1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij ABN AMRO

ABN AMRO

Reinventing the world of banking together

Werken bij ABN AMRO

De financiële wereld is nog nooit zo in beweging geweest als nu! Dit is het moment om jouw talenten met onze krachten te bundelen en zo gezamenlijk bankieren sneller, eenvoudiger en slimmer te maken. Technologie evolueert razend snel en de kracht van innovatie heeft veel invloed op het financiële systeem. We hebben jouw kennis en kunde nodig om onze bank toekomstbestendig te maken. Wat je interesses of achtergrond ook zijn, we dagen je uit om de toekomst te innoveren met jouw creativiteit. We bieden een werkomgeving vol ondernemerschap en vrijheid om jezelf te ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Starten bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet

Als je in het diepe wordt gegooid, leer je het meest. Daarom ga je als starter bij ABN AMRO meteen de werkvloer op. Afhankelijk van je functie zit je vanaf dag één aan tafel met (interne) klanten die jouw advies nodig hebben, help je bij de massale migratie van data naar de Cloud, bedenk je bij een vraag van de business welke (IT) oplossingen mogelijk zouden zijn of vragen we je om dezelfde kwaliteit in te kopen tegen minder kosten. Starten bij ABN AMRO betekent nog beter worden in wat je doet.

Hoe ga jij beginnen?

Heb je je diploma op zak en ben je klaar om aan de slag te gaan? Bekijk dan hier onze talentprogramma's en afstudeerfuncties. Studeer je nog steeds en wil je de theorie in praktijk brengen? Bekijk hier ons stage overzicht.

Be Your Best

Wanneer je de arbeidsmarkt gaat verkennen, wil je je zelfverzekerd voelen. Op de Be Your Best community vind je interessante artikelen om jouw carrière een vliegende start te geven. Met deze kennis in het achterhoofd ben jij er straks helemaal klaar voor om de arbeidsmarkt te betreden.

Volg ons op LinkedIn     

Vragen? Mail ons naar [email protected]

Werken bij ABN AMRO

Contact

ABN AMRO

Afdeling Recruitment

Gustav Mahlerlaan 10
1082 PP Amsterdam
Nederland

[email protected]

www.werkenbijabnamro.nl

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden