Loading...

Bezig met laden...

Commercial Banking Talent Programme - Jr Relatiemanager Retail bij ABN AMRO

Traineeship
Eindhoven
Bedrijf: ABN AMRO
Sluit: Geen sluitingsdatum (doorlopend)

Commercial Banking Talent Programme - Jr relatiemanager Retail (m/v)

In het kort

Heb jij de juiste commerciële instelling waarmee je op zoek gaat naar oplossingen om de verwachtingen van onze klanten snel in kaart kan brengen en zelfs te overtreffen? En wil jij een vliegende start maken met veel verantwoordelijkheid en een goed persoonlijk ontwikkelingsprogramma?

Je werk

Je start als Jr Relatiemanager Retail bij ABN AMRO Commercial Banking. Samen met jouw team ben jij hét ondernemende gezicht van ABN AMRO voor op onze locatie in Eindhoven. Je focust je op een van de volgende klantsegmenten: Klein Zakelijk, Middenbedrijf of Grootbedrijf. Klanten kunnen de bakker om de hoek zijn tot grote (internationale) corporaties.

Als Relatiemanager krijg je meteen verantwoordelijkheid en voer je zelfstandig taken uit binnen je eigen portefeuille of die van collega (Sr) Relatiemanagers. Denk hierbij aan het onderhouden van de relatie met (potentiële) klanten, het behandelen van kredietaanvragen, het voeren van de strategische dialoog, het adviseren over financiële producten en het signaleren en in kaart brengen van kansen in je sector. Je interesseert je voor wat er in de wereld gebeurt, begrijpt wat onze klanten bezig houdt en denkt mee over kansen. Je wilt een bijdrage leveren aan onze purpose “Banking for Better for Generations to come”. Je gaat graag het gesprek aan met klanten over hoe zij een transitie kunnen maken naar een duurzame economie.

Je werkomgeving

Je klanten zitten in heel Nederland/ of in een specifiek gebied. Hierbij zorg je ervoor dat je zichtbaar en benaderbaar bent voor onze klanten en collega’s. Je bent actief betrokken bij klanten, gaat regelmatig bij ze langs, hebt telefonische afspraken of hebt contact met ze via beeld bankieren.

We werken bij ABN AMRO Hybride; de kern van 'hybride werken' is dat je op basis van je activiteit bepaalt welke werkplek je nodig hebt. Digitalisering en beeldbankieren zijn belangrijke elementen in ons bedieningsmodel. Als je dat gebruikt in het contact met de klant, gebruik het dan ook in je eigen werk. 

De afdeling bestaat uit (Jr/ Sr) Relatiemanagers, de Assistent Relatiemanagers ondersteunen je hierbij vanuit een centraal, sectoraal assistententeam. Jij creëert samen met hen de sfeer!

Je profiel

Voor jou staat de klant op nummer 1 en je hebt een drive om te vernieuwen en verbeteren. Je voelt je een ondernemer binnen de bank en hebt dan ook oog voor zowel commerciële kansen als risico's. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor de veranderingen die er voor moeten zorgen dat we als team beter worden. Je ziet samenwerken met anderen als vanzelfsprekend. 

Je profiel:

  • Een recent afgeronde HBO of WO opleiding- bij voorkeur Economie, Bedrijfskunde, Rechten, Finance, en maximaal twee jaar werkervaring
  • Specifieke sectorkennis of affiniteit met een of meerdere sectoren
  • Kennis van (commerciële) ontwikkelingen binnen de Nederlandse bancaire markt en de maatschappelijke ontwikkelingen met betrekking tot het zakelijk bancaire vakgebied
  • Affiniteit met duurzaamheid
  • Omdat je kredietvoorstellen gaat schrijven en klantcontact hebt is een goede beheersing van de Nederlandse taal vereist.

We bieden

Tijdens het Commercial Banking Talent Programme ontdek je in 12 maanden wat werken bij de bank jou kan bieden. Je werkt actief aan het vergroten van je (sector) kennis, volgt een opleidingsprogramma en zal go-and-see-dagen hebben bij verschillende onderdelen binnen de bank. Op deze manier bouw je binnen no-time een netwerk op en leer je de bank nog beter kennen. In dit jaar werk je ook intensief aan je persoonlijke ontwikkeling tijdens het Boost Your Growth programma en ontdek je hoe jouw talent het best tot z’n recht komt. Hierbij word je intensief begeleid door je manager, naaste collega’s, een mentor en een persoonlijke coach. Uiteraard bieden we je de ABN AMRO cao die bestaat uit aantrekkelijke employee benefits. Het betreft een baan voor minimaal 36 uur voor de contractsduur van een jaar. Bij goed functioneren wordt het contract na een jaar omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

Interesse?

Dan horen we graag uiterlijk maandag 19 juli a.s. van je! Voor meer informatie kun je mailen naar werkenbij@nl.abnamro.com. Hieronder vind je meer informatie over de selectieprocedure. 


Stap 1: CV  en motivatiebrief
Je ontvangt na jouw sollicitatie een reactie of je wordt uitgenodigd voor de volgende ronde; het online assessment.

Stap 2: Online Assessment
Binnen enkele dagen na het maken van het online assessment hoor je van ons of je door bent naar de volgende ronde.

Stap 3: Interview
Na het behalen van het online assessment word je uitgenodigd voor de laatste ronde op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. Hier zal een gesprek met een leidinggevende uit de business plaats vinden, samen met een recruiter of HR Business consultant.

Stap 4: Start van het programma, begin oktober 2021
Heb je het contract op zak? Dan zien we je tijdens de Kick Off van het Commercial Banking Talent Programme, begin oktober 2021. Als je je kwalificeert voor het programma kun je al eerder starten met je baan.

Gelijke kansen voor iedereen

Het succes van onze organisatie staat of valt met de kwaliteit van onze mensen en de ideeën die zij hebben. Echt verrassende inzichten en innovatieve oplossingen voor onze klanten ontstaan door een samenspel van culturen, kennis en ervaring. Daarom is diversiteit voor onze organisatie ontzettend belangrijk. Om ervoor te zorgen dat alle collega’s binnen ABN AMRO hun kwaliteiten kunnen ontplooien, stimuleren we een inclusieve cultuur waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Locatie:  Eindhoven, Noord-Brabant, NL

 

Medewerkers aan het woord
Boy Masius
Ik denk mee over de toekomst van de bank
Stephan van Wensen
Financieel-strategisch advies voor bedrijven van formaat

Word gevonden door werkgevers

Cv uploadenUpload je CV!

Dagelijks zijn topwerkgevers op zoek naar kandidaten op TraineeshipPlaza. Upload nu gratis jouw informatie en zorg dat ze je kunnen vinden!

Upload jouw informatie

Contact

ABN AMRO

Afdeling Recruitment
Recruiter

Vestdijk 18
5611 CC Eindhoven

werkenbij@nl.abnamro.com
https://www.abnamro.com/nl/carriere/

Bekijk organisatieprofiel

Nieuwe vacatures via de mail?

Meld je aan op onze jobagent!

Aanmelden