst. En daar belonen we je graag voor! Natuurlijk krijg je bij ons een goed salaris van €3.000,-, een mooie pensioenregeling mét lage eigen bijdrage (3,25%), 136 verlofuren (op basis van 34 uur per week) én korting op onze verzekeringen. Maar er is meer:

 • Een 34-urige werkweek is bij Achmea de standaard! Je werkt dan bijvoorbeeld 4 dagen van 8,5 uur. Zo heb je nóg meer tijd voor vrijwilligerswerk, een goed boek, mantelzorg of jouw favoriete sport;
 • Onder de noemer All You Can Learn volg je opleidingen, cursussen en trainingen. De wereld van leren en ontwikkelen ligt bij ons aan je voeten;
 • Vanaf 2023 krijg je €2500,- Klimaatbudget (bij een fulltime dienstverband) bijvoorbeeld om je huis te verduurzamen, duurzaam witgoed te kopen óf een elektrische fiets aan te schaffen. Dit bedrag is bedoeld voor producten en diensten die een bijdrage leveren aan verduurzaming en dus de verbetering van het milieu. Je schaft deze producten en diensten aan via onze klimaatwinkel;
 • Gezond werken vinden we belangrijk, dus zorgen we ook dat dit kan met een berg healthy initiatieven;
 • Je ontvangt maandelijks een persoonlijk keuzebudget, opgebouwd uit 8% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en 3,85% bovenwettelijk verlof. Je kiest zelf op welk moment je dit budget laat uitbetalen, je het gebruikt voor verlofsparen of dat je er vakantie-uren van koopt. 
 • Zijn wij na 2 jaar nog steeds een match? Dan wacht er een functie binnen Achmea op jou!

Hoe kan ik me aanmelden?

 • Voor deze vacature vragen wij geen motivatiebrief. Je solliciteert middels je cv en het beantwoorden van enkele vragen in het sollicitatieformulier.
 • Behoor je tot de eerste selectie, dan nodigen we je uit voor de cognitieve capaciteiten en Learning Agility test. De laatste test meet jouw leervermogen.
 • Past de uitkomst van de test bij het gevraagde niveau en de gevraagde ontwikkeling voor het Talentship? Dan leren we je graag nog beter kennen tijdens een kennismakingsgesprek.
 • Als we tijdens dit gesprek beiden een match ervaren, vragen we je om een Business Case te maken en nodigen we je uit voor een tweede en laatste gesprek.
 • Tijdens dit gesprek bespreken we de gemaakte case én nog een heleboel meer.
 • Zijn we een match? Dan begint jouw Talentship!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Binnen 5 dagen reactie
Of er een volgende stap wordt gezet (en zo ja, welke), weet jij al binnen 5 werkdagen.

Het 1e gesprek
Tijdens onze 1e ontmoeting maken we kennis en bespreken we wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Een assessment
Nieuwsgierig als we zijn, willen wij meteen van alles van je weten. Via je device thuis vul je een online assessment in.

Het 2e gesprek
In een 2e gesprek zetten we de puntjes op de i en beantwoorden we de laatste vragen. Zo weten we beiden waar we aan beginnen.

Arbeidsovereenkomst
Allebei even enthousiast!? Samen met jouw toekomstige manager zet je alle afspraken over het werken bij Achmea op een rij.

Medewerkers aan het woord
maxime-vd-berg-digital-marketing-talentship
Opdracht Digital Marketing Talentship
Achmea IT Management Trainee Lisanne Swager
"De frisse blik van een trainee wordt gewaardeerd!"
Management Trainee Elles van Geest bij Achmea
"Meerdere rollen vervullen, zodat ik erachter kon komen wat het beste bij mij past"
Trainee Achmea Tarik Arslan
"Persoonlijk leiderschap tonen door authentiek te zijn"
Zoë Meijer - IT Management Trainee bij Achmea
''Als trainee pak je het allemaal mee!''

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

Achmea

Valentina Zegarac
recruiter

Standplaats Afhankelijk
0000AA Apeldoorn, Leeuwarden, Tilburg
Nederland

+31683273663
[email protected]
https://werkenbijachmea.nl/
Stuur een WhatsApp bericht

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden