1. Home
  2. Bedrijfspresentaties
  3. Werken bij ABN AMRO

ABN AMRO

Reinventing the world of banking together

Werken bij ABN AMRO

Reinventing the world of banking together

De financiële wereld is nog nooit zo uitdagend geweest als nu! Dit is het juiste moment om onze krachten te bundelen en bankieren sneller, eenvoudiger en slimmer te maken. Technologie evolueert snel en de kracht van innovatie is bijna overal zichtbaar binnen ABN AMRO. Blockchain, Internet of Things, Artificial Intelligence, Design Thinking, Cybersecurity, Chatbots en de Circulaire Economie hebben invloed op het financiële systeem en we hebben jouw talenten nodig om onze bank toekomstbestendig te maken.

Wij willen een positieve impact maken en willen een bank zijn die bijdraagt aan een betere wereld. Bij alles wat we doen, denken we eerst aan de gevolgen voor onze mensen, onze klanten, de maatschappij en onze planeet. Door altijd kritische vragen te stellen aan onszelf en mee te veranderen met de maatschappij, proberen wij onze talenten te benutten om de wereld te verbeteren. We richten ons op de toekomst! 'Banking for better, for generations to come’, wat is jouw bijdrage?

Een creatieve en dynamische werkomgeving

Wat je interesses of achtergrond ook zijn, wij dagen je uit om jouw creativiteit en drive voor innovatie te gebruiken om impact te hebben op onze toekomst. We bieden een werkomgeving waar een ondernemende houding van onze collega’s belangrijk is en waar jij de vrijheid hebt om je eigen weg te banen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. We willen dat jij je verantwoordelijk voelt voor je eigen werk, omdat je graag een belangrijke bijdrage levert!

Aan jou de keus, wat is jouw toekomst bij de bank?

Je bent klaar met je studie en je wil gelijk een vliegende start maken?, kijk dan bij onze Talent Programmes en startersfuncties. Ben je nog steeds aan het studeren, maar wil je de theorie graag in de praktijk brengen? Word dan stagiair bij ABN!

Ontwikkel je via onze Talent Programme's

Corporate Banking Talent Programme

Ons Corporate Banking Talent Programme begint met een vijfweekse crash course gegeven door Nyenrode University, waarin je het bankvak, onze organisatie én jezelf beter leert kennen. Daarna stroom je door naar je specialisatie, waar je het vak leert op de plek waar het gebeurt: de werkvloer. Je doet in ieder geval meerdere opdrachten en rotaties binnen en buiten je startrichting. Sparren over je opdrachten of toekomstplannen kan altijd, met het team van begeleiders dat het hele programma voor je klaarstaat.

Hoe jouw Corporate Banking Graduate Programme er precies uit gaat zien en hoe lang je ermee bezig bent, hangt af van de richting die je kiest. Er zijn vijf richtingen:

  • Corporate Finance
  • Structured Finance
  • Global Sector
  • Global Markets
  • Real Estate Clients

Meld je nu aan voor ons Corporate Banking Talent Programme.

Data Science Talent Programme

Het wordt gezien als het nieuwe goud voor de komende decennia: data! Hoewel het van cruciaal belang is om data te verzamelen, komt de echte impact voort uit het analyseren van de data die we verzamelen. Met geavanceerde data-analyse optimaliseren en maximaliseren we onze commerciële inzichten, verbeteren we onze customer journey en kunnen we onze strategische beslissingen beter  onderbouwen. ABN AMRO wordt steeds meer een datagedreven organisatie. En dat willen wij ook blijven.

Door te starten in ons Data Science Talent Programme zet jij de eerste stap om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen tot Data Scientist! We leiden je op tot de Data Scientist die er nu, morgen en overmorgen toe doet

Meld je nu aan voor ons Data Science Talent Programme.

Ben je er klaar voor?

Ontdek meer op http://werkenbijabnamro.com en https://thenextweb.com/worldofbanking/

Van student naar de ideale kandidaat!

Wil je inzicht krijgen in je talenten en praktische tips & tricks die jou helpen je voor te bereiden op je toekomstige carrière? De Be Your Best Community wil een brug slaan tussen jouw opleiding en de arbeidsmarkt. Bekijk de Be Your Best Community en bereid je voor op je stage, eerste baan of eerste evaluatie!