Loading...

Bezig met laden...

Private Banking Commercial Talent Programme - Junior Private Banker bij ABN AMRO

Traineeship
Amsterdam
Bedrijf: ABN AMRO
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Het is via deze pagina momenteel helaas niet mogelijk is om te reageren op de vacature. Op de hoogte blijven van de nieuwste carrierekansen? Meld je dan aan voor onze Jobagent-service! Bekijk hier de vacatures waarop je nu kunt solliciteren.

Private Banking Talent Programme - Junior Banker

In het kort

Hou jij veranderende marktontwikkelingen in de gaten en weet je die te vertalen naar commerciële (duurzame) kansen? En wil jij een vliegende carrièrestart maken met veel verantwoordelijkheid en een beproefd persoonlijk ontwikkelingsprogramma? Bij de meest toonaangevende Private Bank van Nederland bouwen we aan relaties die lang meegaan. Die relevant en verantwoord zijn. Nu en in de toekomst. Wij willen de bank zijn die voorop loopt. Doe je mee?

Je werk

Als Junior Private Banker bij ABN AMRO Private Banking ben je samen met jouw team hét gezicht van ABN AMRO MeesPierson. Je klanten zijn vermogende particulieren en jij zorgt ervoor dat je belangrijke gebeurtenissen in het leven van de klant in kaart brengt en kansen signaleert.

Als Junior Private Banker ben jij de spin in het web voor de klant en de interne organisatie. Je krijgt meteen verantwoordelijkheid en voert zelfstandig taken uit binnen het Client Service Team van de klant. Denk hierbij aan het onderhouden van de relatie met (potentiële) klanten, het voeren van de strategische dialoog en het adviseren over financiële producten die goed passen bij de klantbehoefte én bij de duurzame koers van de bank. Want bij ABN AMRO hebben we een duidelijke purpose: Banking for better, for generations to come. Jij en je nieuwe collega's proberen dan ook graag gezamenlijk nieuwe werkwijzen uit.

Als Private Banker interesseer je je voor wat er in de wereld gebeurt en welke invloed dat heeft op onze klanten en op de bank. Het is belangrijk dat je begrijpt wat onze klanten bezighoudt en dat je graag het gesprek aangaat over hoe zij de transitie kunnen maken naar een duurzamere maatschappij.

Werkomgeving

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat iedereen binnen ABN AMRO zijn of haar kwaliteiten kan ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin alle collega’s zich betrokken en gewaardeerd voelen.

ABN AMRO MeesPierson is ingedeeld in geografische regio’s en een aantal speciale klantsegmenten – deze laatste hebben een landelijke en soms zelfs internationale dekking waarbij je werkt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam. In de regio zijn we werkzaam in een lokaal marktgebied.

Je zorgt ervoor dat je zichtbaar en benaderbaar bent voor onze klanten en collega’s. Je bent actief betrokken bij klanten en gaat regelmatig bij ze langs en spreekt ze telefonische en via  beeldbankieren. Je team bestaat uit mannen en vrouwen met verschillende functies waaronder Private Bankers, Beleggingsadviseurs en Assistenten. Je werkt samen met Financieringsspecialisten, Wealth Structuring en andere specialisten. Dit alles om onze klanten op de best mogelijke manier te servicen.

Je profiel

Onze ideale kandidate of kandidaat voelt snel aan wat de vraag van de klant is en hoe de bank hier iets in kan betekenen en is in staat zich aan te passen aan veranderingen en deze in haar of zijn voordeel te gebruiken. Zij of hij heeft een visie op de markt en financiële instrumenten - zoals aandelen, obligaties, opties en alternatieve beleggingen - zijn bekend terrein.

Je profiel:

 1. Een recent afgeronde hbo- of wo-opleiding en maximaal 2 jaar werkervaring
 2. Affiniteit met fiscale vraagstukken en beleggen
 3. Oprechte interesse in actuele economische ontwikkelingen
 4. Affiniteit met duurzaamheid
 5. Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wij bieden

Tijdens het Private Banking Talent Programme ontdek je in 18 maanden wat werken bij de bank jou kan bieden. Je werkt actief aan het vergroten van je kennis en volgt een opleidingsprogramma. Via  go-and-see-dagen bij verschillende onderdelen binnen de bank bouw je binnen no-time een netwerk op en leer je de bank nog beter kennen. Ook werk je intensief aan je persoonlijke ontwikkeling tijdens het Boost Your Growth programma. Zo ontdek je hoe jouw talent het best tot z’n recht komt. Je manager, naaste collega’s en een mentor zorgen daarbij voor intensieve begeleiding. Na 18 maanden ben jij klaar om als volwaardig banker aan de slag te gaan!

Ons aanbod:

 • Wij bieden je veel ruimte om te groeien en de vrijheid om het beste uit jezelf te halen
 • Af en toe thuiswerken? In overleg zijn er mogelijkheden. We bieden goede faciliteiten voor flexibel werken vanuit huis.
 • Wij helpen je om fit & vitaal te blijven
 • Een marktconform salaris
 • Een aanvullend benefit budget van 11%, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt kopen
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1.000 per jaar
 • Een OV-jaarabonnement en een goede pensioenregeling

Interesse?

Dan horen we graag van je! Voor meer informatie kun je mailen naar werkenbij@nl.abnamro.com.

Zo ziet de selectieprocedure eruit:

Stap 1: CV en motivatiebrief
Je hoort uiterlijk 2 weken na jouw sollicitatie of je wordt uitgenodigd voor de volgende ronde: het online assessment.

Stap 2: Online Assessment
De volgende stap is het maken van een online assessment. Vervolgens hoor je van ons of je door bent naar de volgende ronde.

Stap 3: Interview
Heb je het online assessment positief afgerond? Dan nodigen we je uit voor de laatste ronde:  een gesprek met een leidinggevende uit de business. Afhankelijk van de status van de Coronamaatregelen op dat moment voer je dit sollicitatiegesprek op kantoor of via videoconferencing.

Stap 4: Start van het programma op 1 september 2021
Heb je het contract op zak? Dan zien we je tijdens de Kick Off van het Private Banking Talent Program op 1 september 2021. Als je je eerder kwalificeert voor het programma kun je eerder dan 1 september starten met je baan.

Gelijke kansen voor iedereen
Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega’s binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Disclaimer externe recruitmentbureaus
Externe recruitmentbureaus dienen een overeenkomst met ABN AMRO BANK N.V. te hebben getekend , uitgegeven door een Talent Acquisition Specialist, om CV’s te mogen indienen. Daarbij mag alleen een CV worden ingediend wanneer het bureau is uitgenodigd door een Talent Acquisition Specialist om mee te zoeken naar geschikte kandidaten. Alle ongevraagde CV’s die buiten deze voorwaarden worden aangeboden zullen als eigendom van ABN AMRO BANK N.V. worden beschouwd. ABN AMRO BANK N.V. is hierbij geen plaatsingskosten verschuldigd.

Locatie:  Den Bosch, Breda, Arnhem, Nijm, Noord-Brabant, NL

Medewerkers aan het woord
Boy Masius
Ik denk mee over de toekomst van de bank
Stephan van Wensen
Financieel-strategisch advies voor bedrijven van formaat

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ABN AMRO

Human Resources

Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam

werkenbij@nl.abnamro.com
https://www.abnamro.com/nl/carriere

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden